basakcım tekrar gozun aydın tatlım allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın
begum canım benımm ınsallah asılaman tutar tatlım bende ayın 30 test yapılacak yumurtkluyom mu dıye:18::18::18:
herkeze ıyı aksamlar kzıalrr
Sen yapmışsınnnnndırrinsallah bıtanem ben topıklerdekı karıları okuya okuya adet adet konumuna geldım :) cogunun tutmamıs da
sagol bıtanem dua et bana yarın ıcın.. ınsallah senınde asılaman cabucak olur ve tutar ıyyyy ayın 30u bende gebelık testı yapcam cok tırsıorum :S
Sen yapmışsınnnnndırr30 kasım benmde dogum gunum Seninde en güzel bebek haberini alcagın gun olur inşallah
canım benım ınsallah tutar asılaman ama fazla kaptrma kendını asılaman sansı az bılıyosun demı bunuda unutma bak herseyın hayırlısı stresde yapma
olsun olsunnbıtanem evde yapmıoz bebegı :) asılamayla doktorlar enjekte edıcek yarın 15 gun sonra test yapcam.. ayy ıyıkı dogmussun da ıyıkı tanıdım senııı :) ıyıkı varsın kuzucuummm 16 gun onceden oldu olsunn :)
olsun olsunnyok biliyorum evde yaptıgınızı amaaa Siz yaparsınızz yani
Bende seni sizi iyi tanımışım
biricikim canımm sen nasılsın napıyosun
İyiym cnm kardeşim bende eşiyle oturuyoruz
Yarın büyük gün inşallahh uğurlu olur cnmm
Sen nasılsın ağlamıyorsun dimi
hadi ya .. Olur ablacım üzme sen tatlı canını kocan elini altında doktorda Aşılıyor senıyaptık olmuyo :) kıstlerım var kuzum duzensız adet oluyorumm o yuzden olmuyo
hadi ya .. Olur ablacım üzme sen tatlı canını kocan elini altında doktorda Aşılıyor senıAllahın izniyle olucak
ben çıkıyom oğlum geliyor
DUYMAYAN KALMADI İNŞALLAHHH
BAŞAK DÜN AKŞAM DOĞURMUŞŞŞŞŞ
Ayyyy çokkk sewindimmmbaşak msj atmış dün gece doğum yapmış ayrıntıları yazacakmış daha sonra...
Allaha hawale cnmmbugun aglamadm dovme benı :) kuzucum bana sureklı olmucak umıtlenme dıyen bı suru arkadasım var psıkolojımı bozuyolar.. yumurtlama takıbınde 15. gun adet olmustum ya o yuzden cok umutlu degılım bıtanem ama allah ol derse olur.. ınsallah hayırlısı neyse o olur..
Sorma yainsallah bıtanemm ınsallahh olur da bnde uzulmem cok.. bu arada senın yazdıklarına ne guldu bugun bı topıkte yazmıssınn cınsellıkle alakalı :)
Ayyyy çokkk sewindimmm
Hatta şok oldum beklemiyoduk yaa
Hadi allah kurtarmışş çok şükürr
41 kere maşallahh ege bebeğe we başakcıma
Allaha hawale cnmm
Rabbim nasip eder inşallahhh
Sorma yaBir konu açıyorum patladı gitti Aman banane ya Ben ağzıımı tutamıyorum Niye tutatyım zaten
Benim açtıgım konualra bak zaten tam olay hakakn akaya-- kedinin evi -- cinsellik koparsın
Haa evet evet ee Ya beğenmediysen güle güle şehit var evet sorunlar evet ama bunlara bağlı hayat yaşanıyorsa 100 yıl Susmak zorundayız..kadına elestırıosan nıye okuyosun mu ne yazmıssn ama dogru demıssın madem ona gore yanlıs by by ona :)
Haa evet evet ee Ya beğenmediysen güle güle şehit var evet sorunlar evet ama bunlara bağlı hayat yaşanıyorsa 100 yıl Susmak zorundayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?