Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok gıııııııııııı kedi355 di diyeri onu konuştum kapattık mune saolsun , bunu açtık tekrar sistem fazla ceza vermiş
hayırlı olsun tatlım
demek bedavaya oldu bu nick
çalşkan hatun senii
ayy çalşmak güzel kızzzzzzz
teyzesi gördünmü egecikin yeni resmini
öperim şimdik yerineeeee
çok tatlı ama maaşallah darısı bizimkilerin başına onlarda doğsalarda öpsek koklasak sevsek yavrularımızı bu arada mervişimin bebişide 16 haftalık olmuş
oh maaşallah ömrvecike
slm sööle benden görüşemiyos

Yok bebeğim anlatamadım ,

Ben sizinle ilk tanıştıgımdan beri bu nikteyim bu banlanmıştı atıldım sandım sistem çok ceza vermiş bende bunun aynısını açtım bu kedi35

ynni açtıgım kedi355 ti ..

Yeni açtıgımı kapttı mune bunun banını kaldırttı bunu verdi tekrar açtıgım konulara felan bak anlarsın eski nik oldugunu

yani aynen devam eski nikle resimleri değiştrdim sadcee

sağol canım benim yaa aamiiiiiin darısı diğer isteyenlere inşallah sorma mervişime bende çok seviniyom büyütmüş oda kızını 16 haftalık olmuş onunkide kızı olursa gelin alcam

sen coookk ıyı orneksınn bıtanemmmmm :)) hastanede pko lu olup 3.tup bebegı yaptıranı da gordm moralım bozuldu ama ıyı ornrklerde varr.. cok sancım var ılkınde yoktu boyle anlamadm gıttı :)

ivet çok iyi örnekimdir hep iyi örnek olmuşumdur zaten oy kuzum yaa inşallah gerek kalmaz öle tüp bebeğe falan :26: bozma moralini sen sakın iyi düşün iyi olsun moral çok önemli bence hamiş kaldın bile sen

Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı satıma göre 25+2 yiz doktorda 25-26 haftalık dedi :) oğluşum 30 cm ve 781 gram olmuş gayet sağlıklıymış suyum falanda yeterliymiş çok şükür oy kuzum benim nasılda tatlıydı.. özledim şimdiden keratayı Bu arada sizce nasıl boyu kilosu falan? hamişler doğurmuşlar sizinki 25 haftalıkken ne kadardı peki? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…