eveeeett :)) nasılsın canım ?
canım benimhemen rapor veriyorum yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var hala geceleri uykumuz yok
ama gündüz uyuyor beyimiz gece ayaktayızben sürekli emzirme pozisyonundayım biraz yorucu ama güzel herşey çok şükür
sen nasılsın canım bebişimiz nasıl az kaldı seninde
yımırtlama günleriyse gebe kalırsın kesinnnnKızlar dün gece yaşadığımız ilginç şeyi anlatıcam size. sizce hamile olma riskim olabilir mi?
biz prezervatifle korunuyoruz eşimle. dün ilişki sırasında eşim prezervatif dolmasına rağmen devam etti bir süre. çıktığında ise prezervatifin içi boştu ve yatak ıslaktı. hemen gidip lavaboda su doldurduk içine herhangi bir delik yok su doldu. yani yanlarından boşalmış sperm. dışarı gitmiş gördüm çarşafta ama içime de gitmiş midir ki? ilk defa böyle bişey yaşıyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
40 çıkmasını bekmeye gerek varmıki
kanama durunca atla gitsin:44::44::44::44:
eveeeett :)) nasılsın canım ?
canım benimhemen rapor veriyorum yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var hala geceleri uykumuz yok
ama gündüz uyuyor beyimiz gece ayaktayızben sürekli emzirme pozisyonundayım biraz yorucu ama güzel herşey çok şükür
sen nasılsın canım bebişimiz nasıl az kaldı seninde
ciddimisinnnnnnnnn üzüldüm yaaa bu karılar niye böyleeeee
Kızlar dün gece yaşadığımız ilginç şeyi anlatıcam size. sizce hamile olma riskim olabilir mi?
biz prezervatifle korunuyoruz eşimle. dün ilişki sırasında eşim prezervatif dolmasına rağmen devam etti bir süre. çıktığında ise prezervatifin içi boştu ve yatak ıslaktı. hemen gidip lavaboda su doldurduk içine herhangi bir delik yok su doldu. yani yanlarından boşalmış sperm. dışarı gitmiş gördüm çarşafta ama içime de gitmiş midir ki? ilk defa böyle bişey yaşıyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
40 çıkmasını bekmeye gerek varmıki
kanama durunca atla gitsin:44::44::44::44:
herkese merhaba buarada nasılsınız canlarım??
sorularım cvp veririsen mutlu olurum:
güney sarılık oldumu?
gazı çok varmı nasıl çıkartıyosunuz?
sütün yetiyormu günde kaç defa çiş yapıyor:26::26::26::26::26::26::26:
kanaman bittimi:26:
yok kız ne 5ii nasıl çıksın o kadarlık çocuk ordannormal doğumda 3buçuk 4 kg arası olsa yeter sezeryansa dahada tosun olabiir yaani sorun diil
hayatım bence eevham yapmayın filmlerdeki gibi hemen bi kerede hamile kalınmıyo bence bişi olmaz
ciddimisinnnnnnnnn üzüldüm yaaa bu karılar niye böyleeeee
evde test vardı yaptım şimdi okul çıkışında almıştım negatif kız olsaydı çıkardı galiba:26::26::26::26::26::26::26:
yımırtlama günleriyse gebe kalırsın kesinnnn
benimkisi 3 ay sürdü hatırlatırımmmm
kocam geliyor ben bi bakayım
hamarat hatunsun heee aferinn senden iyi ev hatunu olur:13:
kız ilk doğumda normal istedim 3 gün sancı çektim olmayınca sezeryan oldum
son düşüktede bebek büyük diye suni sancıyla normal doğum yaptırdılar
bilmiyorum öyle 40 çıksın derlerya
ama tabikide sen bilirsin atla gitsin
merhaba canım ben aynıyım ama iyiyim çok şükür
kanamasının bittiğinimi merak ediyorsun yoksa çarpışma oldumu diye merak ediyorsun
ayy hürrem çok heycanlı
kızlar bana musade dizim başladı ona konsantre olayım
yeğenimde başımda bekliyo pc ye geçmek için
sonra görüşürüz
inşallah nazoşum 2 saatte bi kalksa gece ne güzel oluryeşilcim maşallahbir aylık oldu bile gece uykusuda düzene girer inşallah
tabiki canım hemen veriyorumsorularım cvp veririsen mutlu olurum:
güney sarılık oldumu?
gazı çok varmı nasıl çıkartıyosunuz?
sütün yetiyormu günde kaç defa çiş yapıyor:26::26::26::26::26::26::26:
kanaman bittimi:26:
iyi olmana sevindim canımmerhaba canım ben aynıyım ama iyiyim çok şükür
benmkine sıçan deyip duruyon sen 5 kg doğurcan zaar
atlıyım bence de
evet çarpışma olmşmu acabaa yeşillllllllllllllllllllllllllll:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?