• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oyy canım ablamm guldrdun benı :) basakk ıkı saat oldu sana yazalı herkesee yazdın bı benı ezıklıon :)

yaa birazda gülelim dimi ama zaten bu topike neşeleneyim diye gelmiştim ben,hem ne güzel sende güldün bak dünden beri helak ettiin kendini:38:

gelcem bıtnm sözzz.. benım basıma da coook yumurtam olmus o geldı 8 tane 1o ve 11 mm yumurtam varmıs.. eger catlatma ıgnesı vurulduktan sonra 3den fazla yumurta catlamıssa asılamam ıptal olucakmıs.. ınsallah yarın 2 3 tanesı 18 mm olurda dıgerlerı 10 da kalmıs olsun:(

pc dondu cnm anca geldm
inşallah boşa gitmez bu ay cnm aşılaman olur Hakkında hayırlısı olsun bakalım göçrcez inşallah:38:

aayyyyyy aahhhhhhhh dur egeeeeeeee çıkma sakııınnnnnnn çıkmaaaaaaaaaa sevinç teyzeni çaldıracamm tilifonumu verin beniiimmm sevinçi çaldırmam lazım millet benim doğurmamııı bekliiiyooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr aayyyyyyyyyyyyyyy......dersin:60::60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
düşünüyorum açıkçası bunu:9::9::9:

açma o zaman 100 sayfa birden:57:

abowww elentrük gidebilir bizde yaaa göz kırpıyorr:18:

sevinç gördünmü mersini nasıl sel basmış:18::18:

korkma biz varız burda elektürük gidersede gitsin:110:

mersinde kim var akrabamı:18::18:

kız yok ne sobası daha burda kimse soba kurmadı bile bir iki haftaya kurulur belki...

ayy ewet yaaa keşke olsa ne güzel olurdu,jetim olsaydı hepinizi doldurur hergün birimizde toplanırdık:7:

:110: sevinç dalga geçerdi benmle ama yine de gelirdim:21::21::21::21:

yaa birazda gülelim dimi ama zaten bu topike neşeleneyim diye gelmiştim ben,hem ne güzel sende güldün bak dünden beri helak ettiin kendini:38:

aılem gıbısınız yemın ederm keske hepınız bana gelsenız otursak oyle utlu olurdum kı.. hayatta ıyı ınsalrında kaldıgını gormus oldum topık sayesınde..

Back
X