canım benım butun hormonlarım normal cıktı sadece kıstlerım var bu yuzden duzensız adet oluorum tatlım..
pkoluyum cnm bır suuru kıstlerım var bı dunya :) senın kac cıktıkı.. ben annemdeym ya yanmda degıl tahlıller ewde bakar soylerım ama dktr hormnlarnda bırsey yok dedı
benim 0.6 çıkmıştı..klomen yüzünden kistim olmuştu ama eğer biraz daha büyeseydi hastanede yatıcaktım çok şükürki sürekli kontrole gititm öyle böyle bitti..yumurtlayamıyorumn işte
hahahhhahahah indirmiştir keklei poğacalarıpıdeyı bılmem ama suan sevın kaynanasında neler yıyodurr bılmem
nasılsın canımm
bende gelmek ıstıyorum
kaynosda benı cagırdı sımdık gıtmedım daha dun ordaydım
amin amin aminn Rabbim kimsenin kucağını boş koymasınamiiiiiiiin canım sağol benim dualarımdada sen varsın bebek isteyen herkes var Allah yardımcımız olsun şu anda ezan okunuyo Allah bu mübarek ezanların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul edip bebeklerimizi hayırlısıya sağlıkla göndersin canım menim
afiyet olsun tatlım benim yerimede yeeeeeeeeee
kızlar annemdeyım ben kuzenım geldı hamıle 7 aylık NİSA mız gelıyoo :) onla miniçoya gıttık alt açma minderi tulum bıberon don corap ıvır zıvır aldık :) bende bı tulum gordum boyle ayı var arkasındada kuyrugu :) oyle hosuma gıttıkı dayanamadım kendıme aldım satıcı kız dedı bunlar kalmıyo bıtıo bende dedım bnde bısey yok dedı kızada erkegede olur.. benm olmazsa bende nısaya verırım nısayada walla bı poset ben aldım kurban olurummm ona :) ahh hevesım kursagımda kalmaz ınsallah benım ve butun topıkk arkadaslarıımınn.. ıyıkı varsınız yemın ederım.. dost gıbı gorunen bı cok arkadasımda bın kat ıyı gelıyosunuz akıl verıyosunuz dınlıyosunuz yıkı varsınız..
Kızlar rüyamda siz bana gelcekmişiniz ama elinizden 2şer 3 erçocuk var diyorum aaa çocukları bırakında gelin sonra bi bakıoyrum bir pıdecı gıbı be yerdeyız sevn abla ben 5 tam yerım dıyor orda kakaha felan kopuyorvallha bukadar Gördüm
Napıyorusnuz nasılsınız basşağımm abla nasılsın sancınvarmı
Ee hadi ama kızlar gelen gelsin gelmeyin canınıı sopa ister
canım pideyi çok severim bennnnnn5 tam olmasada epeyce yerim sanırım
pıdeyı bılmem ama suan sevın kaynanasında neler yıyodurr bılmem
nasılsın canımm
bende soğan kürüne başladım ama nasıl devam etcem bilmiyorum iğrenç bişey yaaaa offff..
bende severim ya ama çok kılo aldım vallah duba oldum basenlerim kendi cumhuriyetını kurdu.. yemiycem
benımde heç yoktu bu sene bi hoş oldu ama vericek geriye çok pis inat ettim bana gelmez agabende basen yok annem heç olmadı çok şükürrrrama iki lokma yiyim midem fırlar hemen
valla ben yerim bidahamı gelecem dünyaya
benımde heç yoktu bu sene bi hoş oldu ama vericek geriye çok pis inat ettim bana gelmez aga
Bida bıdaha bidaha bidaha bidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayalelelili yallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ahahahhhahah abla izlesen şunu koptum yaaayallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ahahahhhahah abla izlesen şunu koptum yaaa[video=youtube;ChvqILc8zQY]http://www.youtube.com/watch?v=ChvqILc8zQY[/video]
beydağlıııııııııııııııınasılsın annemmm
götürmüşsün sıkmaları börekleri afiyet olsun bu arada halılarında hayırlı olsun canım...
BAŞAK annesiyle hasret gideriyo ondan giremedi zaar
paşam nerelerdesin özledim yahu
iyiyim kuzum annemdeydim az önce geldim sende kaynoşa gitmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?