Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abovvvvv laptopumun şarjı bitiyoooooo
laptopumuz var ki şarjı bitiyoayy laptopunmu var derdin var
senin öyle bi derdin yoktur he mi dumoşcum masa üstünün şarjı bitmez heralde

vay görgüsüz karı iyiki bi laptop geldi hee noolmuş yaani bizimkide laptop senin gibi görgüsüzlükmü yapıyoz

Aminnn ya kadin hep ikiz ucuz hamile kalmis ama hep karninda olmuss kari koca bosanmis 16 sene sonra
Baskasiyla ewlenmis ikiside ikisininde ewlendigi kisilerden cocugu olmus saka gibi

son son tadını çıkarıyorum işte napım... Kızımın adı eyşan Zeynep olacak inş.

Benim laptopum sürekli fişte takılı cnm bitmiyor şarjı o yüzden, bitek seninmi laptopun var

ay azcık kaldı kıız korku varmı korku? :26: kız senden sonra sıra bana geliyo ya yaaa :18::18: bende geriye doğru gün sayıyom artıkın son 76 dün benimde :26: 21-26 mart gibi gözüküyo bakalım doğum tarihi? yakında bende alıcam inşallah yavrumu kucağımaa

hatunlarım napıyosunuzzz giremedim kaçgündür..vaktim olmadı..bugun doktora gittik..çok şükür herşey youlnda..6+5 günlük olmuş : ) ayy rabbim kucağımdada görmeyi nasip etsin sağlığıyla sıhhatiyle hayırlısıyla doğmayı nasip etsin inşallah..kistim aynı duruyo 8 cm.antepteki doktordan farklı bişey söylemedi..ama korkma dedi..eğer çok rahatsız etmeye başlarsa alırız dedi..bebeğine bi zarar vermez dedi..inşallahta öyle olur..öyle iştee..sizlerde ne vaR ne yokk

Kızlay size bişii sorcam yaa bu loğusalıktan sonra şeedebiliceez yaa ozaman göğüsler süt dolu olcak yaaa eşimiz sıktıkça ettikçe fışkırırsa veya akarsa falan kendiliğindende ay nasıl olcak öyle yaa bi tuhaf olmazmıki öylede :26: o konuda biraz düşünceliyim şahsen :26::44: sizce eşimizin hoşuna gidermi bu durum yoksa ekşi ekşi süt geliyo habire diye ellemeye çekinirmi acabaaa? ay kafama takıldı bi kaç gündür

inşallah bi sorun olmaz canım yaa sorunsuz giderse hamişliğin büyük ihtimalle sezeryan olursun onuda doğumda alırlar nasılsa kız aklıma geçmiş günlerim geldi ay benimkide okadardı bi zamanlar yaa bende geçse biran önce diye gün sayıyodum büyümek bilmiyodu bebişim bi türlü gibi geliyodu :26: şimdi tekmelerini hissedebiliyom artık 1350 falan oldu kuzucum artıkda hızla büyüycek ay darısı tüm hamişlere ve bebiş isteyenlere inşallah yaa herkes yaşasın bu mutluluğuu

hiç acelem yok..: D herşey yolunda gitsinde bekleriz artık : ) seninde az kaldı canım heyecanı bambaşkadır şimdi : ) evet tüm duam bebek isteyenler için..Allah isteyen herkese nasip etsin..

Suan için pek korkum yok sıkıldım artık olsun istiyorum, seninde az kalıyo zaman daha hızlı ilerliyor sonlara doğru

Maşallah senin bebeğine.. Kist konusunda Dr una güven için rahat olsun çok büyürse dediği gibi alır tıp çok ilerlefi

hiç acelem yok..: D herşey yolunda gitsinde bekleriz artık : ) seninde az kaldı canım heyecanı bambaşkadır şimdi : ) evet tüm duam bebek isteyenler için..Allah isteyen herkese nasip etsin..

amin canım yaa allah herkese nasip etsin inşallah ay sorma dumandan sonra sıra bende korksammı :18: sevinsemmi bilmiyom vallaa biran öncede doğsun kucağıma alayım yavrumu tarafı çok daha ağır basıyo tabi en çok nasıl bişii olcak diye merak ediyom ama

Suan için pek korkum yok sıkıldım artık olsun istiyorum, seninde az kalıyo zaman daha hızlı ilerliyor sonlara doğru

aynen bende biran önce olsun istiyom ama zamanınıda beklesin istiyom 38den sonra olsun yaani :26: nede olsa rahimde geçen her gün çok değerli bebişler için evet artık çabul geçmeye başladı zaman önceden bebiş büyümek bilmiyo gibi geliyodu zaman geçmiyo gibiydi artık son 3 ay çabuk geçiyo sanki :26: ağırlaşmaya başladım tabi bide artıkın yataktan falan zor kalkar oldum ay

ay kimsenin geldiğii bişii yazdığı yok çıkıyom ben sıkıldım kocişim geldi duşa girdi sofrada hazır mama yicez gece falan girerim belkim bu arada menüde
Fırında soğan biber sos eşliğinde balık var
Kızarmış makarna var pilav gibi yapılıyo aynı
Sebzeli mercimek çorbası var
Havuç kara lahana ve marul salatası var bide e daha ne olsun dimi
Hadi ben kaçtııım

Ayyyyyygozunaydin hayatummmm saglikla sihhatle kucagina almayida nasip etsin herkese dua et tmmmi

Aaasama esimin arkadasi ailesiyle gecmis olsuna gelecek
abimde yoldaymis hersey hazir bekliiimmm

Gecmiste ne varsa cikamadiniz
Misafir monum
Yas pasta
Sekerli ve tuzlu kuru pasta
Kiymali ispanakli borek
Ekler
Cerez
Cay kola
Meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…