Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay hadi ya bende söyle bişey var , bn uykudan gece sabah fark etmez bazen biiir açıkıyorumm ananm hemen yarım ekmek asına peynır salam kola yada su 2 dk ındırıyorum mıgdeye sonra geri yatıyorum
kediiiiiii avatarın edebimi bozuyoooooo:89::89::89::89::89::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

ayy kara böcükümün resmini gördünmü teyzesiii
iyi cnm çok şükür anneme verdim uyutmaya çalışıyor, ben kaçtım birazcık.
vallahi annemde olmasa daha çok bunalırdım, arada anneme bırakıp pcde vakit geçiriyorum
pek zormş bu zmanalar cnm inşalllah sende yaşayacaksın ve görceksin bunalıma giriyor insan
bebek hiç bişey yaptırmıyor,bazen bırakıp tuvalete gidiyorum tam işimi hallederken basıyo yaygarayı,
ama şunu anladımki asla "bebek bi uyusada işlerimi yapsam" demiyceksin.
çünkü bunu dersen daha çok stres oluyosun.sadece bebeğe odaklanmak gerekiyor,
bebekle her anın tadını çıkarmak gerek
biraz uzun anlattım ama inşallah sende tez zamnda yaşarsın tatlım ve görürsün

biricikim Ege uyumamış cnm ben bi bakıyım yine görüşürüz inşallah öptüm kendine iyi bak

canımmmmmmmmmmmm evet dogru soyluosn olacagı varsa olmustr zaten.. hayırlısı artık cok ozledm senı gel artk

Bende çok özlediiiim bugün annemi doktora götürdüm ütü yaptım yemek yaptım derken geç oldu tv baktık ettik anca girdim yarında günüm var oraya gidicem kız evimi özlüyom vallaher gün biyerdeyim ya bu ara adetim bitti daha ağda yapmaya fırsat bulamıyorum

baktın mı kızzzzzzzzzzzz sağol teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tebrik ederim hayatım geçmişi kaçırmıyosun

Giremesemde girdiğim zaman geçmişi okur cvplarımı yazar slmmımı yollarıımçünküüü hepiniziii çooook seviyoruuuuumhüüürrrden haberde yok bu arada galibaa:26:neyse bu ay çalışmalara başlıyım günleri hesaplayım artık bende:18:kızlar bu arada bu ay ovülasyon testi kullanayım diyorum önerceginiz bi marka var mı..?kaç para..?ilk defa denicemde bilgisi olanlar beni aydınlatırsanız çok seviniriiimhepinizi öpüyoruuuuuum

eh hadi affediyim baarii hıh o göbekli marul sen ol emiii hamile kalasında yarım dünyaa gibi gezinesin ortalarda kapılardan zor sığasın iiinnşaaalllaaaaaaaahhh.. ay duamı oldu bedduamı pek anlamadım ya neyse

sewmıom et (
ee ben her sabah bole cam kapaklı kutuda ıgrenc tadı olann bısey ıcıyorm ıcıp atıos bı kutuunun ıcınde 30 sıse var böö tadı cok kotu be.. her sabah ac karnına ıcıom onu

neeey et yimiyonmuuu senin kocan kasap diilmiydi kız? sen şimdi kocanada etli yimek yapmıyonduur adam tüm gün etin içinde olupta eve gelipte sadecene sebzemi yimek zorunda kalıyoo kuzum kötü olmuş yaa et yiyememeen bari balık yiyebilseydin hamiş kalınca çok önemli balıık :26: bende bugün fırında patatisli soğanlı tabi güzelcede soslu bi baluk yaptım yanınada dünden mercimek çorbası vardı bide salataa ooh yavruma yarasın neymiş içtiğin kız oo kan ilacımııı bencede muhakkak kullanman lazım kan ilacı e şurubunu kullanamıyosan hapını iç kuzum ben yerinde olsam folik asitede başlardım aşılamada yaptırdın kalırsan iyi olur kullanman zaten kalırsan doktorun multivitamin verecektir ekstra bide kan ilacı verirler sana bide sana anca yeter kan yapmaya ha bide balık yiyemiyon madem onunda hapını al bende aldıydım balık yiyemediğim zamanlar içiyim arada diye düşün 3 hapım var multivitaminim elevit - kan ilacım gyno ferro sanol - bide balık yağı hapı ama balığın hapını bek içtiğim sölenemes kendini yimesi daha güsel

abla boylemı oluyo kı bence bı terslık var bu ıste bıldıgın gbı degıl noldukı aksam agladım agrıdan oyle agrıyo bıde afedersn bı akıntım var hıc olmazdı boyle yogun

len kolaymı beben savaşıyo içinde oluşabilmek hayatta kalabilmek için benimde adet zamanımda bir kramp giriyodu bıçak saplıyolarmış gibi nefesim kesiliyodu kımıldayamıyodum adetaa :18: ama ordanda anladım hamiş olduğumu pek adet sancısı çeken biri diilimdir zatende benzemiyoduda zaten adet sancısına bende yavrum içimde savaşıyo diye düşünmüştüm kazandıda çok şükür sende madem çok sancın var yat dinlen bol bol kız akıntı iyidir kimi gebelikte çok oluyo akıntı bende azdı

biricikim Ege uyumamış cnm ben bi bakıyım yine görüşürüz inşallah öptüm kendine iyi bak

Cnmmm olsun yaa iş yapck zamanımız olmasın ama bebişimiz yanımızda olsun
Bu günlerde geçiçek cnm ilk zamanlar hep böyle oluyo bizzat teyzemde we kuzenimden şahitim
Bak negüzel anneciğinde yanında yawrucuğunda daha ne olsun maşallahh
İnşallahh cnmm elbet birgün bizlerde yaşıcaz bu duyguları
Öpüyorum 3ümüzü (anneni seni we kara böcüüü ))
İyi bakın kendinizee

Bengisuu cnmm nbrr
Seninde maşallahh az kaldı yarıyı bile geçiyosunn
Nası geçiyo hamişlik

gunaydinnn bugun cok isim var hastalikti derken ewi bokk goturmus
Bacim afedersin dip bucak ew temizlenecek
Lavabolar banyo ilaclanacak. Camasir yikanacak
Utu yapilacak yimek yapilacak poffffff
Aksamda hasta ziyaretine gidecezz
Vee bunlari yapacak halim yokk
Allah yardimcim olsun :2:

yemeden sınırlenıomusn ellerın tıtrıomu kzuucm
sinirleniyorum
Benim annemdede yok ama bende şimdiden 2-3 kılo alıp vermekten çatladı kalçamın yanı sol bacak içim azcık azcık.

hahahaha yaptım vallah çokta yakışıyor hamişlik baa Vallaha Allahın izniyle bende evlencem resimleride sizinle paylaşcam ilk çocugumuda takvım yapınca anlarsınız
kediiiiiii avatarın edebimi bozuyoooooo:89::89::89::89::89::92::92::92::92::92::92::92:
:18::18:

hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsanız onu nasip etsin inş

bende ıyıym cnm agrılarımla ugrasıorm 11 gun sonra bakalm bellı olck sonuc:18::18:

yemıyom kzuummm ama kocama yapıyom gunah o sevıyo etın herturlusunu yapıom ben yemıyom dıye ona zulum olmaz..
folık asıt 6 aydır ıcıom desemmmmmm
ıgrenc bısey ufak ufak sısıler bole her sabah ıcıp atılıo ısmını verııım ıstersen balım
balık yagı hapım da var ıcerken bıle ıgrenccc:18:

bıtanem gercekten yerlesmek ıcın cekıyosam agrıları bın kez razıyım vallahı.. buda adet sancısı degıl de soldan soldan agrı gırıyo bısey batıyo sankı allahıma sukur yınede.. ınsallah guzel haberler alcam 11 gun sonra:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…