Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam canım...sabah telden bakarken sanki seninle ilgili bi yorum okudum eşin ameliyatmı oldu? şimdi bulamıyorum,geçmiş olsun eğer doğru hatırlıyosam..inş.ciddi bi durum yoktur.

sağol canım varikosel ameliyatı oldu canım iyi çok şükür

anne sütü alıyomuydu bebecik:18:
hey gidi günlerrrr

sevincin abisi glecekmişşşşş
2 ay kalacakmıişşşşşş
pcye girmesine izin vermiyormuşşşşş
sevinçççç 2 ay yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sevinç mi gelemiycek duyda inanmaaaa gelir o bi yolunu bulur bi kere

sende maaşallah hiç çıkmaz oldun burdan, yakında kolay göremiycez seni tadını çıkarakkızının adı ne bakimmmm

begümm naber cnm nasıl oldunnnnn

abovvvvv laptopumun şarjı bitiyoooooo
laptopumuz var ki şarjı bitiyoayy laptopunmu var derdin var
senin öyle bi derdin yoktur he mi dumoşcum masa üstünün şarjı bitmez heralde

hadi gazan mü barek olsun
pc kullanmanada karışır abicik .oku yidik
yokk artikkkkk
Deli kariiii ben genelde cepten giriyom unuttun galiba son model cebim var yeniledigim internet paketimde

Gorgusuze bak duyanda ipad den giriyor sanacak

sende maaşallah hiç çıkmaz oldun burdan, yakında kolay göremiycez seni tadını çıkarakkızının adı ne bakimmmm

begümm naber cnm nasıl oldunnnnn
son son tadını çıkarıyorum işte napım... Kızımın adı eyşan Zeynep olacak inş.
Benim laptopum sürekli fişte takılı cnm bitmiyor şarjı o yüzden, bitek seninmi laptopun var

Son düzenleme:

hiih allah kimseye vermesin öyle dert 23 tane ne demek yaaa :18::18: acep farklı kişilerden sonra hemen nasıl olduki çocuklarıı? :26: amin canım yaa allah kimseyi eşiyle evladıyla sınamasın acılarını göstermesin..

oo gozun aydın canım oglusunu gordun :) cook surmus malesef yol heryer karr kuzum napıcan ınsallah subata yollar acılır da rahat rahat gııdersn sozumu tuttum 2 gndr ıcıom sogan

ay evet gördüm çok şükür neye benzediğide belli biraz ay inşallah açık olur ozamana yollar yaa uçağa nasıl bincem bilmiyom yoksaaa :18: aferim kuzucum iç güzelce inşallah sanada şifaa olur gider tüm kistlerin

gel kuzum beklerim beraber yeriz şişerizsağol iyiyim tembellik yapıyorum ama artık kalkmam lazım biri beni kaldırsınnnn..

sen nasılsın??

hiih bende istiyoom çok severim pazı sarmasınııı canım çekti bak :26::26: nerden bulcamki bu vakitte pazıyıda yaa :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…