gangnam styleeeeeeee:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
abartmadan yemeye çalışıyorum cnm son haftalar malum dediğin gibi kilo alımı filanda hızlı olur,16 aldım bile..ben yidim nolmş, canın ne çekiyosa onu ye kuzum
kızz son haftalar çok zor oluyor nasıl gidiyor yatabiliyormusun
dellendin zaaaaarrrrrgangnam styleeeeeeee:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Offfffffff yaaa abimin taini marasa cikmisss uffff hec anlasamayiz biz
Herseye karisir kocamla muhabbetime cocuguma kadar
Bizde kalacakmis islerini ayarlayana kadarr hic sorgusuz sualsizz
Allahim bana sabir verrrrr erkek kardesim olsa neyse anlasiriz biseye karismaz
Strese girdim valla haaaaaa
cnm adetin gecikmiş vs olabilir ama hamilede olabilir,gerçi testlerde çıkmamış ama geç döllenme vs ihtimali var... kan testi yaptırıp yada direk dr a bi görünüp durumu netleştirebilirsin...hamileysen eğer Allah korusun lekelenme sıkıntı yaratır...iyi akşamlar herkese
inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan
1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti
ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı
yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım
bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı
son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi
tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor
anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti
o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam
sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala
cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum
opp oppp gangnam stylebende olişle gangnam oynuyorum
kucağımda bebekle bu dansı yaptığımı hayal edebili,rsiniz:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
öptümmmmmm
Burdada feciii yagmir varrrrAnkarama kar yağıyo... kocicim yolda kaldı gecikicek 15-20 dk... karı seviyorum ama yolda kalmayı sevmiyorum
Afiyet olsun cnm bizimde kocis geldi yimek yidikk kocis trasa gitti cayi sobanin ustune koydum gelince icerikcanlarımm esım geldı yemek yedık cay ıcıcez bırazdan sız napıosunz
bende olişle gangnam oynuyorum
kucağımda bebekle bu dansı yaptığımı hayal edebili,rsiniz:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
öptümmmmmm
sızede afıyet olsun ablamm abın ggelıyomus he ona dekkı ısıme karısma maddem gelıosnBurdada feciii yagmir varrrr
Afiyet olsun cnm bizimde kocis geldi yimek yidikk kocis trasa gitti cayi sobanin ustune koydum gelince icerik
catlak patlakkkkk
sevinç kuzum abin uçakla geliyosa alalım burdan hava alanını biliyon
çokmu beter abin
sızede afıyet olsun ablamm abın ggelıyomus he ona dekkı ısıme karısma maddem gelıosn
hanımlarrrr herkese mrbnassınııııız
hadı ınsallah ablacımm hayırlısı olsnKarilar bu arada kpss ye girmistim ya 75 aldim adliyeye zabit katibi aliniyor
Bende on barnak yaziyom yarin evraklarimi vrriyom dua edin
bncede bıraz yalnız kalın zor gunler gecırdınz ben bıle korktm abınden he :18::18:Annem demis saolsun gidipte karisma zaten zor gunler gecirdiler stresliler demis
Oda tamam demis sozde. Ama beni arayip taciz ediyor odanin birini bosaltin diye
hadı ınsallah ablacımm hayırlısı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?