• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hayatim 500 fatiha ekle :29:

teşekkürler canım hemen ekliyorum

şimdi gelelim raporuma
cumartesi akşama kadar temizlik yaptık kardeşimle akşamda markete gittik
sonra bi çeşit pasta yaptım biraz kk ya bakayım dedim bi türlü açamadım bakım varmış:110:
pazar günüde diğer pastaları yaptık misafirlerim geldi akşama kadar misafirim vardı
akşam gittiler etrafı topla bulaşıkları hallet derken oturdum geçmişi okudum tam yazacakken eşim geldi erkenden yine yazamadım
bugünde eşim izinli pazara gittik biraz dolaştık eve geldik
aldıklarımı yerleştirip yemek yapacam önce size haber vereyim dedim belki merak eden olmuştur:44:

selamun aleykum kizlar....

hepinizin gecmis bayrami kutlu olsun...

insallah bir dahaki bayrama bizde bebislerimizle burda yazariz...

sewinccimmmm sagol canim sormussun..Allah razi olsun...

diger kizlarrr nasilsiniz? hepinizi kocaman opuyorum...iyiki varsiniz... Allahim hepinizin gonlune gore versin insallah...

ozlemisim sizleri... :16::16::16:

teşekkürler canım hemen ekliyorum

şimdi gelelim raporuma
cumartesi akşama kadar temizlik yaptık kardeşimle akşamda markete gittik
sonra bi çeşit pasta yaptım biraz kk ya bakayım dedim bi türlü açamadım bakım varmış:110:
pazar günüde diğer pastaları yaptık misafirlerim geldi akşama kadar misafirim vardı
akşam gittiler etrafı topla bulaşıkları hallet derken oturdum geçmişi okudum tam yazacakken eşim geldi erkenden yine yazamadım
bugünde eşim izinli pazara gittik biraz dolaştık eve geldik
aldıklarımı yerleştirip yemek yapacam önce size haber vereyim dedim belki merak eden olmuştur:44:
ben merk etmştm ama huyum olmadığı üzere topikte bağıra bağıra sormam kimseyi:110:
içimden diyorum hep
ama bugün yazcaktıma rtık:1::1::1:

diger kizlarrr nasilsiniz? hepinizi kocaman opuyorum...iyiki varsiniz... Allahim hepinizin gonlune gore versin insallah...

en çok beni öpppppppppppppp:3::3::3::3:
başağımmmmmmmm nerdesinnnnn ya çook özledimm senii..
ayy cnm ya evdeyim ama girmiyorum pcye:59:

Günaydın güzel anneler günaydın bebeişini bekleyen Sayın anneler allah hepinize Deva versin Hepinizin gönlüne göre versin :emir_bebek:

Bugün yasin okuycam evime kendime tek başıma sizler içince Hepiniz için bir kere okuycam allahım kabul eder inşallah ,Dualarım sizinle :nazar::nazar::nazar:

Hepinizin çocuk aşkını söndürmeyi nasip etsin allahım kızlı, erkekli çoluk çocuk sahibi olmayı nasip etsin :emir_bebek::ssz::1::1::1::1::1:

Hepinizi çok sevdim seviyorum Gönlümle dua ediyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bana muhappet, ama Dertlerinizide okuyorum bilgim çok olmaadıgı için yorum fazla yapmıyorum ama HEpinizi çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorumm :69: :69: :69:

en çok beni seviyosn değilmiiiiiiiiiiii:12::12::12:

ayyy bi saat belirleyelimde akşam buluşalım kızlar yaaa hep parça parça denk geliyoruz:31::31::31::31::31:

kaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3::3::3::3::3:

uyunurmu bu saaaattteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:27::27::27::27::27:

ben hortladıııııımmmmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46:

kız delii bu son uykuların insan iyi değerlendirir sabahın köründe derdin nede kalkıyon :18::9:

evet cnm park beşik için yırtıyorlar kendilerini

fakat lakin ne yazıkki reddettik tekliflerini:110:

park beşike kendileri girip yatsın:37:

Allah pişman ettirmesin cnm :16:

bencede madem istemiyon park beşik onun parasını verebildikleri kadar versinler üstünede siz katın alın istediğinizi :19::34:

cnm doğum yapacağın hastane zaten kendi elbisesini vermiyomu? ben o yüzden almıycam gecelik tarzında... ama uygunmuş lohusa pijaması sabahlıgı da varmı? resmini koysana bi bakam
evet hep güzeldirrr:21::21:

hahaha alemsin başak:) bencede kötüsünden alacaklarsa almasınlarr

bakıcam bende kışıklarda gelmiştir illaki

aa koyda bakalım resimlere kızzz özledim seniiii:16:

tamam canım bi ara çekip atarım :34: unutturma ama genede sen bana :26:

benim kırmızılar teşrif ettiler bebeler 5 kasımmmmmmmmmmm:kkk::kkk::kkk:muhtemelen 2 aralıkta bekliyorum kendilerini:27::27::27:

Vayyyyyyyyyyyyyy gelmisinizzzzzzz analarr nerdesin bea:52:

Kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:36::36:

Kizzzzzz cok ozledim seniiii insan rapor virir nirdeydin ne yaptinnn
Vayyyyyyyyyyyyyy gelmisinizzzzzzz analarr nerdesin bea:52:

Kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:36:
Ben varim ama cikiyommm:37::39:

Back
X