Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sende geleydin eski gunlerdeki gibi sohbetin ortasinda
Bir kosu carpismaya gittim geldim

kocam dün interneti elinden düşürmedikii,bak kıskandım şimdi

eskiden ne güzeldi hey gidinin gidisi,jetgil sevinç demek yine karıları diktin çarpışmaya gittin

sefan olsun bu çarpışma sana bebek olarak geri dönsün inşaallah

Son düzenleme:
Seninde ellerine saglik cnm ohhhh o sarmanin ustune yogurt dokup yerim ben misss

zarttt diye karsima ciktiii neyyyseee
neyse boşver...
he kız yoğurtsuz olmaz zaten...aslında ben asma yaprağını daha çok sewiyorum ama kıcam çok istiyor pazıyı...

Heeee diktim basak ta kiskandi kacti
Valla bebek dusunmuyom sirf zevk icin yapiyom artikin
neyse boşver...
he kız yoğurtsuz olmaz zaten...aslında ben asma yaprağını daha çok sewiyorum ama kıcam çok istiyor pazıyı...

Heee bende asma yapraaa seferim herifte pancar sewer burda pancar diyolar

gel kuzum beklerim beraber yeriz şişerizsağol iyiyim tembellik yapıyorum ama artık kalkmam lazım biri beni kaldırsınnnn..

sen nasılsın??
ben napıyım abla gırıbım hala ama allaha sukur vucudum agrımıyoo ondan kurtuldum :)

bu arada ben ekmegı kestım hayatımın anlamı olan cıkolatayı kestım 5 kılo vercem 48 olcam yıne

Heeee diktim basak ta kiskandi kacti
Valla bebek dusunmuyom sirf zevk icin yapiyom artikin

Heee bende asma yapraaa seferim herifte pancar sewer burda pancar diyolar

niye kıskanıyor ki artık serbest gitsin oda çarpışsınege izin verirse tabii..kız zaten zevk almadan yapılırmı hiç o işyap bacım zevk için yap ..

ewet bizim burda pazı diyende pezik diyende var ..normalde pancarın yaprağı zaten...

ben napıyım abla gırıbım hala ama allaha sukur vucudum agrımıyoo ondan kurtuldum :)

bu arada ben ekmegı kestım hayatımın anlamı olan cıkolatayı kestım 5 kılo vercem 48 olcam yıne

ne bele bir gripmiş bu bee,neyse iyiye gidiyorsun..

bende 55 kiloyum,sadece sahları ekmek yiyorum diğer öğünlerde elimden geldiği kadar yememeye çalışıyorum...bir zamanlar 45 kiloydum...

şimdide çok kilolu sayılmam gerçi

ben kalkıyorum karılar bulaşıklarımı halledeyim,bilumum işlerimi bitireyim....

duman bir gözüktü yazmadan kayboldu nereye yuvarlandı,bu göbekli marul:18:

SOONNNNNNN 7 gün yazmıştım gördünmü bidenemmm:18:

ben tedavıye baslamadan once tam 46 kıloydum bı basladık o ıgneler varya odem yaptı vucudumu tedavı bıtelı 20 gun ancak oldu 2 kılosu gıttı odemın 53 kıloym ama 48 olcam kıyafetlerım olmuo zoruma gıdıyo sısko hıssedıom kendımı hayatımda ılk kez dıkkat etcem hıc etmezdm kıloda almazdm ama bu hormon ılaclar ne poktanmıs

çokta kilolu değilmişsin kuzum...ewet bu hormonlar boktan bişey gerçekten ama zamanla gider takma kafaya..

hadi ben kaçtım

offf yaa kadere bak

soonnnnnnnnn 7 gün bebeammmmmm
:18::18::18::18:

cnm seni gördüğüme çok sevindim, merak etmiştim cevap gelmeyince... dönmeyi düşünmüyosunuz anladığım kadarıyla şimdilik, o zaman Allah kolaylık versin size... hem herkesten uzak hem zor şartlar sıkıntılı olur...görüşmek üzere kendine iyi bak
yattığım yerden telden bi bakıp çıkmıştım canım... tosun gibi uyudum kalkamadım bugün yataktan..kahvaltı filan anca damladım...

biraz daha durayım anneme inicem..evde çok sıkıldım tek başıma...

selam canım...sabah telden bakarken sanki seninle ilgili bi yorum okudum eşin ameliyatmı oldu? şimdi bulamıyorum,geçmiş olsun eğer doğru hatırlıyosam..inş.ciddi bi durum yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…