ay hakkaten büyükmüş kuzum 8 cm ne demek yaa iyi hamile kalmışsın valla o kistle :26: benim en büyük kistim 7 milimdi soğan sayesinde 5 milime düşmüştüde büyüyebilmişti yumurtam öyle kalmıştım neyse belki bebiş küçültür zamanla canım yaa doktora sorsaydın bi patlarsa zarar verirmi diye :26: valla doğumda normal olursa ne güzel kurtulcaz inşallah kistlerden sezeryandada doktor temizleyebilyomuşinşallah olmaz bidaa pko falanda
doktora ilk gittiğimde burda kistim 3.5cmdi..sonra 6 oldu şimdide 8..daha öncede kistim olmuştu 4 cm ama erimişti bu erimedi..kız kocamandı..patlarsa çocuk etkilenirmi bilmiyorum ay söyledimi söylemedimi hatırlamıyorumki..ama patlarsa zaten anlarsın iç kanama olur dedi.iki büklüm kalırsın dedi..şuan bişey diyemiyorum tıpta kesin bişey yok asma benim 9cmle hamiş hastalarım oldu bi sorun olmadı dedi.eğer bi zarar verirse ameliyat dedi..
hmm olmaz inşallah bişii canım yaa dua et bol bol allah korusun patlamasın falaan :18::26: kontrolede sık git büyüyüp büyümediğini kontrol ettir bi bakalım :26:
Allaha sığındım o yardımcım olur inşallah : ) şimdi adapazarına dönünce hemen bi doktor bulcam ona gitcem inşallah iyi bi doktor bulurum
bak gene ortalarda kimseler yokkhep yalnızım buradaaaa
bende nezaman gelsem kimse olmuyo : D
selam kızlar.nasılsınız?
dün akşamdan beri çok fena ağrım var,adet olacakmışım gibi sanki..bugün dr a gidicem 4 gibi... bakalım ne çıkacak,doğurursam haber veririm artık:26:
herkes kaçta geliyo acaba bi tutturamıyoruz demek ki:) sana da gecmiş olsun canım içini ferah tut.. herseyi yola koyar Allah'ım.
kızlarr hayırlı cumalarr cookk hastayım gıremıyorum kusura bakmayın beynım basım heryerım zonkluyoo cumanın bereketıı ustunuze olsun ınsallahh
çok saol canımm : ) bende Allah'a sığınıyorum dilerim herşey daha yolunda gider..
Geçmiş olsunn kuzucuğummmmmmmmmmmmmmmmmmmm dikkat et kendineohh mıs kuzucum ellerıne saglıkkkk
gece fenalastım nefes alamadım gene hastanede gecırdık geceyı hafta sonundan daha kotu haldeyım ılaclar verdı ya doktor onlar söktü ıcımı sümük mümük oldum :) dısarı atman daha yı dedı.. gece nefes alamadm kalbım sıkıstı kuzummmsımdıde sesım cıkmıyo hıcc telle arıolar konusamıom kımseyle bn bı kac hafta surunurum boyle erkanda bana tavuk corbası yaptı karabıber doktu bıı suru yemekte yapms yıyemıom kı mıdem bulanıo
olmadım olmadm bı oldum mahvldum
kızlarr gunaydın sızlerde ne var ne yok dıkkat edın kendınıze bı kere dısarı cıktım oda arabayla nasıl oldu anlamadm boyle hasta oldum koruyun kendınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?