Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dogum gunu hedıyesııı deseydın :) sen ne aldın canm hedıyeeee
Hiç bişiiiii. İstememdi hediye sevmiyor zaten böyle şeyleri;

Hatta Biraz limoniyiz şuan..

1-2 saat önce Hafiften üşüyorum dedi bende yeni evi toparlamaya başlamıştım, Onada bir taylot yaptım bıraktım gidiyordum , aaa ateşime Bakmadın öpmedin ilgilenmedin sen beni hiiç sevmyion dedi.

Sevgi yumağım

yazık gunah nıye limonısınız.. sızınde aranızda yas farkı var dımı ben 22 esım 29 bnm :)

yazık gunah nıye limonısınız.. sızınde aranızda yas farkı var dımı ben 22 esım 29 bnm :)
O yüzden işte onunla ilgilenmedim diye.

evet bizimde var ben 18 o 30 oldu bebeğim benimmmmmmmmmmmmmmmmm

ama gel gör hiç göstermiyor yazın şişmandı aama şimdi verdi kilo Ben büyük gösteriyorum oda küçük biraz tamamlıyoruz zaten kımse yadırgamıyor hatta herkez çok yakıştırıyo

Son düzenleme:

Bence sizin ki ideal yas araligi..
Bende o Kadar yas farki olsun isterdim
Benim ki ile aramda sadece bir yas var ( cok zitlasma olabiliyiii kimi zaman

beydağlı nerde yaa teli yokki cevap veremmmmmmmmmm
BEYDAĞLI BAŞAK KARISI DOĞURMUŞ DÜN GECE

aabbbooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwnnneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy BAŞAKK doğurmuşmuuuuuuuuuuuuuuuuukız dalga geçiyor olmasın bu bizimleeeeeeeeeeeeeeee...

ALLAH ım şok oldum yaaaaaaaaaaaaaa hastaneden yeni geldim bir bakayım dedim anaaaaaaaaaaaaaaa

:118::118::119::119::119:
BAŞAKKKKKK doğurmuşşş ayyy gözleri aydın o zamannnnn ALLAH analı ,babalı sağlıkla büyütsün EGE bebeği

bnce yas farkı olmalı erkekler ancak olgunlasıyo :)
aynen http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...en/560558-hoscakal-yaz-yazdan-kalma-kare.html bak burda 85 kıloydu ama şuan 70 kılo baya farkılı ama işte bu yani ya zaten ben çok olgun biriyim oda biraz çocuksu bana ayak uyduruyor yaşını yaşamıyor. herşeyi yaşamış Gözü doymuş Yani hayatta pişmiş hop diye hazır geldi elime kız 3 haftadır dışarı yürüyüşe gidiyoruz birde iş için 1-2 saat çıkıyor sonra Evde sıkılmıyor evcilim benim halen ilk gunk gibi seviyoruz bir birimizi O çok sevio özellikle

karı dün akşam doğurmuş benden habersizzzz halbuki dün öğleden sonra
saat 4 gibi telde konuşmuştum dr geldim herşey yolunda dediydi
bugün bir msj karı dün akşam doğurmuş

kız senden habersiz nasıl doğurdu bu karı yaaa..normalmi doğurmul ki ne olmuş neler olmuş anaammmmm çatlarım meraktan kızzzzzz inanamıyorum yaaa....

masallahhhh kuzucumm erkek dedıgın oyle olmalı en yakın zamandada evlenın ınsallahh :)

masallahhhh kuzucumm erkek dedıgın oyle olmalı en yakın zamandada evlenın ınsallahh :)
Şuan evelene bilirim aslında ama 18 yaşındayım 10lu yaşalrda evlenmek istemiyorum. Oda çok istiyor Artık evlenelim diyor Ama Hem biraz daha otursun herşey Birikimimiz var Allaha şükür ama Daha çok biriktirip garantiye alalım Geleveğimizi. İlk önce kendini Garantiye alsın. Sonra İnşalalh zaten ilk buraya koycam fotolarımı

insallah bıtanem bende erken ewlendım 21 e yenı grmmstm anam ocakta 23 oluommm :)

Sende çook güzelsin yüzünü çok begndim eşinlede çok uyumlu duruyorsununz. Allahım Ne olursa olsun ayırmasın sizi. 23 mü Allahım nice 23 ler versin kız daha genceciksinnnnnnnnnnnnnn

ayy cok tskkr ederm bn eskıden daha guzeldım saclarım bakır dı ama turuncu gıbı face ekle bak erkan kıskandı herkes bako dıye kendı rengıne boyadım bıde bebek falan olur dye ama ne gelen var ne gıden

kimsenin bnle konuşcağı yok kendim çakıp kendim oynuyom : )

başak adına çok sevindim inşallah herşey onun adına çok güzel olur.. öpüldünüz

ayy cok tskkr ederm bn eskıden daha guzeldım saclarım bakır dı ama turuncu gıbı face ekle bak erkan kıskandı herkes bako dıye kendı rengıne boyadım bıde bebek falan olur dye ama ne gelen var ne gıden
GElir gelir allahın izniyle
kimsenin bnle konuşcağı yok kendim çakıp kendim oynuyom : )

başak adına çok sevindim inşallah herşey onun adına çok güzel olur.. öpüldünüz
Nire gittin ya napıyon nasılsın
ablacımm nasılsın konusmuosun hıc
O geçmişi okurken uyuya kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…