Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay sağol canım yaa amin korudu çok şükür saniye farkıyla korudu hemdeee :18: allahım evlatlarımızı bize bağışlasın

aman ıyı ol kuzumm bebısede ıyı bak :) bende ay sonu ınsallah guzel haber alırım allahın ıznıyle.. bugun de tulum aldm dogmams degıl olmamıs bebege :) 4 yumurtama almıs gıbı oldum :)))))

aman ıyı ol kuzumm bebısede ıyı bak :) bende ay sonu ınsallah guzel haber alırım allahın ıznıyle.. bugun de tulum aldm dogmams degıl olmamıs bebege :) 4 yumurtama almıs gıbı oldum :)))))

hadi bakalım inşaallah giydirmekte nasip olsun canım....

ne yemek pişirdin begümcüm

yok cnm hava çok güzelllllll
ama yarından itibaren bozacakmışşş:44::44:

kız ben daha temizlik yapıp evi serecem yaaa bu belimin ağrısından hep erteliyorum ama dah fazla dayanamıcam,halılarım haftasonu gelecek,inşaallah bende pazartesi başlarım belki,zaten oda,oda yapıyorum ben..

aslında bir abla var 2 kez almıştım temizliğe onu aradım ama 2 hafta doluymuş bekleyebilirmiyim o kadar bilmiyorum,,aahhh bu fıtıklar mahvetti beni yaa

hadi bakalım inşaallah giydirmekte nasip olsun canım....

ne yemek pişirdin begümcüm

ayy ınsallah dua et bana emı :)bitanem ben anneme geldım ya sabahtan berı burdaym esım gelcek burda yıycez.. annemle etlı nohut pılav bıde bana patates patlıcan bıber kızartma yaptık domates soslu canm cektıde :)

ablacım merhaba aman belıne dıkkat et ben agır kaldrdım kıbrstan gelınce bavulları yukarı kaldırırken belımı sakatladım bel fıtıgı baslangıcı cıktı fızık tedavı gordm belın agrıosa bısey yapma dınlen hep bıde tam 32 tane ıgne yedım hala acıyo ıgne yerlerım

ederim kuzum

ohh afiyet olsun anneler ne yaparsa yapsın güzel olur yeterki elleri değsin

kızlar asılamam tutarsa herkese sozum var bseler alcam dagtcam sızede almak ıstııorm ama ne alsam kargoylamı yollasam napsam karar veremedım olmadı tek tek yollucam sızede :)

karı sensin kıskanç asıl tam sensin

teşekkürler annem yok o geçen sene tüm eve serii halı aldı o yüzden rahatça salladım

evet kıskancım ama bitek canım kocamı kıskanırım güzel güzel yemekler yaptım sobayı yaktım kocacığımı bekliyom üstümü falan değişcem süslencem birazda çok yoruldum yav ayaklarımı uzattım dinleniyom şimdi raporumuda veriim yeri gelmişken
kociş öğlen yemeğe gelmiycem didi bişii hazırlamadıydım sonra aradan bi saat geçti ben geliyom diye aradı neyse dolapta oklağaç ekmeği vardı patateslisinden ve kıymalılından ısıttım çay yaptım turşu çıkardım yedi gitti
evi süpürdüm
mutfağı temizledim
ortalğı topladım
yatak örtülerini değiştirdim
çamaşır yıkadım asıcam birazdan onlarıda
bulaşıklar yıkandı dizicem onlarıda yerlerine daha
Yemek yaptım menümde
*Patates püresi üstünde soğanlı salçalı domatesli harika bi et sote yaptım saray yemeği tadı müthiş
*bol vitaminli sebzeli mercimek çorbamdan yaptım
*havuç ve yeşillik salatası yaptım

e daha ne olsun kociş geç gelicekmiş bugün 8e anca gelir heralde :26: bende bu arada size bakiim dedim

Son düzenleme:

abbowwwwwww canım yorma kendini valla ben büyük temizlikte alıyom yardımcı duvarlarım yağlı boya bir kaç defa silmeye kalktım hasta oldum
başka yardımcı yokmu tanıdık yorma kendini yaaa:26::26:

ah kuzum bilmemmi ben ne iğneler yedim,fizik tedavi gördüm ama geçmedi..belimde 2 birde boynumdada fıtıklar var ama mecburen işlerimi yapıyorum pek dikkat ettiğim de söylenemez...

sanada geçmiş olsun bu arada sende dikkat et canım

ahh ablacım cok gecmıs olsun sanada cok zor wallaha ceken bılır ancak acısını

kızlar asılamam tutarsa herkese sozum var bseler alcam dagtcam sızede almak ıstııorm ama ne alsam kargoylamı yollasam napsam karar veremedım olmadı tek tek yollucam sızede :)

kuzummm tutsunda aşılaman ben kendi adıma bişe istemem sen çocuk sevindir bide yetimleri

abbowwwwwww canım yorma kendini valla ben büyük temizlikte alıyom yardımcı duvarlarım yağlı boya bir kaç defa silmeye kalktım hasta oldum
başka yardımcı yokmu tanıdık yorma kendini yaaa:26::26:

ya ne bileyim ben zaten belim böyle diye yardımcı almıştım ilk defa,başaksına iş yaptırmak ne bileyim benim garibime gidiyor kendimi çok rahatsız hissediyorum..bu hanıma da biraz alıştım olmazsa beklerim biraz daha hastanelik olmayım yine..

kuzummm tutsunda aşılaman ben kendi adıma bişe istemem sen çocuk sevindir bide yetimleri

bır suru sewındırcem sozz senın ıcınde.. en kotu ıhtımal bebegımın sekerlerınden buzdolabı suslerınden yollarım.. ama ne bılıyım hepınız benı hatrlayın hep dıe bıseler yollmk ıstedım bıseler dusunuorm bakalım :) ılk once bızım kapıcımıza sonra bır suru cocuga para vercem esım de dıyo ne ıstersen kıme ıstersen ver para vs ne ıstersen.. rabbım bana mucızemı versın bende herkesı mutlu etmek ıstıorm ama buyuk ama kucuk

bende belım rahatsızken bı kadın cagrdım kadın yalap sap yaptı arkasından yaptm tekrar uyuz oldum ama tanıdık ıyı yapan bırını bulsam hep cagırırdım walla

annem benım canımdır ama annem hasta dıye anlatamıorm stresımı acılarımı hep ıcımde yasıorm allah razı olsun ki sız varsınız

ahh ablacım cok gecmıs olsun sanada cok zor wallaha ceken bılır ancak acısını

sağol kuzum senin aşılaman tutsunda ben kendi adıma hiç birşey istemem sağolasın..

annem benimde herşeyimdir daha öncede yazmiştım anacığım felçlik geçirdi 3 ay yatalak kaldı o zamanda çok kiloluydu kızkardeşimle birlikte kaldır indir,belim belkide ondan öyle oldu ama anacığıma feda olsun ..çok şükürki şimdi en azından o halinden kurtuldu sol tarafı felçli kalkabiliyor ama bir işini yapamıyor bunada binlerce kez şükürler olsun..

ablacım annecıgıne rabbım bol sıfaalar versın nerde varsa hasta rabbım yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…