Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nerdesin kiz sen noldu senin ovilasyon testi

Kız bende iş güç gezme bitermi şekerim...sizleriii çok özldediiiiiimmmvalla kırmızılar gelmedii test işe yaradı sanırsaambi kaç gün bekliyiim test yaptırcamgeçmiş çok bu sefer ilk kez okuyamayacamsiz neler yaptınıııız canlarıııım

bncede bıraz yalnız kalın zor gunler gecırdınz ben bıle korktm abınden he :18::18:

Kiz abim kotu birisi degil korkunc felan sadece herseye karistigi icin cok anlasamayiz
Offff bide bu ara kimseye tahammulum yok sanirim ewdende uzak kaldik
Tam kafa dinlicez derken poffffff

Kiz abim kotu birisi degil korkunc felan sadece herseye karistigi icin cok anlasamayiz
Offff bide bu ara kimseye tahammulum yok sanirim ewdende uzak kaldik
Tam kafa dinlicez derken poffffff
karıstıgı ıcın korktm bende bırı karısınca sesımı edemıyom susuyom ıcıme atıorum sonra hasta oluom

Hee kiz saka gibi bide ise girermisim bu saatten sonra

Sevinç hayırdır kuzum noldu yaw ne geçti başınızdan:26:inş girersin istiyosan cnm ama 75 lemi alıyomuş kız o puan az ama cnm..gerçi bölümden bölüme değişiyo benim ark hep 85 90 lazım diyolarda bilmiyom cnm yaa inş olur

abla gelıyoda belkı cıktıgı yer senın eve yakın degıldır aynı ılcede degılse gelmesın ne ısı var
Yok merkez sayilir lojman cikar insallah
senı gorende 80 yasında sancaak gır tabı oglusun buyudu nasılsa hem kafan dagılır hamıle kalırsn
6 senedir ew karisi oldum yoksa hep calistiydim
kuzucum çarpışmışın bi hızını almışın kendine gelmişin gördümmmhadi inşallah katiplik işin olur ama bilgisayar istiyolar varmı on parmak kullananlar giriyor diye biliyorum kuzucum
Hee annem gozu kapali on parmak yaziyom:21

oku gecmisiiii gezentiiiiiii insallah gebesindir

hadı hayırlısı olsun ablam ya valla bogazm agrıo az yatıym yıne gelırım yapıstı bu grıp bana lanet gelmesın

Ohooooo dunyadan haberin yokk kicam kalp krizi gecirdi anjiyo oldu yogun bakimda yatti simdi iyi cok sukurrr
Canim 70 ve uzeri basvurabiliyon onemli olan hizli yazabilmek

Ohooooo dunyadan haberin yokk kicam kalp krizi gecirdi anjiyo oldu yogun bakimda yatti simdi iyi cok sukurrr
Canim 70 ve uzeri basvurabiliyon onemli olan hizli yazabilmek

Aboooooow kız çok geçmiş olsun cnm yaaaa aaa çok üzüldüüm çok şükür iyi olmuş sevindim cnm hay allahya..ok cnm inş girersin o zaman sen becerirsin hatun hızlı yazmayıtekrar geçmiş olsun cnm adın gibi mutluluk eksik olmasın hanenizin üstünden inş

Artık takmıyorum umrumda degıl umarm bigun olur kafamdanda attım sımdılık :) kuzucum allahın ıznıyle sorunsuz gıtcek hayırlısıyla kucagına alcan..

en doğrusu kuzum çıkar aklından o geliceği zamanı bilir nasılsa ay amin canı inşallah yaa şimdilik herşey yolunda bakalım bugün renkli dopplerede girdim ay zorda olsa alabildim oğluşumun yakışıklı bi resmini bana benzettiler hattaa gelirkende zar zor korka korka geldik 74 km yolu 4 saatte :18: her yer kardı bizim yol kapalıydı başka uzun olan bi yol varmış ordan geldik çok şükür vardık eve sağ sağlim bakalım şubatta nasıl gitcez doğuma şimdiden böyleyse ozamana kimbilir nolur :18::18: evde taa 5te yaktık sobayı arkadaşlara çıktık 9da indik hayla ısınamamıştı yuh artık yaa

aferinnnn çok güzel cnm anlayışlı demekki maaşallah
inşalah hep böyler gider
cnm idrar testinde çıkmamş hamile değilsin demekki ama
testte yanlş gööstermiş olabilir diycem 3üdemi yanlş çıkar bilemedim gitti
hayırılısı olsun cnm kan testi yaptırmadan bişi düşünme bebeğim bize de haber ver

Son düzenleme:
Burdada feciii yagmir varrrr

Afiyet olsun cnm bizimde kocis geldi yimek yidikk kocis trasa gitti cayi sobanin ustune koydum gelince icerik

catlak patlakkkkk

hep böyle uzun saçlı çatlak patlak bi anne olmak istemiştimmmmmm

Yok adanadan maras 2 saat ucakla nasil gelsin
Yawww herseye karisirrr kocamla konusurken ona bile
Karisir ogluma satasir cocuk bile buyuk dayisini gormek istemiyor

abovvv ne biçim dayı buuuuu
ayy Alah kolaylk versnm çok zor yaa kaç gün kalır acaba:18:[SUP][/SUP]

Karilar bu arada kpss ye girmistim ya 75 aldim adliyeye zabit katibi aliniyor
Bende on barnak yaziyom yarin evraklarimi vrriyom dua edin

fuuuu başımıza zabit mi olacan
sendne iyi polis olurdu ama neyssssss
hayırlısı olsn inşallah Allah gönlüne göre versinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…