Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu topikte bişiy fark ettim herkes aynı anda yazıyo ortalık karışıyo bide herkes aynı anda susuyo

hem güzel hem komik olurduuu kıskanmışız gibiii

hurr 7 gün mü geçtiiii test yapmadınmııııı

hayır yawrum geçmedi tehlikeli günlerim başlıyo 4-5 gün var annem anladınmı başlıcaz çalışmalara artık nolur bilmemsonunda hade ya nasip

ohh be avatarı değiştirdim rahatladım.
Hava da yağmurlu ya iyi oldu.
Seni seviyom pınar:85:
bende seni seviyom annemm benimm canımsın üzülme olurmu bitanem hani senin bir lafın varya bende sana diyim kafana tokadan baska birsey takma bebegimm.16:
valla canım benim senin için yazdım bak okuuuuuuuuuuu

saol hürrem sultanım benimmm hayata bakıs acın beni mutlu etti ümitli ayaklarının üstüne basan hatunum benim

Sağol tatlım...ama biliyorumm ben buseferde gol değil

akşama kına var,orda göbek atarken olurum kesin...

offf hiç gitmek istemiyorummm....zaten anne olamıyomm bide bunu kutlar gibi oyun oynıcamm...

eee hürremm ben sana hep kızıyım ozaman ne güzel gönül alıyon sen öylee...
bende kocaman öpüuoooooooooooomm
tmm canım kızma şaka yaptık sadece takıldık biraz kıyamam sana ben benimkide kotex canım beniiiiiiiiiiiiiiiim yawrum kızarmışda yerim ben seni kuzumnanaktan öptüm seni kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
delikanlı kıslar molped kullanı

amele demek istedin herhalde
erenay çaaaaakk :13:

ALLAH bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla tabiki
bitanede ablama nasip etsin 6 sene oldu yaş 32 ama regl de olmuyo eniştemdede tık yok of yaa
bu kızda çok beby istiyo çok üzülüyorum. ALLAHTAN umut kesimez tabiki.

bişi deil aşkım nolcak sen iste yeterki yazarım geç olsun güç olmasın ewet yawrum ayaklarımın üstündeyim her zaman bunu kocam değiştiremez seviyoz amma özgürlük konusunda taviz yokkkkkkkkkkkkkkk

amele demek istedin herhalde
erenay çaaaaakk :13:
varya ben buna çakarsam başak ta bana bi tokat çakar herhaldee

amiiin kuzum allah nasip etsinn

başak misilleme var bu kızlar bize amele diyor

canım anlatırmısın hamile oldugunu nasıl anladın bir belirti hissettinmi birde herhangi bir sorunun varmıydı?

akşama kına var,orda göbek atarken olurum kesin...

offf hiç gitmek istemiyorummm....zaten anne olamıyomm bide bunu kutlar gibi oyun oynıcamm...

at göbecikleri at at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…