Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım benım butun hormonlarım normal cıktı sadece kıstlerım var bu yuzden duzensız adet oluorum tatlım..

pkoluyum cnm bır suuru kıstlerım var bı dunya :) senın kac cıktıkı.. ben annemdeym ya yanmda degıl tahlıller ewde bakar soylerım ama dktr hormnlarnda bırsey yok dedı

benim 0.6 çıkmıştı..klomen yüzünden kistim olmuştu ama eğer biraz daha büyeseydi hastanede yatıcaktım çok şükürki sürekli kontrole gititm öyle böyle bitti..yumurtlayamıyorumn işte

benim 0.6 çıkmıştı..klomen yüzünden kistim olmuştu ama eğer biraz daha büyeseydi hastanede yatıcaktım çok şükürki sürekli kontrole gititm öyle böyle bitti..yumurtlayamıyorumn işte

aman allah korusun cnm.. bnde fazla yumurtluyorum bır suru oluyo yumurta ama buyumuyomus o yuzden adet olamıyosun dedı doktor.. hepımızın derdı bu pko.. doktor 35 den sonra normale doner adetlerın dedı ama 35e kadar nasıl beklıcem dedm bnde allahım ısteyen herkese tez zamanda versın..

bende gelmek ıstıyorum

kaynosda benı cagırdı sımdık gıtmedım daha dun ordaydım
süperdi canım sende gel uçç
amin amin aminn Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
afiyet olsun tatlım benim yerimede yeeeeeeeeee
saol hayatım seninde günün varmış sanada afiyet olmuştur

canımmmm sende iyiki varsın rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınnnn amin amin amin..

canım pideyi çok severim bennnnnn 5 tam olmasada epeyce yerim sanırım

pıdeyı bılmem ama suan sevın kaynanasında neler yıyodurr bılmem

nasılsın canımm
sende geleydin napak bahçedeki kamelyada bazlama gözleme partisi verdik çaylar demledik komşular felan iyiydi yaniiii
bende soğan kürüne başladım ama nasıl devam etcem bilmiyorum iğrenç bişey yaaaa offff..

pko lu olmadığım halde 15 gün içtim ölmedim ne iğrenci kız ılık ılık gidiyor işte

bende basen yok annem heç olmadı çok şükürrrr ama iki lokma yiyim midem fırlar hemen
valla ben yerim bidahamı gelecem dünyaya
benımde heç yoktu bu sene bi hoş oldu ama vericek geriye çok pis inat ettim bana gelmez aga

Bida bıdaha bidaha bidaha bidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yalelelili yallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

götürmüşsün sıkmaları börekleri afiyet olsun bu arada halılarında hayırlı olsun canım...

BAŞAK annesiyle hasret gideriyo ondan giremedi zaar

götürmüşsün sıkmaları börekleri afiyet olsun bu arada halılarında hayırlı olsun canım...

BAŞAK annesiyle hasret gideriyo ondan giremedi zaar
götürdüm walla özlemişim karılar açtı hamuru birisi pişirdi bende yağlama ve içleme bölümündeydim
hee başak hanım yok anasını çalıştırıyor ewde zaar kadın evi temizliyordur naapsın pok götüriyi malum
paşam nerelerdesin özledim yahu

paşa hnm koşturuyor bugün facede gördüm dolu işi varmış akşamada yemekli misafiri
bende azarladım o zaman nette ne .ürtüyon dedim hemen kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…