Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beydaglı sevınc tesk ederım alıntı yapmadım esım sadece moralı cok bozuk keske bende sorun cıksaydı

eeeeee ben gelmeyelı nasılsınızzzzzzz

bu arada sevıcnc senın belındekı kurdale duruyomu

Ben çıkıyorum kızlarrrr...girmeye çalışırım evde....allah a emanet olunnn...öpüldünüz

beloşummmm hiç takma kafana bak çaresi var herşeyin ...bizden sperm tahlilil bile isteyen yok...kafama çok takılıyo söyleyemiorum bile eşime...alaha emanet ol kuzucumm...

beydaglı sevınc tesk ederım alıntı yapmadım esım sadece moralı cok bozuk keske bende sorun cıksaydı
eeeeee ben gelmeyelı nasılsınızzzzzzz

bu arada sevıcnc senın belındekı kurdale duruyomu

üzülür tabi canım bir erkek için çok büyük bir yıkım bence Allah beterinden esirgesin üzülme nolur
evet duam belimde canım kurdele kayıyor diye lastike diktim lastikli hiç kaymıyor
hayırdır niye sordun:26::26:

amin kızzzz seninde ikizlerin olsunnn

canım özel konular bir ara özleden yazarım
tamam kuzum...
bozma moralini hem o nasıl dua,tövbe de eşininkide hallolmucak bir sorun değil,şükret kuzum sıkılma..

hem sevinçin belindeki kurdela neymiş:26:

sende ALLAH a emanet ol canım öpüyorumayrıca kafana takılıyorsa sizde yaptırın sperm testini..

kızlar merhaba gıttım doktora basladm hayırlısıyla 2. Asılmya..

hadi hayırlısı canımmm...

amin kızzzz seninde ikizlerin olsunnn

Canım özel konular bir ara özleden yazarım

aminnnnnnnnn inşallah herkes dio sevinç bide sen dedin tam oldu...bu gidişle tüp bebekle (sonum tüp bebek gibi ))ikizlere hamile kalırım belki:)
bende merak ettim ayyyy sakıncası yoksa banada özelden atarmısın...

meraklı karıya bak yaaaaaaaa tövbe tövbeee

SÖLEYEMİOMKİ KOCAMAAAA YAPTIRMAZ BENCE....

hadi bakalım gözünaydın hayırlısı olsun bende klomen içiyom beloşta aşılama yaptıracak
sara 2. tüp bebek transferini yaptırdı bu aralık ayı hareketli geçecek desenize

ADET OLİM BENDE BAŞLICAM KLOMENE...BENCE TOPİKTE HAMİŞ PATLAMASI YAŞANACAK

bende vard ONdan sordum bende yesıl kurdala abla bende ıyıce dugum yapıyomm ınmıyo asagı ne zmana kadar tasıyacan hamıle kalınca cıkatracanı abla

SÖLEYEMİOMKİ KOCAMAAAA YAPTIRMAZ BENCE....

ADET OLİM BENDE BAŞLICAM KLOMENE...BENCE TOPİKTE HAMİŞ PATLAMASI YAŞANACAK
amin inşaallah...
kız niye yaptırmasın bu çocuk yalnızca senin değil ya niye herşey için kadınla uğraşıyor onlarda uğraşsın sen doktoruna söyle istesin bence...ağlama kuzum belkide hemen kabul eder..

yaslandımmı ne yazıları takıp edemıyorum

begumm sen bugun test yapmayacakmısydın hastamı oldun anlayamadım:44::44:

bende vard ONdan sordum bende yesıl kurdala abla bende ıyıce dugum yapıyomm ınmıyo asagı ne zmana kadar tasıyacan hamıle kalınca cıkatracanı abla

annem hamile kalınca tekrar ocağa gidecem bu duayı verecem boy hamaylısı yazacakmış öyle dedi

annem hamile kalınca tekrar ocağa gidecem bu duayı verecem boy hamaylısı yazacakmış öyle dedi

banada hamıle kalınca cıkartma dedı bebekle bırlıkte gel adak adandı kurban kesıp kurdaleyı oraya bırakaazz ınsallah vesıle olur ablaaaaaaaa turbemıydı sızınde gıttgın yerr:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…