Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

söölemedin ki marka.
bende sallamak isteemdim.
ama resimdeki duruşuna bakılırsa molped gibi duruyo

nedendir bilinmez tabii..ahanda bukadar ilgileniyonuz benle..kızaaammm test yaptık test..
hatta daha şeyi damlatmadan tek çizgi çıktı..kader kappee kaderr

henüz bi bildirim yapmadı ama umutsuz biraz nedendir bilinmezz
aaa söylemedim miii...inanmıyoraamm yaa bunu nasıl atlarım

söölemedin ki marka.
bende sallamak isteemdim.
ama resimdeki duruşuna bakılırsa molped gibi duruyo

bence kesin kotex

attı tuttu valla

hayır yanlış anladınn kırmızı teşrif ettimi etmedimi bildirim yapmamıştınn yosa testten haberim varr hem belki test yanlışş yaaaaa

kim tutturduu benmi başakmı

tamam kankiyiz tabiki hamilelikte aynı regl olacak gibi agrı olur umarım kırmızı gelmez.

evet böylesine elit ve saygı değer bir topikte konuşulan konuya bakk..

vallahiii şiddetilen kınıyomm sizi..yok annem orkid değik kotex benimkii...eranayy bildi:13:

ben kalitenden anladım kuzummm
atmadım bana o hissi uyandırdın bende başka kullanamıyom alerji yapıyoo aynı takılıyosss yaniii

benim bugün reglinin geçeli 7. günü oluyor hade bakam bu ay nolcalk salı çarşamba başlıyor tehlikeli günler haydi bismillah

sağol canım ama 2gün önce test yaptım...2.çizgiye dair bir kalıntı bile çıkmadı..
zaten psikolojimde altüst..adet olacağım gün böyle manyaklaşırım yani tüm belirtiler kırmızıyı gösteriyo..

tamam kankiyiz tabiki hamilelikte aynı regl olacak gibi agrı olur umarım kırmızı gelmez.

Son düzenleme:

canım inşallah olmazsın ama olursanda yıkılmak yok
ben ilk hamile kaldığımda tam 1 hafta önceden adet ağrılarım başlamıştı sürekli kırmızılar geldimi diye bakmaktan bir hal olmuştum adetim 6 gün geçincede silik 2. çizgi çıkmıştı sen çok erken yapmışsın testi olsa bile çıkarmıki okadar erken
ne bileyim ben geçmeden hiç test yapmamda zaten artık geçmiyorda ya tam gününde sabah erkenden oluyorum yada 1..2 gün önceden

evet böylesine elit ve saygı değer bir topikte konuşulan konuya bakk..

vallahiii şiddetilen kınıyomm sizi..yok annem orkid değik kotex benimkii...eranayy bildi:13:

tmm canım kızma şaka yaptık sadece takıldık biraz kıyamam sana ben benimkide kotex canım beniiiiiiiiiiiiiiiim yawrum kızarmışda yerim ben seni kuzumnanaktan öptüm seni kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…