Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

doktora ilk gittiğimde burda kistim 3.5cmdi..sonra 6 oldu şimdide 8..daha öncede kistim olmuştu 4 cm ama erimişti bu erimedi..kız kocamandı..patlarsa çocuk etkilenirmi bilmiyorum ay söyledimi söylemedimi hatırlamıyorumki..ama patlarsa zaten anlarsın iç kanama olur dedi.iki büklüm kalırsın dedi..şuan bişey diyemiyorum tıpta kesin bişey yok asma benim 9cmle hamiş hastalarım oldu bi sorun olmadı dedi.eğer bi zarar verirse ameliyat dedi..

hmm olmaz inşallah bişii canım yaa dua et bol bol allah korusun patlamasın falaan :18::26: kontrolede sık git büyüyüp büyümediğini kontrol ettir bi bakalım :26:

hmm olmaz inşallah bişii canım yaa dua et bol bol allah korusun patlamasın falaan :18::26: kontrolede sık git büyüyüp büyümediğini kontrol ettir bi bakalım :26:

Allaha sığındım o yardımcım olur inşallah : ) şimdi adapazarına dönünce hemen bi doktor bulcam ona gitcem inşallah iyi bi doktor bulurum

Allaha sığındım o yardımcım olur inşallah : ) şimdi adapazarına dönünce hemen bi doktor bulcam ona gitcem inşallah iyi bi doktor bulurum

canım gecmiş olsun içini ferah tutt.. iyi düsün iyi olsun... allah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin... insallah..

Bu aralar pek gelen giden olmuyo niyeyse yaa bende genelde yalnız kalıyom burda :26:
Sevinç abla pek gelemiyo eşiyle ilgileniyo sanırsam
begüm hasta oda arada bi gelip yazıp gidiyo
başoşun şi başından aşkın egeciiyle uğraşıyo
kimi çalışıyo kimi geziyo sanırsam off çok sıkıcı olmaya başladı bu topik :26:

KALDIRAMAYACAĞIM-----YÜKÜ
TAŞIYAMAYACAĞIM -----DERDİ
ÇEKEMEYECEĞİM -----ÇİLEYİ
GİDEMEYECEĞİM -----YOLU
AŞAMAYACAĞIM-----ENGELİ
YAŞAYAMAYACAĞIM-----CANI
SEVMEYECEĞİM-----YARİ
VEREMEYECEĞİM-----CEVABI
YİYEMEYECEĞİM-----LOKMAYI
KONUŞAMAYACAĞIM -----SÖZÜ
DUYAMAYACAĞIM-----SESİ
GİDEMEYECEĞİM-----MEKANI
GİREMEYECEĞİM-----GÖNLÜ
KAVUŞAMAYACAĞIM-----AŞKI
VERME BİZE EY YARB
bizi sevdiklerimize bağışlaa HAYIRLI CUMALAR

selam kızlar.nasılsınız?
dün akşamdan beri çok fena ağrım var,adet olacakmışım gibi sanki..bugün dr a gidicem 4 gibi... bakalım ne çıkacak,doğurursam haber veririm artık:26:

selam kızlar.nasılsınız?
dün akşamdan beri çok fena ağrım var,adet olacakmışım gibi sanki..bugün dr a gidicem 4 gibi... bakalım ne çıkacak,doğurursam haber veririm artık:26:

hayırlı cumalar kızlar

dumanım kuzum bu kız çok beklemicek sanki,gitte hayırlı haberlerle gel canım....fazlada gezme,iş yapma dinlen aman dikkat et...

kızlarr hayırlı cumalarr cookk hastayım gıremıyorum kusura bakmayın beynım basım heryerım zonkluyoo cumanın bereketıı ustunuze olsun ınsallahh

kızlarr hayırlı cumalarr cookk hastayım gıremıyorum kusura bakmayın beynım basım heryerım zonkluyoo cumanın bereketıı ustunuze olsun ınsallahh

çok geçmiş olsun canım bu zıkkım 15 günden önce geçmiyor maalesef,bende yaşadım aynısını biliyorum nasıl bir salgınsa bu,tüm türkiyeye yayılmış..

bende çıkayım bari kimsecikler bişey yazmıyo anneme gidip yaprak sarıp birde kuru dolma yapıcam,diyimde çıkayım dedim

Geçmiş olsunn kuzucuğummmmmmmmmmmmmmmmmmmm dikkat et kendine

Kızlarnasılsınız

Size bir soru bilen çıkıcakmı

Benim eşimin kaynanası senin kaynananın annesi ise ben
senin neyin oluyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…