ay sağol canım yaa amin korudu çok şükürsaniye farkıyla korudu hemdeee :18: allahım evlatlarımızı bize bağışlasın
evet cnm o zaman o kadar beyaz beyaz olmaz suyu
tamam canımsağol...
sobayı yakıyormusunz,walla adana buhafta yaz gibi gitti sözde yarın yağışlı diyolar bakalım millet burda daha yazlık giyiniyor
aman ıyı ol kuzumm bebısede ıyı bak :) bende ay sonu ınsallah guzel haber alırım allahın ıznıyle.. bugun de tulum aldm dogmams degıl olmamıs bebege :) 4 yumurtama almıs gıbı oldum :)))))
yok cnm hava çok güzelllllll
ama yarından itibaren bozacakmışşş:44::44:
hadi bakalım inşaallah giydirmekte nasip olsun canım....
ne yemek pişirdin begümcüm
kız ben daha temizlik yapıp evi serecem yaaa bu belimin ağrısından hep erteliyorum ama dah fazla dayanamıcam,halılarım haftasonu gelecek,inşaallah bende pazartesi başlarım belki,zaten oda,oda yapıyorum ben..
aslında bir abla var 2 kez almıştım temizliğe onu aradım ama 2 hafta doluymuş bekleyebilirmiyim o kadar bilmiyorum,,aahhh bu fıtıklar mahvetti beni yaa
ayy ınsallah dua et bana emı :)bitanem ben anneme geldım ya sabahtan berı burdaym esım gelcek burda yıycez.. annemle etlı nohut pılav bıde bana patates patlıcan bıber kızartma yaptık domates soslu canm cektıde :)
ederim kuzum
ohh afiyet olsun anneler ne yaparsa yapsın güzel olur yeterki elleri değsin
karı sensin kıskanç asıl tam sensin
teşekkürler annem yok o geçen sene tüm eve serii halı aldı o yüzden rahatça salladım
kız ben daha temizlik yapıp evi serecem yaaa bu belimin ağrısından hep erteliyorum ama dah fazla dayanamıcam,halılarım haftasonu gelecek,inşaallah bende pazartesi başlarım belki,zaten oda,oda yapıyorum ben..
aslında bir abla var 2 kez almıştım temizliğe onu aradım ama 2 hafta doluymuş bekleyebilirmiyim o kadar bilmiyorum,,aahhh bu fıtıklar mahvetti beni yaa
ablacım merhaba aman belıne dıkkat et ben agır kaldrdım kıbrstan gelınce bavulları yukarı kaldırırken belımı sakatladım bel fıtıgı baslangıcı cıktı fızık tedavı gordm belın agrıosa bısey yapma dınlen hep bıde tam 32 tane ıgne yedım hala acıyo ıgne yerlerım
ah kuzum bilmemmi ben ne iğneler yedim,fizik tedavi gördüm ama geçmedi..belimde 2 birde boynumdada fıtıklar var ama mecburen işlerimi yapıyorum pek dikkat ettiğim de söylenemez...
sanada geçmiş olsun bu arada sende dikkat et canım
kızlar asılamam tutarsa herkese sozum var bseler alcam dagtcam sızede almak ıstııorm ama ne alsam kargoylamı yollasam napsam karar veremedım olmadı tek tek yollucam sızede :)
abbowwwwwww canım yorma kendini valla ben büyük temizlikte alıyom yardımcı duvarlarım yağlı boya bir kaç defa silmeye kalktım hasta oldum
başka yardımcı yokmu tanıdık yorma kendini yaaa:26::26:
kuzummm tutsunda aşılaman ben kendi adıma bişe istemem sen çocuk sevindir bide yetimleri
kızlar asılamam tutarsa herkese sozum var bseler alcam dagtcam sızede almak ıstııorm ama ne alsam kargoylamı yollasam napsam karar veremedım olmadı tek tek yollucam sızede :)
annem benım canımdır ama annem hasta dıye anlatamıorm stresımı acılarımı hep ıcımde yasıorm allah razı olsun ki sız varsınız
ahh ablacım cok gecmıs olsun sanada cok zor wallaha ceken bılır ancak acısını
sağol kuzum senin aşılaman tutsunda ben kendi adıma hiç birşey istemem sağolasın..
annem benimde herşeyimdir daha öncede yazmiştım anacığım felçlik geçirdi 3 ay yatalak kaldı o zamanda çok kiloluydu kızkardeşimle birlikte kaldır indir,belim belkide ondan öyle oldu ama anacığıma feda olsun ..çok şükürki şimdi en azından o halinden kurtuldu sol tarafı felçli kalkabiliyor ama bir işini yapamıyor bunada binlerce kez şükürler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?