Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Offfffffff yaaa abimin taini marasa cikmisss uffff hec anlasamayiz biz
Herseye karisir kocamla muhabbetime cocuguma kadar
Bizde kalacakmis islerini ayarlayana kadarr hic sorgusuz sualsizz
Allahim bana sabir verrrrr erkek kardesim olsa neyse anlasiriz biseye karismaz
Strese girdim valla haaaaaa

ben yidim nolmş, canın ne çekiyosa onu ye kuzum
kızz son haftalar çok zor oluyor nasıl gidiyor yatabiliyormusun
abartmadan yemeye çalışıyorum cnm son haftalar malum dediğin gibi kilo alımı filanda hızlı olur,16 aldım bile..
çok sıkıntı çekmiyorum, gece geç bişiler yersem yatınca rahatsız oluyorum o kadar.yoksa hala uyuyabiliyorum
gangnam styleeeeeeee:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
dellendin zaaaaarrrrr

geçmiş olsun canım...neyse sayılı gün çabuk geçer,kendi evine çıkınca rahatlarsın çok karışamaz.

cnm adetin gecikmiş vs olabilir ama hamilede olabilir,gerçi testlerde çıkmamış ama geç döllenme vs ihtimali var... kan testi yaptırıp yada direk dr a bi görünüp durumu netleştirebilirsin...hamileysen eğer Allah korusun lekelenme sıkıntı yaratır...

Ankarama kar yağıyo... kocicim yolda kaldı gecikicek 15-20 dk... karı seviyorum ama yolda kalmayı sevmiyorum

bende olişle gangnam oynuyorum
kucağımda bebekle bu dansı yaptığımı hayal edebili,rsiniz:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

öptümmmmmm

Son düzenleme:
Ankarama kar yağıyo... kocicim yolda kaldı gecikicek 15-20 dk... karı seviyorum ama yolda kalmayı sevmiyorum
Burdada feciii yagmir varrrr
canlarımm esım geldı yemek yedık cay ıcıcez bırazdan sız napıosunz
Afiyet olsun cnm bizimde kocis geldi yimek yidikk kocis trasa gitti cayi sobanin ustune koydum gelince icerik
bende olişle gangnam oynuyorum
kucağımda bebekle bu dansı yaptığımı hayal edebili,rsiniz:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

öptümmmmmm

catlak patlakkkkk

sevinç kuzum abin uçakla geliyosa alalım burdan hava alanını biliyon

çokmu beter abin

sevinç kuzum abin uçakla geliyosa alalım burdan hava alanını biliyon

çokmu beter abin

Yok adanadan maras 2 saat ucakla nasil gelsin
Yawww herseye karisirrr kocamla konusurken ona bile
Karisir ogluma satasir cocuk bile buyuk dayisini gormek istemiyor

sızede afıyet olsun ablamm abın ggelıyomus he ona dekkı ısıme karısma maddem gelıosn

Annem demis saolsun gidipte karisma zaten zor gunler gecirdiler stresliler demis
Oda tamam demis sozde. Ama beni arayip taciz ediyor odanin birini bosaltin diye

Karilar bu arada kpss ye girmistim ya 75 aldim adliyeye zabit katibi aliniyor
Bende on barnak yaziyom yarin evraklarimi vrriyom dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…