• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

6 üye ve 13 ziyaretçi mi:53::53:

kim ki bu ziyaretçiler

kıcam aradı yagmurdan trafik çok yoğunmuş gecikirim sen istersen yimeğini yi dedi:31:

tamam geliyim bari:110:

ayy beloş ALLAH iyiliğini versin güldürdün beni...kız kulesi değil kız kalesi kız orası...gerçek cennet gibimi bekliyordun,ay seviyom senii:9::9:

ha kız kalesı pardon:27::27:

he ya boyle yesıllık guzel bısey beklıyodum aa bı gıttım ınmesı ayrı dert cıkması ayrı dert:19::19: hıcc hayalımdekı gıbı degıldı cehennemıd e kokutucu bısey beklıyodumm sadece yuksekdıı

bende senı sevıyom aplammm:16::16:

bende gecen sene gıttım kız kulesı cok begendımm

ha bıde cehanneme gıtmıstım

cennet gercek cennet gıbı bısey beklıyodum bıldıgımız magraydı:19::19:

hosbuldukkkkkkkkkkkkkkk datlımmmmmmmmmmm:38::38::38::38:

hosbuldukkkkkkkkk ablacımmmm:38::38::38::38::38::38:

mesinde de mi varmş kız kulesi

6 üye ve 13 ziyaretçi mi:53::53:

kim ki bu ziyaretçiler

kıcam aradı yagmurdan trafik çok yoğunmuş gecikirim sen istersen yimeğini yi dedi:31:

biz yimeemizi yidik kociş le oliş pc de maç yapıyorrrrr bende buraya dakılıyom :21:

nazooo hoşgeldin cnmmmm

Son düzenleme:
annem ben 1 kez çatlatma iğnesi vurundum onda da 2 tane yumoşum vardııııı

çatlattık çarpıştık ama tutturamadık:25::25::25::25::25::25:

bende bı kez yumurtlama takıbı oldum 6 ay ara verdm asılama ya gectk ıste acele edıom hatta doktra dedım asılama ıptal olursa bu cok yumurtayla tup yap :) oda asılamaya zor ızın verdm sacmalama :=))

hoşbuldum canım
bende bugün bi tüylerimi alamadım normalde çalmayan kapı susmadı bugün
bende sadece bacak var sabah alacam özel bölge neredeyse 2 ayda çıkar oldu tarihler sayesindee :21:
sen nerde dakılıyon tapletmi:110:
fazla telefonun varsa:110:

tablet gitti bugün bi laptoop var onda takılıyom :110:
yokkk olsa dükkan senin :101:

Back
X