senı gorende 80 yasında sancaak gır tabı oglusun buyudu nasılsa hem kafan dagılır hamıle kalırsnHee kiz saka gibi bide ise girermisim bu saatten sonra
Duruuuuuuu hemsomm memleketlim
Nerdesin kiz sennoldu senin ovilasyon testi
bncede bıraz yalnız kalın zor gunler gecırdınz ben bıle korktm abınden he :18::18:
kız cadı sen nerelerdesin napıyon 2sineydi demi adetin oldunmu hamişlik varmı anlat bakimmmhanımlarrrr herkese mrbnassınııııız
karıstıgı ıcın korktm bende bırı karısınca sesımı edemıyom susuyom ıcıme atıorum sonra hasta oluomKiz abim kotu birisi degil korkunc felan sadece herseye karistigi icin cok anlasamayiz
Offff bide bu ara kimseye tahammulum yok sanirim ewdende uzak kaldik
Tam kafa dinlicez derken poffffff
Hee kiz saka gibi bide ise girermisim bu saatten sonra
Yok merkez sayilir lojman cikar insallahabla gelıyoda belkı cıktıgı yer senın eve yakın degıldır aynı ılcede degılse gelmesın ne ısı var
senı gorende 80 yasında sancaak gır tabı oglusun buyudu nasılsa hem kafan dagılır hamıle kalırsn
Hee annem gozu kapali on parmak yaziyom:21kuzucum çarpışmışın bi hızını almışın kendine gelmişin gördümmmhadi inşallah katiplik işin olur ama bilgisayar istiyolar varmı on parmak kullananlar giriyor diye biliyorum kuzucum
Kız bende iş güç gezme bitermi şekerim...sizleriii çok özldediiiiiimmmvalla kırmızılar gelmedii test işe yaradı sanırsaam bi kaç gün bekliyiim test yaptırcam geçmiş çok bu sefer ilk kez okuyamayacam siz neler yaptınıııız canlarıııım
kız cadı sen nerelerdesin napıyon 2sineydi demi adetin oldunmu hamişlik varmı anlat bakimmm
Sevinç hayırdır kuzum noldu yaw ne geçti başınızdan:26:inş girersin istiyosan cnm ama 75 lemi alıyomuş kız o puan az ama cnm..gerçi bölümden bölüme değişiyo benim ark hep 85 90 lazım diyolarda bilmiyom cnm yaa inş olur
Ohooooo dunyadan haberin yokk kicam kalp krizi gecirdi anjiyo oldu yogun bakimda yatti simdi iyi cok sukurrr
Canim 70 ve uzeri basvurabiliyon onemli olan hizli yazabilmek
Artık takmıyorum umrumda degıl umarm bigun olur kafamdanda attım sımdılık :) kuzucum allahın ıznıyle sorunsuz gıtcek hayırlısıyla kucagına alcan..
canım valla kocama değişik bir sürprizle sölemek istedim ama benim ilk hamileleiğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı karnımda gelişmemişti bundada kan tahlili yaptırmadan emin olamadım die direk söledim dükkandaydık idrar testim yanımdaydı zaten 3-4 gündğrde küstük sana bişe dicem dedim test yaptım pozitif çıktı dedim önce bir afalladı boş boş suratıma baktı ciddimisn dedi gösterdim testi o zaman gidip kan testi yaptıralım dedi gittik acile yaptırdık pozitif çıkınca bizimki uçtu sevinçten anında tüm sülaleye tlf açıldı hatta yolda arabadan bağırıyo baba oluyom lan dieesaolsun şimdide çok yardımcı oluyo balkon yıkıyo sofrayı hazırlamam kaldırmama yardım ediyo sobayı boşatıp yeniden hazırlıyo
cnm idrar testinde çıkmamş hamile değilsin demekki ama=zeyneppn;28156748]iyi akşamlar herkese
inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan
1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti
ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı
yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım
bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı
son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi
tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor
anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti
o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam
sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala
cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum
Ankarama kar yağıyo... kocicim yolda kaldı gecikicek 15-20 dk... karı seviyorum ama yolda kalmayı sevmiyorum
Burdada feciii yagmir varrrr
Afiyet olsun cnm bizimde kocis geldi yimek yidikk kocis trasa gitti cayi sobanin ustune koydum gelince icerik
catlak patlakkkkk
Yok adanadan maras 2 saat ucakla nasil gelsin
Yawww herseye karisirrr kocamla konusurken ona bile
Karisir ogluma satasir cocuk bile buyuk dayisini gormek istemiyor
Karilar bu arada kpss ye girmistim ya 75 aldim adliyeye zabit katibi aliniyor
Bende on barnak yaziyom yarin evraklarimi vrriyom dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?