oyy kuzum kalp atışlarını duyfunuz demek maaşallah
hata gözüküyo bile kalbi dimi canım benm ya
1-2 haftaya kadar kol ve bacakalrını görürüsünz
kontrollere birliktemi gidiyosunuz eşinle
ben çoğu zaman tek gittim eşimin işi dolayısıyla
sil şimdi tekrardan yapyk canım yaa eşimle gidemedim daha ama 15gün sonraki kontrole birlikte gitcez allahın izniylee : ) zaten antepteyken 2 kez ultrasonda gördüm 2.cisindede kalp atışlarını duymuştum kuzumun..
ama bundan sonra mümkün oldukça birlikte gitmek için çabalıcam..
şimdi benim takvimim böle geriden mi gelcek hep
poly hayırlı olsun canım hamileymişsin allah sağ salim kucağına almaayı nasip etsin
başak sen napıyon kız oğluşun nasıl?
poly hayırlı olsun canım hamileymişsin allah sağ salim kucağına almaayı nasip etsin
napiyim kızz oğlişle uğraşıyorum tüm zamanımı alıyor kerata vallahi papaz gibi geziyorumbüyüyo maaşalahh
çok güzel bişi kuzum yaşayınca göreceksin seninkinin ci,nsiyeti neydi kızz ben bimiyorumsanırım
kızlar napıosunuzz
bizimki de erkek canım hayırlısıyla mayıs gelsin diye bekliyorum şimdi hazırlıklarımız başladı onların heyecanı var odası eşyaları filan çok güzel duygular bunlar rabbim herkese yaşatsın
sen büyütüyosun sıra bize gelir inşallah canım
kaynanan mı cnm allah allah bı gıtsın evıe bebegının tadını cıkaramadn onun yuzunden he bn napıyım hurremımı beklıomsinir küpü olmakla birlikte sohbet ediyorum burda cnm sen napıyosun
kaynanan mı cnm allah allah bı gıtsın evıe bebegının tadını cıkaramadn onun yuzunden he bn napıyım hurremımı beklıom
yuzsuz demekkısorma yaa kadın alınmıyoda hiç bişeye ha
kızz hürem daha çocuk yapamıyomu oda katılsın aramıza
bebegımmmmm kuzucummmm
bende senı coook ozledım bıtanem facede de konusamadık tam hala grıbıım ama cok yogun degıl allaha sukur.. okuudm yazdıklarını bebısın kalp atıslarını duymussun ohh allaha sukur kucagına da al hayırlısıyla... bnde markte gttm esımle yollar acılmıstı dun gıdemedık kardan.. geldım hurrosumu beklıomnapıyon bebem cok özledimm
bende senı coook ozledım bıtanem facede de konusamadık tam hala grıbıım ama cok yogun degıl allaha sukur.. okuudm yazdıklarını bebısın kalp atıslarını duymussun ohh allaha sukur kucagına da al hayırlısıyla... bnde markte gttm esımle yollar acılmıstı dun gıdemedık kardan.. geldım hurrosumu beklıom
karı sevıyoruz cunkuu ıkımızde kar bebegıyızzz ocak bebegıyızbende gribim ama öyle ağır değil : ) evet konuşamıyoz nezamandır..
amin canım inşallah herşey youlnda gider..
ay ne kardı demi buralarda hep mahvoldu ama olsun güzel oluyo
karı sevıyoruz cunkuu ıkımızde kar bebegıyızzz ocak bebegıyız
cok sewıyrm karı ama sogukta kmse donmasa karda kımse kaza yapmasa daha cok sewermm kurban oldugum kımseyı sogukta ve ac bırakmasnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?