Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sagol bıtanem dua et bana yarın ıcın.. ınsallah senınde asılaman cabucak olur ve tutar ıyyyy ayın 30u bende gebelık testı yapcam cok tırsıorum :S

sagol bıtanem dua et bana yarın ıcın.. ınsallah senınde asılaman cabucak olur ve tutar ıyyyy ayın 30u bende gebelık testı yapcam cok tırsıorum :S

canım benım ınsallah tutar asılaman ama fazla kaptrma kendını asılaman sansı az bılıyosun demı bunuda unutma bak herseyın hayırlısı stresde yapma

Sen yapmışsınnnnndırr 30 kasım benmde dogum gunum Seninde en güzel bebek haberini alcagın gun olur inşallah

bıtanem evde yapmıoz bebegı :) asılamayla doktorlar enjekte edıcek yarın 15 gun sonra test yapcam.. ayy ıyıkı dogmussun da ıyıkı tanıdım senııı :) ıyıkı varsın kuzucuummm 16 gun onceden oldu olsunn :)

canım benım ınsallah tutar asılaman ama fazla kaptrma kendını asılaman sansı az bılıyosun demı bunuda unutma bak herseyın hayırlısı stresde yapma

YOK CNM YA kaptırms halım mı var allah askına ben umutsuzluktan kırılıorm farkında deılmısn hıc umutlanmyorm kı kendmı kaptırıyım

olsun olsunn yok biliyorum evde yaptıgınızı amaaa Siz yaparsınızz yani

Bende seni sizi iyi tanımışım

İyiym cnm kardeşim bende eşiyle oturuyoruz
Yarın büyük gün inşallahh uğurlu olur cnmm
Sen nasılsın ağlamıyorsun dimi

bugun aglamadm dovme benı :) kuzucum bana sureklı olmucak umıtlenme dıyen bı suru arkadasım var psıkolojımı bozuyolar.. yumurtlama takıbınde 15. gun adet olmustum ya o yuzden cok umutlu degılım bıtanem ama allah ol derse olur.. ınsallah hayırlısı neyse o olur..

başakcım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bi evlat olsun size

ben çıkıyom oğlum geliyor

DUYMAYAN KALMADI İNŞALLAHHH
BAŞAK DÜN AKŞAM DOĞURMUŞŞŞŞŞ

başak msj atmış dün gece doğum yapmış ayrıntıları yazacakmış daha sonra...
Ayyyy çokkk sewindimmm
Hatta şok oldum beklemiyoduk yaa
Hadi allah kurtarmışş çok şükürr
41 kere maşallahh ege bebeğe we başakcıma

Allaha hawale cnmm
Rabbim nasip eder inşallahhh

insallah bıtanemm ınsallahh olur da bnde uzulmem cok.. bu arada senın yazdıklarına ne guldu bugun bı topıkte yazmıssınn cınsellıkle alakalı :)
Sorma ya Bir konu açıyorum patladı gitti Aman banane ya Ben ağzıımı tutamıyorum Niye tutatyım zaten

Benim açtıgım konualra bak zaten tam olay hakakn akaya-- kedinin evi -- cinsellik koparsın

Sorma ya Bir konu açıyorum patladı gitti Aman banane ya Ben ağzıımı tutamıyorum Niye tutatyım zaten

Benim açtıgım konualra bak zaten tam olay hakakn akaya-- kedinin evi -- cinsellik koparsın

kadına elestırıosan nıye okuyosun mu ne yazmıssn ama dogru demıssın madem ona gore yanlıs by by ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…