Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım benim adetine bir hafta varsa idrarda bilr çıkmazki çok erken daha adetini bekle en azından.....karbonat testi neki?

sen normal değilsin ondan

kıcanda amme geç kalmş yakında heç. gelmicek adam yer yapıyo keendine

benimkide gelemedi yaa dahaaa komutanı gelceği zaman gene bissürü iş vermiş ilaçlatcakmış karakolu gece gece sırası sankiii allah nasıl biliyosa öle yapsın o komutanını yaa bu adamı evde bekleyen hamile karısı var ihtiyacı olurmu eşine diye hiç düşünmüyoo varsa yoksa denelemeee yemek bile yiyemeden aç acına çalışıyo garibim haylaa yaa kimbilirne zaman gelebilicek dahaaa kocamı özlediiim

kamıllerrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız kızlarrr

ben pıs yeılıye bakyomda bıde sıze bakayım dedımm

sevınc yedınmıııı boreklerı

aa yeşilim gelmiş hoşgelmiiş güneyimiz ne kadarlık oldu canım? kaç kio doğdu ne kadar aldı kilo anlat yaa

ne datlısı bende cok scerım datlıyııııııııııııııı

aplaaaaaaaa hanı dua baglattın ya bızde pazra gıtmeyı dusunuyorz hasta oluram ggıdılırmı:44::44:

Sarma datli bide kadayifff git annem bise olmaz sifa olur insallahh dr ne zaman gidiyonnn

Sarma datli bide kadayifff git annem bise olmaz sifa olur insallahh dr ne zaman gidiyonnn

yarın urolajıye gıdecem kultr sonucum gostrecem kadın dogumada reglımı 2 gunu mu gıtsem cuma mı gıtsem acaba:26::26::26:

annem adetlı olmaz dedı ben ne olckkı dedım:44::44:

Yesil memeciklerin iyilestimi karbonatla temizledinmi
canımcım sana nasılsın dedim görmedin sqanırsam :)
yok canım ya tam iyileşmediler hala acıyor hafif çatlaklar var
bi krem var o iyi geldi ama biraz
karbonatlada temizledim canım
aa yeşilim gelmiş hoşgelmiiş güneyimiz ne kadarlık oldu canım? kaç kio doğdu ne kadar aldı kilo anlat yaa

merhaba güzelim nasılsın?
yarın tam 1 aylık oluyor canım
canım 3 650 doğdu ama ilk hafta 3 350 düştü ilk hafta bebişler kilo kaybedermiş
şimdi 600 gr falan aldı
senin bebiş nasıl canım cinsiyet belli oldumu?

oohoo çoktan belli oldu canım ta 14 haftalıkken pipisini gözümüze sokmaya başladı kerata şuan 21 haftalık olmuş canım geçen hafta gittiğimde normalde 18 falandı doktor 20 haftalık 320 gram diyince şaşırdım ilerde gelişimi çok şükür yavrumun şimdi 400 olmuştur heralde salıya ayrıntılı ultrason randevusu aldım bakalım bende inşallah yolundadır herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…