hayırlı olsun tatlımyok gıııııııııııı kedi355 di diyeri onu konuştum kapattık mune saolsun , bunu açtık tekrar sistem fazla ceza vermiş
çalşkan hatun seniislm kızlarr....sevinç karısı ben dimedimmi aralığın başında bu ay sık gelemeyebilirim diee...işler yoğun bugün 3000 sayfa defteer mühürledim kollarım ağrıo sırtım ağrıo ( 14-15-17-19-22 aralık günlerinde gece 12 de falan gelirim eve bilgilerinize...
kimler hamiş sara ablam hamişmi tüpbebek yaptırcaktı
begümüm hayırlı olsun aşılaman cnm hadi hakkında hayırlısı..
başak egeye bi öpücük kondur kıs yerimeee
oh maaşallah ömrvecikeçok tatlı ama maaşallahdarısı bizimkilerin başına onlarda doğsalarda öpsek koklasak sevsek yavrularımızı bu arada mervişimin bebişide 16 haftalık olmuş
bu sefer agrım var cok anlamadm ıyımı kotumu sol kasıgım batıyoo resmensara abla naptı acaba
tatlım tpikciğinn hayırlı olsunnn :)
inşallahhhh kafayı sıyırmadan gelir bizim bebişler ...
Yok bebeğim anlatamadım ,hayırlı olsun tatlım
demek bedavaya oldu bu nick
çalşkan hatun senii
ayy çalşmak güzel kızzzzzzz
teyzesi gördünmü egecikin yeni resmini
öperim şimdik yerineeeee
oh maaşallah ömrvecike
slm sööle benden görüşemiyos
Elbette canım hoşgeldinnnnaranıza katılabilimiyimm
ohh allah bagıslasın canm ınallah bıde kızın olur...
ınsallahhh cnm yaaa :18::18:inşallah yerleşme sancılarıdır yaaaa:18::18::18:
benımde kzıım oglum ne olursa olsninşallah canım ağzından bal damlıyor
selam canım nasılsın..kız maaşallah gebişsin demek bak rabbim dualarını kabul etti sonunda bu yıl size hayırlı geldi ..
mervişle sana çok sevindim..inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder....
canım ben 12 yıllık evliyim 1o yaşında bir oğlum var 30 yaşındayım 4 düşüğüm var
Bugün 35 e adım attık cnm maşallah kocaman oldu benim minnoşummmm....
sen coookk ıyı orneksınn bıtanemmmmm :)) hastanede pko lu olup 3.tup bebegı yaptıranı da gordm moralım bozuldu ama ıyı ornrklerde varr.. cok sancım var ılkınde yoktu boyle anlamadm gıttı :)
ivet çok iyi örnekimdir hep iyi örnek olmuşumdur zatenoy kuzum yaa inşallah gerek kalmaz öle tüp bebeğe falan :26: bozma moralini sen sakın iyi düşün iyi olsun moral çok önemli bence hamiş kaldın bile sen
:))))) yaptım dun hala yıkanmadım pazartesıden berı tırsıom yarın yıkancamm allahım affetsn benı mecburum yıkanmcam
abartma kız okadarda diil ilişkiden 1-2 saat sonra duş alabilirdin noolcaktıki sanki giden gitmiştir zaten ulaşacağı yere çoooktaan
benımde kzıım oglum ne olursa olsn
Aaaa canim sende benim gibi cocuga kardes mucadelesi yolunda gazi olanlardanmisin
Benimde 3 dusuk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?