Hayatim 500 fatiha ekle
bende görmek istiyorum seniiii : D
duman cnm nasılsın bebıs nasıl :)
iyiz ikimizde canım sağol sen nslsn?
benide ekle faceye
ben merk etmştm ama huyum olmadığı üzere topikte bağıra bağıra sormam kimseyiteşekkürler canım hemen ekliyorum
şimdi gelelim raporuma
cumartesi akşama kadar temizlik yaptık kardeşimle akşamda markete gittik
sonra bi çeşit pasta yaptım biraz kk ya bakayım dedim bi türlü açamadım bakım varmış
pazar günüde diğer pastaları yaptık misafirlerim geldi akşama kadar misafirim vardı
akşam gittiler etrafı topla bulaşıkları hallet derken oturdum geçmişi okudum tam yazacakken eşim geldi erkenden yine yazamadım
bugünde eşim izinli pazara gittik biraz dolaştık eve geldik
aldıklarımı yerleştirip yemek yapacam önce size haber vereyim dedim belki merak eden olmuştur:44:
en çok beni öppppppppppppppselamun aleykum kizlar....
hepinizin gecmis bayrami kutlu olsun...
insallah bir dahaki bayrama bizde bebislerimizle burda yazariz...
sewinccimmmm sagol canim sormussun..Allah razi olsun...
diger kizlarrr nasilsiniz? hepinizi kocaman opuyorum...iyiki varsiniz... Allahim hepinizin gonlune gore versin insallah...
ozlemisim sizleri...
ayy cnm ya evdeyim ama girmiyorum pcyebaşağımmmmmmmm nerdesinnnnn ya çook özledimm senii..
Günaydın güzel anneler günaydın bebeişini bekleyen Sayın anneler allah hepinize Deva versin Hepinizin gönlüne göre versin
Bugün yasin okuycam evime kendime tek başıma sizler içince Hepiniz için bir kere okuycam allahım kabul eder inşallah ,Dualarım sizinle
Hepinizin çocuk aşkını söndürmeyi nasip etsin allahım kızlı, erkekli çoluk çocuk sahibi olmayı nasip etsin
Hepinizi çok sevdim seviyorum Gönlümle dua ediyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bana muhappet, ama Dertlerinizide okuyorum bilgim çok olmaadıgı için yorum fazla yapmıyorum ama HEpinizi çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorumm
hııhhııı ivetten çok beni seviyosn değilmiiiiiiiiiiii
bencedee ya hep böyle parçacık parçacık begümsavcım gitti sevinç apşlam zati gelmiy napıosa ivedeayyy bi saat belirleyelimde akşam buluşalım kızlar yaaa hep parça parça denk geliyoruz
ayyy bi saat belirleyelimde akşam buluşalım kızlar yaaa hep parça parça denk geliyoruz
hııhhııı ivett
bencedee ya hep böyle parçacık parçacık begümsavcım gitti sevinç apşlam zati gelmiy napıosa ivede
kaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
uyunurmu bu saaaattteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben hortladıııııımmmmmmmmmmmmmmmm
evet cnm park beşik için yırtıyorlar kendilerini
fakat lakin ne yazıkki reddettik tekliflerini
park beşike kendileri girip yatsın
Allah pişman ettirmesin cnm
cnm doğum yapacağın hastane zaten kendi elbisesini vermiyomu? ben o yüzden almıycam gecelik tarzında... ama uygunmuş lohusa pijaması sabahlıgı da varmı? resmini koysana bi bakam
evet hep güzeldirrr
hahaha alemsin başak:) bencede kötüsünden alacaklarsa almasınlarr
bakıcam bende kışıklarda gelmiştir illaki
aa koyda bakalım resimlere kızzz özledim seniiii
Kizzzzzz cok ozledim seniiii insan rapor virir nirdeydin ne yaptinnnselamun aleykum kizlar....
hepinizin gecmis bayrami kutlu olsun...
insallah bir dahaki bayrama bizde bebislerimizle burda yazariz...
sewinccimmmm sagol canim sormussun..Allah razi olsun...
diger kizlarrr nasilsiniz? hepinizi kocaman opuyorum...iyiki varsiniz... Allahim hepinizin gonlune gore versin insallah...
ozlemisim sizleri...
Vayyyyyyyyyyyyyy gelmisinizzzzzzz analarr nerdesin bea
Kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben varim ama cikiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?