Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar bu akşam malatyaya gidiyoz hafta sonu orda akrabamda olucaaz giremezsem beni merak etmeyin kocişin açık öğretim sınavları var kendi gitcekti yarın sabah bi gecede orda kalacaktı ertesi akşam döncekti evde yalnız kalamam ya başıma bişii gelirse bende gelcem evde otur otur bunaldım zaten sen götürmezsen ben kendim giderim diye tutturdum kızdım ağladım zırladım :84: heheh pes etti sonunda ay gözlerim hayla yanıyo ama ağlamaktan bitkin düştüm hee hastalanmasam bari :26::18: ama haksızmıyım nöbetçiyken zor yalnız kalıyom zaten sıkılıyom tüm gün bide cidden başıma bişii gelse ya yavruma bişii olsa kimsenin haberide olmaz tehlikeli zamanlaım artık iyicene :18: yalnızken duşa bile korka korka giriyom :18: ki şimdide girmem lazım başkasının evinde alamam bidaa artık girmeden arar haber veririm gene çıkana kadar 10 kere arıyo sonra zaten merak edip

sevinç nasılsın canım eşin nasıl oldu :26:
Iyiyiz cnm cok sukur
selam kızlar.nasılsınız?
dün akşamdan beri çok fena ağrım var,adet olacakmışım gibi sanki..bugün dr a gidicem 4 gibi... bakalım ne çıkacak,doğurursam haber veririm artık:26:
Ayyyyy eysan geliyor desene :18::18:
eşin nasıl oldu kuzum inşaallah iyidir...

Iyi cnm cok sukur haftaya kontrolumuz var iyi haberler aliriz insallah

Selam hanimlar cok sukur bu aksam ewe donecez kaynostaydik haylaa
Valla Allah kimseyi ewinden geri koymasin ne duzen kaldi ne bise oglan bile
Zivanadan cikti. Kocam iyi sukur ben zaten kendimi unuttum Allahim
Beterinden esirgesin. Sagliktan baska bise istemiyoruz..

Hadi gözünüz aydın ablacım insanın evi gibisi yok tabi Allah aileni sana bağışlasın

çok geçmiş olsun canım bu zıkkım 15 günden önce geçmiyor maalesef,bende yaşadım aynısını biliyorum nasıl bir salgınsa bu,tüm türkiyeye yayılmış..
ewet ablam ya mahvettı benııı olcem sandım
Geçmiş olsunn kuzucuğummmmmmmmmmmmmmmmmmmm dikkat et kendine
saol kuzucummm

Kızlarnasılsınız

kızlar bugun cok yakın arkadasım grıp oldugum ıcın aradı bebegı dogalı 4 ay olmstu hamıleymıs cok sewındım oda ıstıodu buyumeden ıkısını buyuturum dıyodu ınanın ahh benımde olsun dıyemedım ole hastayım kı hıcbısey dusunemedım olcem sankıı halım yok hhıc

Hadi gözünüz aydın ablacım insanın evi gibisi yok tabi Allah aileni sana bağışlasın
Saol cnm aminnn

Darisi tum isteyenlerin basina insallahh

selam kızlar.nasılsınız?
dün akşamdan beri çok fena ağrım var,adet olacakmışım gibi sanki..bugün dr a gidicem 4 gibi... bakalım ne çıkacak,doğurursam haber veririm artık:26:
bebek geliyor galiba giripte yazmamışın kız dogurdunmu yoksam :18::18::18:
kızlarr hayırlı cumalarr cookk hastayım gıremıyorum kusura bakmayın beynım basım heryerım zonkluyoo cumanın bereketıı ustunuze olsun ınsallahh
canım geçmiş olsun bebem nane limon kaynat bebem ah yanımda degilsinki bakayım sana
bende çıkayım bari kimsecikler bişey yazmıyo anneme gidip yaprak sarıp birde kuru dolma yapıcam,diyimde çıkayım dedim
haber bebem ne var ne yok kız
maşşakhak kadının ferdi erkegi yendi herzamanki gibi desene maşşallah şaka maka 30 haftalık oldun dikkat et sıpama oralarda üşümesin annesi
amin kardeşim aklım sende sevinç allah esirgemiş kalp krizi geçirince yanında biri varmıymış nasıl olmuş merak ettim sadaka ver bir açı doyr bebem en önemlisi bir çock sevindir derim ben

sevinc canım eşin mi hastalandı? anladıgım kadarıyla şimdi iyi. Allah sana ve ogluna bagıslasın. hepinize saglıklı huzurlu uzun ömürler versinn

kuzum ne oldu gelmedinmi merak ettim seni,bakayım dedim ama birşey yazmamışsın nerdesinnn:18:

ahh bıtanem benımmm allah razı olsun soylemen bıle yettı ıyıkı varsın bıtanemmmm

anammmmm bu grip nasıl bişeymişşşşş geberiyorum ya kulak kemiklerim bile sızlıyorrrrr çocuklardan bulaştı galiba yaaaaa çok hastayımmm çok sevinç begüm sizde öleymişsiniz kuzularım çok geçmiş olsun biran önca atlatalım ama nolurrr yaaaaaaa :2::2::2::2::2::2:

kuzucumm sende mı yaa vallahı ben cok grıp oluurm bunyem zayıf ama hıc bu kadar sıddetlı olmamıstım ne fenaymıs yaa sanada cook gecmıs olsun kuzucummmm

Kızlar ben doğum yaptım sezeryanla alındı kızım 4.5 kilo doğdu ,,, simsiyah saçları var çoook güzel bi kızım var maşallahhhhh:) demek isterdim ama maalesef henüz doğurmadım :)) yalancı sancıymış bana gelen, 15 i için gün verdi kociş de girecek doğuma kısmetse,, ağrılar da geçti şuan iyim

Kuzum ben yanindaydim kalp krizi oldugunu anlamadikki siddetlu migde agrisiydi bilemedik kan tahlilinde cikti 0.20 olmasi gereken deger 670 di
sevinc canım eşin mi hastalandı? anladıgım kadarıyla şimdi iyi. Allah sana ve ogluna bagıslasın. hepinize saglıklı huzurlu uzun ömürler versinn

Saol cnm aminn

Ciksss 15 ini beklrmez eysan 4, 5 kiloda dogmaz 3250 ancaaa
Aman dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…