Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eklememişmi ekler kuzum şimdi seni başakta iş hatunuya bazen vakti olmuyoo unutmuştur ben hatırlatırım ona şimdikk

başşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk
kız bu hatunu sen niye listeye eklemedin hı ??

peliiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

senin de bat yaklaşıyo ne hissdiyosun

birinci sayafa diilmi baktım yokum bide bişi daha soracam bu simgeleri nasıl ekliyosunuz benim simge çok az ve sizdeki gibi simgeler yok
kontrol paneli/seçenekleri düzenle/çeşitli seçenekler/Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü

sataşırım anam helede senin gibi bi rakibime neler ederim.

gerçi benim tek rakibim t.h.y

yerim senin t.h.y ni yawrum rakpmiyiz bileyimde hıııııııııııııııııııııııııı döndün kendine bakıyomda hade bakalım rakibim benim

evet eklendim bide dolunayı mrk ettim bugün günü ne oldu acaba geldimi kırmızılar nefret ediyorum kırmızıdan. benim çok ağrıı olurdu oh be şimdilik kurtuldum.

hoş buldukkk ebbeğim.çok şükür iyiyimm...evde olduğum zaman girmeye çalıyrmmm

pilav güzel olur fasulyenin yanına cnm

pelin67

saol cnm.sen ne pişiricennn
bende fırında patetesli köfte,bulgur pilavı,mercimek corbası yapcam canım
peliiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

senin de bat yaklaşıyo ne hissdiyosun

başakkk ben sabahtan beri yazıyorum ama sen gözden kacırdın heralde...ayaklarım zor ısınıyo bide sık wc ye gidiyorum karnımda agrıyo ama bana adet olcam gibi geliyo bakalım hayırlısı...

tamam hatırladım ayakalrım ısınmıyor dedğini.
sağlık olsun kuzum bizden ayrı mı doğurmayı planlamıştın.yoköylee

gelmedi kırmızılar ama ağrısıı çoktan geldi karnıma..1-2 saate kırmızıları görürüm..
ilgin için teşekkür ederimm canım..

baaak görüyonuz demii kız iki gündür burda dolunayını merak ediyoo siz oturun öyle halimi sormayınn...
sende benim kankeytomsun artık Nikolayy taaam mıı?:13:

evet eklendim bide dolunayı mrk ettim bugün günü ne oldu acaba geldimi kırmızılar nefret ediyorum kırmızıdan. benim çok ağrıı olurdu oh be şimdilik kurtuldum.

sağol annemm yaa markasınıda vereydinnn:)

dolunay pedi koymuş beklemedymiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…