kızlarr geldım doktordan 4 yumurtam buyumus 3 tanesı 10 1 tanesı de 12 mm.. persembe sabahı bı daha gtcem.. doktorum 48 yasında ve hamıle hemsırem de 32 yasında 2.cocugna hamıle doktorumun ılk ama cok sasırdım tabı kadın okumus prof olms ewlenmesı gec olms tabı..
bıde doktrdan donerken bı kamyon bıze carptıters yonde geldı erkan sola kıvırmasaydı suan yasamyo olcaktım walla oyle korktm kı aramazn onu mahvoldu ıcıne gomuldu walla verılmıs sadakamız varms
sagol kuzum
gelmedı ya sormatest ne de yapmadım hamıel olamam heralde
aplaa sen benım durumu bılıyon ya oyuzden acle ettım tv haftaya gelır dedı bende elınızxekını yollayınm dedım servıscı dedıkı ındırıp yaptımı yok dedık aa ole seymı olur dedı tesırde ındırım yaparlar dedı hem sıfır parası hem tesır almayın dedı hem kurdu hem almayın dedı sag olsunn bızxde aradık cızık var acılma var dıdık
canım inşallah hamilesindir güzel haberler ver bugün bize o zaman hadi sevinelim...
canım ben mustafa salih diye birine gittim özel muayenehanesine.. üniversite hastanelerinde uyguna yaptırırsın ama istediğin zamana gün veremeyebilirler... benimki özel yer oldugu halde 3-4 hafta sonraya anca alabildim.elini çabuk tut kızzz:)
yoobugün aradım salı ve perşembeleri bakıyolarmış aldım randevuyu sabah en geç 9da burda olun dedi bu arada operatöre sinir oldum salak herif habire yanlış operatöre bağladı kah radyolojiye kah başka bişeye en son kadın doğum bakıyomuş ona bağlayın dedimde öyle bağladı anca alabildim randevuyu iki saat bekledim telde kocişe biissürü fatura girdi yazık yaa.. :26::26::18:
kızlar hastaneye gıttım geldım ıdrarıomda mıkrop cıktı kultur 2 gun sonra cıkacak sımdılık bı ılac verdı suya karısandan bonreklerımde baktı karnımda gezdırrken yumurtlagımda kıst gordu yogun dedı kadın doguma gıttı moralım cok bozuk sanırım adet oyuzden gecıkıyo
sagol kuzum
gelmedı ya sormatest ne de yapmadım hamıel olamam heralde
aplaa sen benım durumu bılıyon ya oyuzden acle ettım tv haftaya gelır dedı bende elınızxekını yollayınm dedım servıscı dedıkı ındırıp yaptımı yok dedık aa ole seymı olur dedı tesırde ındırım yaparlar dedı hem sıfır parası hem tesır almayın dedı hem kurdu hem almayın dedı sag olsunn bızxde aradık cızık var acılma var dıdık
canım inşallah hamilesindir güzel haberler ver bugün bize o zaman hadi sevinelim...
demekki benim dr um gerçekten ünlüymüş adamda millet sıraya giriyo dedilerdiyoobugün aradım salı ve perşembeleri bakıyolarmış aldım randevuyu sabah en geç 9da burda olun dedi bu arada operatöre sinir oldum salak herif habire yanlış operatöre bağladı kah radyolojiye kah başka bişeye en son kadın doğum bakıyomuş ona bağlayın dedimde öyle bağladı anca alabildim randevuyu iki saat bekledim telde kocişe biissürü fatura girdi yazık yaa.. :26::26::18: iyi bari hadi gitde gör bebikini cnm...
ay kızlaaar nooldu biliyonuzmuu şoktayım haylaaaocağa kestaneyi şekerli suyla haşlamaya koyduydum 1 saat önce falan size bakcam diye onu unuttum ocakta tam az önce aklıma geldi birden kalktım bakayım diye odanın kapıyı tam açıyodum paaat diye bi ses hemen ocağın altını kapattım nasıl patladıysa üstündeki kapak fırlamış geri ters kapanmış accık batmış tabi ortalık pis pisde kokmuş mutfak neyse suya tuttum hemen kestaneleri süzdüm bi güzel yenir durumdalar sanırım :26: işin en önemlisi 1-2 san,ye önce girseydim mutfağa suratımada patlayabilirdi o kestaneler allah korudu vallaa kapıyıda henüz açmadığım için seside az geldi neyseki yoksa yanındayken olsa ödüm patlardı belkim çocukuma bişiii olurdu korkudan :18::18: allahım sen koru bizi :18::18:
Allah korumuş cnm geçmiş olsun..bişey olmaz bebişine merak etme, o an seninle birlikte heyecanlanmıştır ama sonra sakinleşmiştir annesi
he Canım biliyom teşhiri alınca indirim yapmaları gerekiyor neyse geç olsun güç olmasın güle güle kullan tel den de memnunmusun
demekki benim dr um gerçekten ünlüymüş adamda millet sıraya giriyo dedilerdiiyi bari hadi gitde gör bebikini cnm...
Allah korumuş cnm geçmiş olsun..bişey olmaz bebişine merak etme, o an seninle birlikte heyecanlanmıştır ama sonra sakinleşmiştir annesi
canım dok klınıgı adı neyde recaı beyde butun hamılelerı oraya gonderıyoo herseyını gosterıyomus bebgın
bu arada sevıncc
bengısu bana pko mu varmıs dedı ne dmek ıste anlmadım kıst olunca pkomu oluyoo oylemı bengısu dok bana ole bısey dmedı:44::44::44:
sagol aplaaa evet suanlık menunumkaynanm sole baktı ( tel hec anlamaz) dedı bunu fıyata nasıl aldınız cok ucuz nasıl dedımm fıyatı heryerde bu dedım hımm dedı sankı ondan cekınecemm de az fıyat soyleyecem sandı
gecende bana ne dıyoo bızım falanca gelınn haılı aldılarr kayınanasında kayınbabsındna korkularında bısene bızde sakladılar dıyo artık ne demek ıstedıyse
Canım çok net söylemek istediği laf çarpıtıyor sanaValla ben yeni halı aldım çifti 1200 tl bugün gördü diyemedim fiyatını çünkü bu defada maaşımızı hesapliyor o yüzden söylemem çifti 500 dedim dona kaldı duysa fiyatını kalbi durur
Canım çok net söylemek istediği laf çarpıtıyor sanaValla ben yeni halı aldım çifti 1200 tl bugün gördü diyemedim fiyatını çünkü bu defada maaşımızı hesapliyor o yüzden söylemem çifti 500 dedim dona kaldı duysa fiyatını kalbi durur
ben soledım kaca aldıgımı daha faceden borulce markasını soruyo dmekkı ınamadılar net bakacakne cekınecemm aldıgımız fıyatı soledımm ama tv duyunca ne yapacak bılmıyorum
ya bıde sunu deyım abla sana bız gecen orda oturuyoruz bunlar bayramda alısverıss yapmsılar gıda 400 lıralıkk ne aldılarsaa 500 lıra kredı kartı gelmıs dıyolar pazartesıye bulmamız lazımm ıkı uc defa soyledıler gecen lerde kredı 5 mılyardı bıze kredı cekın dedı cekmedık asılam tup yaptrsak dıye zaten 250 aylık kredı oduyoruzz gecen ayda bır mılyar ıstedıler onuda cektıkk kredı verdık bıde onu 100 oduyoruz sımdı sanırım 500 ıstıyolar ben mı yanlıs anladımm zaten maasım yukse degıl kendı taksılaerımızz
Ben söylemem huyunu biliyom çünkü evlerinde oturuyokya hemen hesap kitap yapıyorevet CAnim 500 istiyorlar aaaa maaşınız belli sizin parami basıyoruz verme kız delimisin bu arada pko yok sende merak etme netten gir oku polikistikover ama sen degilsin o kist ara ara bizdede oluyor merak etme soğan yap yine tatlım kafanızda karıştırma
demekki benim dr um gerçekten ünlüymüş adamda millet sıraya giriyo dedilerdiiyi bari hadi gitde gör bebikini cnm...
iveet allah korudu bizi kocişte yoktu yalnızdım yeni gelebildi garibim anca denetlemeleri var bu hafta boyunca çok yoruluyolar yaa :26: ivet göriim oğluşumu sağlıklıdır inşallah
Ben çıkıyom hanımlar iyi geceler öpüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?