Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım normalde kendin yaptırmak istersen alıyolar heraldede bizden almadılar bugün doktor yolladı ya bide sosyal güvencemiz vardı şaşırdım almamalarına sevindimde bide yoksa ona bissürü para verecektik heraldeee :26: yaa ekrandan göremedim sırada çoktu zaten dedim oğluşumun resmini alabilicekmiyim dedim suratsız doktorda başım çok kalabalık veremem dedi bende albüme koyacak düzgün bi resmimiz olamadı bi türlü dediydim sonra muayeneden sonra baktımki vermiş acıdı heralde halime evet güçleniyo ve artıyo artık çok şükür tekmelerimiz

keşkem beydağlının soppetine denk gelseydim

derya kuzum nerelerdesin sennnn

selam kızlar benimde eşim ameliyat oldu giremedim bu ara nasılsınız hastalara acil şifalar begüm iyileştinmi

Canim cok gecmis olsunn onemli bisi yoktur insallah

sağol canım allah razı olsun varikosel ameliyatı oldu yüzde 2 hereketli spermin sebebi buymuş kadın doğumcum eşimi ürolojiye yönlendirmişti varikisel çıktı şimdi onun ameliyatını oldu canım hamile kalamama sebebim buymuş

Ayyyy insallah canim yaaa sebebin olsun cnm benim Rabbim sifa versin

neey kız ben hamiş olduğum halde okadar uzun süre şeetmemezlik etmiyos 4-7 günde bi oluyo en azından sen neediyon öylee yazık adamaaa bide çocuk istiyon çok yanlış kuzum çook nasıl olsun öyle çocukcağız 3 günden fazla ara verme kız

Bende mutfaki toparliim misafirim vardi gecmis olsuna gelmislerdi
Sonra ince bir isim var gelirmiyim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…