ya bende kolayına grip falan olmam ama yakalanırsam fena olurum şimdide geberiyorummm sanada çok geçmiş olsunkuzucumm sende mı yaavallahı ben cok grıp oluurm bunyem zayıf ama hıc bu kadar sıddetlı olmamıstım ne fenaymıs yaa sanada cook gecmıs olsun kuzucummmm
Evet cnm doğsun sağlıkla ben onu besiye çeker büyütürüm zatensen nslsn? Eşin nsl oldu
ya bende kolayına grip falan olmam ama yakalanırsam fena olurum şimdide geberiyorummm sanada çok geçmiş olsun
birdaha olma riski yok dimi, aman iyi bak kocana sen bakıyosundur zaten ilaçlarını kullansın tamamen atlatır inş.Iyiyiz cnm cok sukur ayin 11 inde dr kontrolumuz var bakalim dr ne dicek kalp hapi yazmis onu kullaniyor bu gunumuze sukur
15 aldım cnm son 2 haftada ben almamışım bebiş almış 17 yle filan kapatırım gibi geliyo , görümce abartsaymış:)Duman kac kilo aldin kiz gorumcrm hamile daha 8 haftalik 4 kilo almis
Ooooo hoşgeldin kuşum şimdi telden giriyorum zor oluyo yarım saate laptopa geçerim bende. Napıyon Ege naparakşamın daimi müdavimleriiiiiiiiiii
sevinçç ve dumooooooooooşşşşşşşşş
ben deldimmmmmmmmmm
babam laptop getirmişsobalı odadan giriyorum
olişi uyutuyum gece burdayımmmmmmm ama biliyorum gece kimse olmıycakkkkkk
Ooooo hoşgeldin kuşum şimdi telden giriyorum zor oluyo yarım saate laptopa geçerim bende. Napıyon Ege napar
biraz büyüsün normale döner,gaz sancısı filanmı oluyoki bebeğinin?sevinç habersiz çıkmazdı pek kaçtımı şimdiayağmda SAllıyrm onu su ada
ayy çok huysz bi bebk, ben oğlumun çok uysal bi bebek olacağonı düşünürdüm
telin ne markaysa
sevinç karısı nereyeKAÇTI
Duman avatarını ne zaman değiştircen
biraz büyüsün normale döner,gaz sancısı filanmı oluyoki bebeğinin?sevinç habersiz çıkmazdı pek kaçtımı şimdi
valla bazen anlamadığm sorunları oluyor, uıykusu oluyor uyumuyor, karnı aço oluyor emmiyor,bi aktiflik geliyo yerinde durmuyo, gezmek istemiyo yatmak istemiyo
bi nevi deliriyoruz
çevremdekiler şu an en rahat zamanlarımız oldduğunu söylüyorlar:44:
avatarını neden değiştirmiyosunki
Dumancm elektirik su doğalgaz faturalarına nasl bakılıyo ya biliyomusun
dili olsada anlatabilse dimibunalıma giriyodur belki ara ara bellimi olur? Dışarı çıkarttınmı hiç çocuğu,değişik 2 insan yüzü görsün belki canım gezmek istiyorudr
Avatarımı neden değiştireyimki diyorum tekrardan?? Aa niye değiştircekmişim yahuuu
evet cnm portbebeye koyup arabasında gezdirdim bi kaç gez
o gün çok güzel uyuyor açık ahav çok iyi geliyo
Bilmem avatar değiştirme hakkımız var ya ondan:26:
nerden bakmak istiyosunki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?