ohhh ne güzel bigün olmuş senin için... bol bol da bebiş sevmişsin pekde şirin giyinmiş yakım elbise gibi:) maşallah...
maşallah senin oğluşuna... ben o haftamı hatırlamıyorum ne kadardı diye,ama nette gebelik.org var orda hafta hafta kilo veriyo,oraya göre kıyaslıyodum ... sende öyle sitelere göre kıyaslayabilirsin...renkli dopler için ayrıca paramı alıyolar? makinaları varsa neden bakmıyolarki muayene için zaten para ödemiyomusun? bana her gittiğimde renkli gösterip resmini veriyo artı parada almıyolar ilginçmiş yaniuygulamaları... ama bebişinin yüzünü göreceksin çok güzel bi duygu o...bak artık tekmeleri güçlenmeye başlamış daha iyi hissedersin
duman kaç haftalık oldu kadınlar takip edemedim
derya da gelmiyo herLDE
off hep kaçırıyorum olayları
karılar kaçtı elimden
abovvv ne biçim dayı buuuuu
ayy Alah kolaylk versnm çok zor yaa kaç gün kalır acaba:18:[SUP][/SUP]
fuuuu başımıza zabit mi olacan
sendne iyi polis olurdu ama neyssssss
hayırlısı olsn inşallah Allah gönlüne göre versinnnnn
selam kızlar benimde eşim ameliyat oldu giremedim bu ara nasılsınız hastalara acil şifalar begüm iyileştinmi
Canim cok gecmis olsunn onemli bisi yoktur insallah
sağol canım allah razı olsun varikosel ameliyatı oldu yüzde 2 hereketli spermin sebebi buymuş kadın doğumcum eşimi ürolojiye yönlendirmişti varikisel çıktı şimdi onun ameliyatını oldu canım hamile kalamama sebebim buymuş
Ayyyy insallah canim yaaa sebebin olsun cnm benim Rabbim sifa versin
amin canım inşallah senin eşin nasıl oldu
o ne yaa baza ıyıyms
sen klomenden sonra bıraktıydın kendını baska ne var
sevınc ablama da dedım gecen gun erkan gell dıo ben yanasmıo kavga edıok hep bn 1o gnde bı ılskıye gırıom nerdeyse bazen 15adam bosucakk kızıoo bana bndan sonra cok gıryım belkı olur kız gırmıom dıye olmuo belkıde
sen nasıl kaldıydın
iyi binlerce sukur canim
özledim sizleri dumandoğurdumu
Yok annem mandalinamiz haftaya doguriyiiiii
her günince iş olmaz
Hesap kitap yapmiyok canimiz istedigi her zaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?