Ay hberleri izliormusnz. 27bin çocuk kaybolmus.. Ay çok kötü birşey
bızde yedık abla afıyet olsunnnn
yuppııı olduuuuuuuuuukullanıcı kontrol paneli ordan hesabım ordan seçenekleri düzenle çeşitli şeçeneklerde mesaj editörü gelişmiş düzenleyiciyi seç değişiklikleri kaydet smileyler gelir
bunları yaptınmıııııı
hoşbulduk canım paylaşımlarınız çok hoş
hosgeldınn canm aramızaaaaahoşbulduk canım paylaşımlarınız çok hoş
yuppııı olduuuuuuuuuu
hosgeldınn canm aramızaaaaa
oldum cnm pazartesı oldum.. dua et bana olurmu gebesın sen kabul olurmerhaba begümcüm. asılama oldu demi? nasıl gidiyo. hadi bakalım bu ay umutluyum bol bol dua et..
bu arada kızlar bugun doktora gittim bebegin kalp atısları için. attıgını gösterdi doktor ama ses duymucak mıydık? ben öyle sanıyodum sanırım yanlış biliyom:)
evet yaaa bende izliyommmm:18::18::18::18:
merhaba begümcüm. asılama oldu demi? nasıl gidiyo. hadi bakalım bu ay umutluyum bol bol dua et..
bu arada kızlar bugun doktora gittim bebegin kalp atısları için. attıgını gösterdi doktor ama ses duymucak mıydık? ben öyle sanıyodum sanırım yanlış biliyom:)
hosgeldınn canm aramızaaaaa
canum taze hamişşşşşş napıyon bakalım
oldum cnm pazartesı oldum.. dua et bana olurmu gebesın sen kabul olur
Hey allahm ya.. Şu hberlere bak babasi bicakLar aBisi döver hergun birkadin ölür cozuttular. Kiz 12.12.12 çilgnliqini yaşicanizmi bugun .d.d nebilm evlenmesenizde çarPişin gıı :)
allah belanı vermesın ya sapık karııHey allahm ya.. Şu hberlere bak babasi bicakLar aBisi döver hergun birkadin ölür cozuttular. Kiz 12.12.12 çilgnliqini yaşicanizmi bugun .d.d nebilm evlenmesenizde çarPişin gıı :)
heeee herif elime geçerse yaşayacazzz
canım iyiyim sen ne yapıyonn:) bugun doktora gittim. sen bilirsin. bu kalp atış sesini duymucaz mı biz sadece görüntü mü olcak? :)
tamam canım ederim insallahhhhh sen de olursun bu ay
canım bazen erken dönemde sadece görülür duyulmaz bide ultrason cihazıyla alakalıı görmüşsünüz pır oır dı dimi
en kısa zamanda da duyarsın inşallah
canummmm burda cvp
insallah cnm benımmmmcanım iyiyim sen ne yapıyonn:) bugun doktora gittim. sen bilirsin. bu kalp atış sesini duymucaz mı biz sadece görüntü mü olcak? :)
tamam canım ederim insallahhhhh sen de olursun bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?