burdada tam yan tarafta yapan var yarın yiyim barioyy cok guzel ye annem tam senlık..
onun mesajını bı dolduruurm varya zatı agrım varr bız burda cıddı cıddı konusuorz hıc sewmem oyle gevseklıklerı
hahaha bi taşla 2 kuş olurmuş birdeBenim cnm ceker yok kiz
Yimirtlamadan 3 gun once carpistik ozamandan beri tik yok
Tutarsa tek atista mucize olur
agzımdan sular akıyoo suan bekle bekle cay yaptım gelsın artık ckolata krızlerındeym 2 paket yedım kesmedı adetımede cok var be daha sekerım dustu galıba..burdada tam yan tarafta yapan var yarın yiyim bariaman bırak cahall işte
hahaha bi taşla 2 kuş olurmuş birde
allah bu babayı kahretsın ellerı kırılsın ınsallahh.. cok sınırlendm zaten sekrım dusmustu o adam yanımda olsa ona yapıstırrdım oklavayıHaberlerde gordunuzmu 72 gunluk bebegi
Agliyor diye babasi dovmus komaya sokmus
Ellrri kirilasicaaa
agzımdan sular akıyoo suan bekle bekle cay yaptım gelsın artık ckolata krızlerındeym 2 paket yedım kesmedı adetımede cok var be daha sekerım dustu galıba..
aaa ben sıze hıc soylemedım benım en buyuk hastalıgım seker.. seker hastasıyım ben cok dusuk sekerım ınanılmaz dusuk ırsıymıs bebeklıkten berı dusunun kı tokluk sekerım 35 desem şokkkkkkkk yanı... cok acıkırsam bayılırım hep cantamda cıkolata tasımak zorundaym ama allaha bın sukur yuksek degıl beterın beterı var
yok abla benım hep yemegım olur yerım gayet sakınım ama 5 saatten fazla ac kalamam bayılırım bende ıstemezdm boyle olmayı ama ırsıymıs vallahı allahtan yuksek degılAbbbooowwwwww kiz erkana kakalamislar annem seni
Saka bir yana dikkat et aman ac kalma gebe kalirsan adam yandii
Saracımmmmm
Geldimi bebişlerin yoksaa geçmişi tam bitiremedimmm
Ayy inanki çok sewindim cnmm rabbim tamamına erdirsin inşallahhh
Slm kızlar
Nasılsınızz
Ben çok yoğunun bütün gün kurstayım
Sabah ahşap boyama öğleden sonra takı tasarımı
Ewe gelincede yemek fln işte
Geçmii hiç kaçırmıyorumda 2gündür okuyamadım şiimdide okuyamıcm acelem war
Kaynoş we kocasını yimeğe çağırdımm onlar gelck 8 de
Başka hbrler warmıııı
ay hadi ya bende söyle bişey var , bn uykudan gece sabah fark etmez bazen biiir açıkıyorumm ananm hemen yarım ekmek asına peynır salam kola yada su 2 dk ındırıyorum mıgdeye sonra geri yatıyorumagzımdan sular akıyoo suan bekle bekle cay yaptım gelsın artık ckolata krızlerındeym 2 paket yedım kesmedı adetımede cok var be daha sekerım dustu galıba..
aaa ben sıze hıc soylemedım benım en buyuk hastalıgım seker.. seker hastasıyım ben cok dusuk sekerım ınanılmaz dusuk ırsıymıs bebeklıkten berı dusunun kı tokluk sekerım 35 desem şokkkkkkkk yanı... cok acıkırsam bayılırım hep cantamda cıkolata tasımak zorundaym ama allaha bın sukur yuksek degıl beterın beterı var
ay hadi ya bende söyle bişey var , bn uykudan gece sabah fark etmez bazen biiir açıkıyorumm ananm hemen yarım ekmek asına peynır salam kola yada su 2 dk ındırıyorum mıgdeye sonra geri yatıyorum
ablaaa baskası ıcınn ıstıhareye yatılırmı mesela sen yatabılırmsn benm ıcın
kendi adima iyi sayilirim sen nasilsin
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:kız sen doğum yapalı daha ne kadar oldu? 4-5 ay adet olunmuyoki doğumdan sonra..gerçi bünyeden bünyeye değişiri...
?
ay baaşak dmee ya zaten burda takıla takıla annelık duygum kabardı ki ben benden buyuklere bile gel annem sen gel derim anne gibi herkezi doyurayım giydireyim vardır bende. Bizimkide bu aralar , sana hamılelık çok yakışır senden çok guzel anne olur bı kızımız olsada sevsek (çok buyuk kız çocugu aşkı var bizmkinin) falen diyor. Vallah allahın izniyle 2-3 sene ye heralde bacı
Blmiyomki:26: başak sende çatlak oldumu?
Hanımlar herkese mrbkaç gündür giremedim hiç evde durduğum yok bu aralar her gün bi iş bi gezme çıkıyo valla evdeki işlerim kaldı sizleri çokkkkkkk özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hurrrrrr cnm Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş gerçi doğurmuşsundur çoktan saracııım tebrik ederiiiiiim darısı başımıza inş seviiinçiim iileşmişsin hatun tekrar geçmiş olsun cnm dumancıım ağırlaştın mı iice kıss maşallah 2.50kilo yapmışın bebişiiii begüümm cnm üzme kendini olacağı varsa bitane yumurtadan da olur içini ferah tut..hem bak o yumurtanda büyümüş maşallah tatlıım ....daha dur bi tüp bebektir koydun kafaya önce dumanın dediği gibi iice bi dene Başakkss kııss oğluşunun yeni resimleri çok tatlııııııııı teyzesii yer onu oooyyyy maşallah yazamadığım diğer ark kusura bakmayıın aklıma gelenleri yazdım vallla:44:neyse hepiniziii öpüyoruuuum
slm dıycem ama kımsecıkler yok
sara abla hamıle canım allahın ıznıyle
bende 2. asılamamı yaptırdım
sevınc ablayla beydaglı ablam bıraz grıpler
basak egeyı buyutuyoo
dumanın doguma az kaldı
hür dogurdu
bengısu oglusunu buyutuyo karnında :)
kedıcık yıne koopek bakıyoo :)
serayla duru nadır gelıyoo
nazoss da ıyı..
unuttuklarm kızmasnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?