hoş buldukkk ebbeğim.çok şükür iyiyimm...evde olduğum zaman girmeye çalıyrmmm
pilav güzel olur fasulyenin yanına cnm
pelin67
saol cnm.sen ne pişiricennn
yazdık kuzum seni listeye benim aklımdaydı bilgilerin verdim başakaaa
varsın varsın iyi baaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:130:teşekkürederim ama ben listeye baktım yokumki
evet canım sağolasın..
canım şu ovulasyon testleri pahalı bişeymi eczanede bulabilirmiym?
sataşırım anam helede senin gibi bi rakibime neler ederim.basakım sen kendine gelde annem sataş yeterki yawruuuuuuuuuuuuum
varsın varsın iyi baaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:130:
sataşırım anam helede senin gibi bi rakibime neler ederim.
gerçi benim tek rakibim t.h.y
kontrol paneli/seçenekleri düzenle/çeşitli seçenekler/Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörübirinci sayafa diilmi baktım yokumbide bişi daha soracam bu simgeleri nasıl ekliyosunuz benim simge çok az ve sizdeki gibi simgeler yok
AÇILIYOM ANNEM TABİİİ devamlı hüngür fışkırık olamam ki.başakkkk formuna döndün annemm
sataşırım anam helede senin gibi bi rakibime neler ederim.
gerçi benim tek rakibim t.h.y
AÇILIYOM ANNEM TABİİİ devamlı hüngür fışkırık olamam ki.
dolunay pedi koymuş beklemedymişevet eklendim bide dolunayı mrk ettim bugün günü ne oldu acaba geldimi kırmızılar nefret ediyorum kırmızıdan. benim çok ağrıı olurdu oh be şimdilik kurtuldum.
evet eklendim bide dolunayı mrk ettim bugün günü ne oldu acaba geldimi kırmızılar nefret ediyorum kırmızıdan. benim çok ağrıı olurdu oh be şimdilik kurtuldum.
bende fırında patetesli köfte,bulgur pilavı,mercimek corbası yapcam canımhoş buldukkk ebbeğim.çok şükür iyiyimm...evde olduğum zaman girmeye çalıyrmmm
pilav güzel olur fasulyenin yanına cnm
pelin67
saol cnm.sen ne pişiricennn
peliiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
senin de bat yaklaşıyo ne hissdiyosun
tamam hatırladım ayakalrım ısınmıyor dedğini.bende fırında patetesli köfte,bulgur pilavı,mercimek corbası yapcam canım
başakkk ben sabahtan beri yazıyorum ama sen gözden kacırdın heralde...ayaklarım zor ısınıyo bide sık wc ye gidiyorum karnımda agrıyo ama bana adet olcam gibi geliyo bakalım hayırlısı...
evet eklendim bide dolunayı mrk ettim bugün günü ne oldu acaba geldimi kırmızılar nefret ediyorum kırmızıdan. benim çok ağrıı olurdu oh be şimdilik kurtuldum.
dolunay pedi koymuş beklemedymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?