oh oh eline sağlık canım banada göndertsene kıs canımı çektirdin walla dolmayı çok severim hele bide kuru olunca ımmmmmmmmmmmm harika ağzımın suyu aktı walla
kız yirimm ben bunuuuu uyyyy çok tatlııııbana bak basaks hatunu sen ne diyon kızım kıskanmasana beni sen yaw kabul et artık ben daha sexyim alllah allah kendine geldinmi biraz yawrum oh oh sevindim
hoşgeldinn kuşumm..benimkide eli kulağındadır...ne bilimm kız hurrem hatun...okadar otomatikleştikki eşimle...valla sıkılıyorum bile..
çocuumm olsun yüzüne bakmıcam eşimin
bol bol dinlen dicem...bazen yorgunum ayakları yapıyoduda bana..baktı bizim sıpa gelmiyo ciddiyeti kavradı tabee:)
öyle deme kıs kocaya onlar bizim hayat arkadaşımız ne demek yüzüne bakmıcam sakın ha olurmu öyle hiç allah başımızdan eksik etmesin amin
nasip diyip bir sonraki aya bakıcaz artıkın
selamün aleyküm bacılarr..
üzülerek söylüyorumki bugün kırmızı kartı yidimm
ama yaa sabır diyrum hakkımda hayırlısı buymıuş..
kızlar bişi sorcam şimdi ben 2 gün önceden adet oldum ya bu demek oluyorki ben aslında 12.gün değilde 10.gün yumurtlamışım demi?
e ben ozaman ilişkiye girmedimki yumurtlamam geçmişş çoktan habarım yokmuşş..
nasıl olacak bu iş adetim hep düzenli olur aslında ama bu arlar 1 2 gün sapmalar oluyor maaleseff..
neyse genede üzülmüyorum rabbim cuma mübarek gün böyle uygun görmüş başım gözüm üstüne..
canımız sağolsun bi dahaki sefere çalışmalara tam gaz devammm....
offffffffffff işte kadın dediğin böyle olur..yok o seksi bu seksi..yemişim seksiliğinizi..
bak nasıl döktürmüşş hatun yaaaa..kapak olsun size seksi hatunlar
heyooo heyooo heyyoooo ben geldimmm
pöfff sabahtan beriii yemek yapıyrm.
kuru fasulye yaptım yanına kuru patlıcan ve kuru biber dolmasııı şimdi ocakta pişiolar.bide pilav yaptımmı tamammmmm
evet canım sağolasın..ewt allah allah adamlarla niye evlendik sevmek ve sevilmek içinn gerisi hikayeeeee.......
allah böyle hayırlı görmüş demekkiii nasip değilmiişşş
umutlar bi dahaki aya inşallahhhh
hayırlısı olsun tatlım üzülme
bende önceki ay 2 günönce oldum sonrada 1 gün geç şaşıyor bazen işte
yumurtlama zamanını kaçırmak istemiyosan şu ovulasyon testlerinde al
bitince adet çalışmalara devam edersiniz
ohh ellerine sağlıkkk bende yeek yapıyom imdikk
ama dolmanın yanına pilavvv....:44::44:
offffffffffff işte kadın dediğin böyle olur..yok o seksi bu seksi..yemişim seksiliğinizi..
kımıldamıyo annem bu. sen bana link ver sitesinden bakyim
havada ekkkşşşıınn kokusu varr
ya benimki biraz nazlıdır da..valla habire ben onu atıyom yatağa
kızım benim yemeklerim hazır şekerim herşeyi yaparım şükürler olsun yanehoşgeldinn kuşumm..benimkide eli kulağındadır...
sataştığıma göre kendime geliyorm demekkibana bak basaks hatunu sen ne diyon kızım kıskanmasana beni sen yaw kabul et artık ben daha sexyim alllah allah kendine geldinmi biraz yawrum oh oh sevindim
hayırlısı olsun canım üzülme rabbim nasip edince olcak inş...ben ovulasyon testi kullandım bu ay eczaneden aldım 10 tl bir ktunun icinde 2tane vardı...ama bi kac eczaneye bak bazısı daha pahalı veriyo...bide int siparış verebilirsin o daha uygun gittigidiyorda var ben uye olamadıgım icin oraya ordan alamdım malesef...selamün aleyküm bacılarr..
üzülerek söylüyorumki bugün kırmızı kartı yidimm
ama yaa sabır diyrum hakkımda hayırlısı buymıuş..
kızlar bişi sorcam şimdi ben 2 gün önceden adet oldum ya bu demek oluyorki ben aslında 12.gün değilde 10.gün yumurtlamışım demi?
e ben ozaman ilişkiye girmedimki yumurtlamam geçmişş çoktan habarım yokmuşş..
nasıl olacak bu iş adetim hep düzenli olur aslında ama bu arlar 1 2 gün sapmalar oluyor maaleseff..
neyse genede üzülmüyorum rabbim cuma mübarek gün böyle uygun görmüş başım gözüm üstüne..
canımız sağolsun bi dahaki sefere çalışmalara tam gaz devammm....
heyooo heyooo heyyoooo ben geldimmm
kuru fasulye yaptım yanına kuru patlıcan ve kuru biber dolmasııı şimdi ocakta pişiolar.bide pilav yaptımmı tamammmmm
havada ekkkşşşıınn kokusu varr
kız yirimm ben bunuuuu uyyyy çok tatlıııı
ya benimki biraz nazlıdır da..valla habire ben onu atıyom yatağa
sağol canım benim yaa..hoşgeldinn kuşumm..benimkide eli kulağındadır...
yok kız ne döktürmesii.
onlarda seksi hatunlar herhaldeki konuşiyiler bizden geçmiş artık bacım seksilikk..
cnm her zaman yazamıyom kusura bakma cnmdolunayım basakım niye cevap yazmıonuz yzsanıza leyn:44:
kuzum hoş geldin.heyooo heyooo heyyoooo ben geldimmm
pilavı yapmımmı??kuru fasulyeyle dolmamı olsun tekkk???banadaa 2si pirinç gibi geldi ama
Sen pişiriosun
bu iyi haber işteeesataştığıma göre kendime geliyorm demekki
sağol canım benim yaa..
yok kız ne döktürmesii.
onlarda seksi hatunlar herhaldeki konuşiyiler bizden geçmiş artık bacım seksilikk..
kız erenay sende ortaya bişi attın tarkan öldümü diye nerden duydun.
bidahada bişi yazmadın.asılsız habermi
a
ben geldim 85 dogumluyum çalışıyorum temmuzda evlendim kist var yumurtalıklarımda 6+3 günlük hamileyim haftaya randevum var daha bebişi göremedim keseyi gördüm sadece hayırlısı bakalım.
hoş buldukkk ebbeğim.çok şükür iyiyimm...evde olduğum zaman girmeye çalıyrmmmcnm her zaman yazamıyom kusura bakma cnm
kuzum hoş geldin.
nasılsın iyisin inşallahhhhhhh.
hergünde gelirmiş maaşallah
ya aynen ikiside pirinççç:44::44::44:
bende bol domatesli,zeytinyağlı taze fasulye yaptımm tamamen organik hemde
öveyim azıckınnn fasulyeler köyden kayınannemin elleriyle diktiğindennn
domateslerde ööle ben onları yazdan buzluğa koyuyorum kışın mis mis pişiriyorum
ama yanına bulamadım yaaa herhaldee pilav yapıcam tereyağlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?