kediiiiiii avatarın edebimi bozuyoooooo:89::89::89::89::89::92::92::92::92::92::92::92:ay hadi ya bende söyle bişey var , bn uykudan gece sabah fark etmez bazen biiir açıkıyorumm ananm hemen yarım ekmek asına peynır salam kola yada su 2 dk ındırıyorum mıgdeye sonra geri yatıyorum
Tşk ederim cnmm öpüyorum seni
İnşallahh seninde hbrini alıp sewinicezz
Beydağlı wee sewinçcimm geçmiş olsun sizlere
Hürrcümmm doğurduu biliyorumm çarşamba günüü yamanımız geldiii
Sağlıkla sıhhatle büyütt cnmmm
Başakcımmm oğluşun nasıll kara böcükünn öp benim içinn
Sen nasılsın
Görüşemiyoruz artık hiçç
canımmmmmmmmmmmm evet dogru soyluosn olacagı varsa olmustr zaten.. hayırlısı artık cok ozledm senı gel artk
baktın mı kızzzzzzzzzzzz sağol teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tebrik ederim hayatım geçmişi kaçırmıyosun
gobeklı marulllll kaprısmı yapıonnılkındede hıssedemedın dedm gorende kufur ettım sancakk ur ben senı bı sewıyımmm .:)
oyy benııımm canımmm bıtanemmm balll küpümmmmm kaprıslı hatunummm pko kardesımmmmm :))) opı senı coook coookkk..
oyyss kocamı sewmedım bu kadar be
sewmıom et(
ee ben her sabah bole cam kapaklı kutuda ıgrenc tadı olann bısey ıcıyorm ıcıp atıos bı kutuunun ıcınde 30 sıse var böö tadı cok kotu be.. her sabah ac karnına ıcıom onu
abla boylemı oluyo kı bence bı terslık var bu ıste bıldıgın gbı degıl noldukı aksam agladım agrıdan oyle agrıyo bıde afedersn bı akıntım var hıc olmazdı boyle yogun
ayy sara ablaa hamişlik takvimi yapmlş çok sevndm yaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy kara böcükümün resmini gördünmü teyzesiii
iyi cnm çok şükür anneme verdim uyutmaya çalışıyor, ben kaçtım birazcık.
vallahi annemde olmasa daha çok bunalırdım, arada anneme bırakıp pcde vakit geçiriyorum
pek zormş bu zmanalar cnm inşalllah sende yaşayacaksın ve görceksin bunalıma giriyor insan
bebek hiç bişey yaptırmıyor,bazen bırakıp tuvalete gidiyorum tam işimi hallederken basıyo yaygarayı,
ama şunu anladımki asla "bebek bi uyusada işlerimi yapsam" demiyceksin.
çünkü bunu dersen daha çok stres oluyosun.sadece bebeğe odaklanmak gerekiyor,
bebekle her anın tadını çıkarmak gerek
biraz uzun anlattım ama inşallah sende tez zamnda yaşarsın tatlım ve görürsün
biricikim Ege uyumamış cnm ben bi bakıyım yine görüşürüz inşallah öptüm kendine iyi bak
sinirleniyorumyemeden sınırlenıomusn ellerın tıtrıomu kzuucm
Benim annemdede yok ama bende şimdiden 2-3 kılo alıp vermekten çatladı kalçamın yanı sol bacak içim azcık azcık.:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
öncelikle seni kutluyorum çünküm bu kez abla demedin
sen bize katıldığında anne olmayı aklından geçirmiyordun çocuk yapmak istemiyordun burda senin evlenip çoluk çocuğua karıştığını görcez inşalllah diyorum
sen çocuk yap yine giydirirsin başkalrınıo hayır işlerine devam et , engelleyenmi var
ayrıca sana hamilelik çok yakışır evet, her bayana yakışır.
bak şimdik eline ufak bi yastık al karnıcığına yerleştir aynaya bak bakalım
oyyyyyyyyyyyyyy aman Yarabbimmmmmmmmmmm bu kadar güzel bi hamiş görmemiştim ömrümdeeeeeeeeAllah tamamına erdirdin kuzummmm
-------
çatlak olmadı tatlım çok şükür, çatlak meselsi biraz irsi sanırsam, benm annemde de yok anneannemde de, kaldı ki o zamanlar krem falan yokmş:44::44:
:18::18:kediiiiiii avatarın edebimi bozuyoooooo:89::89::89::89::89::92::92::92::92::92::92::92:
Yatiliyor cnm ama beydagliya sozum var onu halledeyim insallahh
dua olmus bıtanemmmm :))))eh hadi affediyim baariihıh o göbekli marul sen ol emiii hamile kalasında yarım dünyaa gibi gezinesin ortalarda kapılardan zor sığasın iiinnşaaalllaaaaaaaahhh.. ay duamı oldu bedduamı pek anlamadım ya neyse
bende ıyıym cnm agrılarımla ugrasıorm 11 gun sonra bakalm bellı olck sonuc:18::18:Tşk ederim cnmm öpüyorum seni
İnşallahh seninde hbrini alıp sewinicezz
Beydağlı wee sewinçcimm geçmiş olsun sizlere
Hürrcümmm doğurduu biliyorumm çarşamba günüü yamanımız geldiii
Sağlıkla sıhhatle büyütt cnmmm
Başakcımmm oğluşun nasıll kara böcükünn öp benim içinn
Sen nasılsın
Görüşemiyoruz artık hiçç
yemıyom kzuummm ama kocama yapıyom gunah o sevıyo etın herturlusunu yapıom ben yemıyom dıye ona zulum olmaz..neeey et yimiyonmuuusenin kocan kasap diilmiydi kız? sen şimdi kocanada etli yimek yapmıyonduur adam tüm gün etin içinde olupta eve gelipte sadecene sebzemi yimek zorunda kalıyoo kuzum kötü olmuş yaa et yiyememeen bari balık yiyebilseydin hamiş kalınca çok önemli balıık :26: bende bugün fırında patatisli soğanlı tabi güzelcede soslu bi baluk yaptım yanınada dünden mercimek çorbası vardı bide salataa ooh yavruma yarasın neymiş içtiğin kız oo kan ilacımııı bencede muhakkak kullanman lazım kan ilacı e şurubunu kullanamıyosan hapını iç kuzum ben yerinde olsam folik asitede başlardım aşılamada yaptırdın kalırsan iyi olur kullanman zaten kalırsan doktorun multivitamin verecektir ekstra bide kan ilacı verirler sana bide sana anca yeter kan yapmaya ha bide balık yiyemiyon madem onunda hapını al bende aldıydım balık yiyemediğim zamanlar içiyim arada diye düşün 3 hapım var multivitaminim elevit - kan ilacım gyno ferro sanol - bide balık yağı hapı ama balığın hapını bek içtiğim sölenemes kendini yimesi daha güsel
len kolaymı beben savaşıyo içinde oluşabilmek hayatta kalabilmek içinbenimde adet zamanımda bir kramp giriyodu bıçak saplıyolarmış gibi nefesim kesiliyodu kımıldayamıyodum adetaa :18: ama ordanda anladım hamiş olduğumu pek adet sancısı çeken biri diilimdir zatende benzemiyoduda zaten adet sancısına bende yavrum içimde savaşıyo diye düşünmüştüm kazandıda çok şükür sende madem çok sancın var yat dinlen bol bol kız akıntı iyidir kimi gebelikte çok oluyo akıntı bende azdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?