Ne çok geziorsunuz haaneyse bende çıkıyom hanımlar kocam gelince dayısıgile gitcez
slm cici anne başlayalım hayatım sexylik çarpışmalarına ben hazırım ama dur bi doğurayım bacım tabi sen doğurdun ohhhhhhhhhh neyse benimde çok az kaldı cnm.iple çekiyorum çabuk gelsin artık şafak sayıyoz kısssssssss evcek mi,n,ik kuş içinbebişini kok benim için o şimdi mis gibi süt kokuyodur ımmmmmmmmmmmm allah uzun versin kuzuna nazarlardan saklasın
iyi walla az sancı çekmişsin...ben düşük yaparken 12 saat sancı çektim...sancıdan istifra ediodum hep....ama doğum kolay olur sanırım...bebekte güçlü olur çıkmak için çabalar....normal doğum rahatlık walla çıkana kadar sadece çıkınca tamamdır
şuan çok kötüyüm sinirlerim çok bozuk ağladım ağlıcam panik atağım azdı kontrol edemiyorum kendimi..kaynoş kızındaydı yaa kızkardeşiyle gitmişlerdi..bugunde döncekti kaynoşla kızkardeşi eve..akşam gelcez dedi bende iş güç bilmem ne derken akşamı ettim..şimdi kaynoş msj atmış börülcende geliyo...yaa şaka mı bu..yemin ederim artık bıktım..bi haftasonumuz var bi rahat verin bi nefes aldırın ya..hadi teyzem neyse kadın misafir nezamandır gelmiyo..ama börülcenin çocuğu var..ihale bana patlıyo..offf bu evden bianönce gitmek istiyorum sıkıldım bunaldım artık..
kızlar bugun kan tahlili yaptım ama doktora soramadım. sizce gercekten hamile miyim:)
B-hCG >5000 Hamile değil 0,5/5 mIU/mL
0-1 hafta gebe 5/50 mIU/mL
1-2 hafta gebe 50/500 mIU/mL
2-3 hafta gebe 100/5000 mIU/mL
3-4 hafta gebe 500/10000 mIU/mL
4-5 hafta gebe 1000/50000 mIU/mL
5-6 hafta gebe 10000/100000 mIU/mL
6-8 hafta gebe 15000/200000 mIU/mL
8-12 hafta gebe 10000/100000 mIU/mL
adet 22sinde olmam lazımdı bu arada:) 8 gün gecti
oda olmaz yokkkkkkksade de olurduuuuu
:13::13: aferin sana bende kendimden umutluyum
Gecen ay bılıodm abla olmycgnı o yuzdn umutszdm bu ay olck ınsallahhh :)))
gözünaydın canum hamilesinALLAH tamamına rdirsin ne zamandırda gözükmüyordun dönüşün muhteşem oldu..hemde çok yeni daha 3 haftalık filan
ay canım Ya kıyamam sana allah sabır versin .. oda ne düşüncez kv.şuan çok kötüyüm sinirlerim çok bozuk ağladım ağlıcam panik atağım azdı kontrol edemiyorum kendimi..kaynoş kızındaydı yaa kızkardeşiyle gitmişlerdi..bugunde döncekti kaynoşla kızkardeşi eve..akşam gelcez dedi bende iş güç bilmem ne derken akşamı ettim..şimdi kaynoş msj atmış börülcende geliyo...yaa şaka mı bu..yemin ederim artık bıktım..bi haftasonumuz var bi rahat verin bi nefes aldırın ya..hadi teyzem neyse kadın misafir nezamandır gelmiyo..ama börülcenin çocuğu var..ihale bana patlıyo..offf bu evden bianönce gitmek istiyorum sıkıldım bunaldım artık..
Canımm gözün aydın hadi hayırlısı sende hamişsin artıkadet 22sinde olmam lazımdı bu arada:) 8 gün gecti
evet canım artık ümidi kesmiştim hiç buraya giresim bile gelmedi 2 aydır doktora bile gitmedim.. allahım inanamıyorum wallahi kimseye demedim dhaa. doktora gidicem pazartesi. o zaman kesin inanancam... insallah sorun yokturrrr
darısı hepinize canı yürekten söylüyorum..
şuan çok kötüyüm sinirlerim çok bozuk ağladım ağlıcam panik atağım azdı kontrol edemiyorum kendimi..kaynoş kızındaydı yaa kızkardeşiyle gitmişlerdi..bugunde döncekti kaynoşla kızkardeşi eve..akşam gelcez dedi bende iş güç bilmem ne derken akşamı ettim..şimdi kaynoş msj atmış börülcende geliyo...yaa şaka mı bu..yemin ederim artık bıktım..bi haftasonumuz var bi rahat verin bi nefes aldırın ya..hadi teyzem neyse kadın misafir nezamandır gelmiyo..ama börülcenin çocuğu var..ihale bana patlıyo..offf bu evden bianönce gitmek istiyorum sıkıldım bunaldım artık..
neyse bende çıkıyom hanımlar kocam gelince dayısıgile gitcez
meraklı karıya bak yaaaaaaaatövbe tövbeee
Türk Olmak :)
* Telefon Çaldiginda yanina gidip 1 kere daha
Çalmasini beklemektir :)
* Okudugu Kitabin Ön Sözünü atlamaktir :)
* Yemek yedigi kasigi tatli yemeden önce yalayarak
temizlemektir :)
* Yemegin Tadina bakmadan tuz atmaktir :)
* Boyalidir dokunmayiniz yazisini gördügünde
parmagiyla kontrol etmektir :)
* Bulmaca da kadin erkek farketmeden mankene
sakal , kas , biyik Çizmektir :)
* Yabanci sarkilari bilmedigi halde söylüyormus gibi yapmaktir :)
* Belli bir yasa kadar biber dolmasinin iÇini yiyip
disini birakmaktir :)
* Yok cevabina hiÇ mi yok diye karsilik vermektir :)
* Napiyosun? Sorusuna sanki Nasilsin? Sorulmus
gibi iyi diye cevap vermektir :)
* Google ' da kendini aramaktir :)
* Bunlari okuyup harbi lan diyip gülmektir :)
kadın gelince rapor ver meraktan öldük doğurdunmu yoksaaaaaaaaa
ayy cnm yaa en kötüsüde b u zaten o kadar sancıyı boşa çekmek daha kötü Rabbm kimseye yaşatmasın
evet canım artık ümidi kesmiştim hiç buraya giresim bile gelmedi 2 aydır doktora bile gitmedim.. allahım inanamıyorum wallahi kimseye demedim dhaa. doktora gidicem pazartesi. o zaman kesin inanancam... insallah sorun yokturrrr
darısı hepinize canı yürekten söylüyorum..
oralarda nescafe neyim içmeyeydin bari
yaaaaaaa niden kimse yokkkk hep tek başıma kalıommmm...iki lafın belini kıralım dedim kimse yoknese bende ev bakim bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?