Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yk canım yaa eşimle gidemedim daha ama 15gün sonraki kontrole birlikte gitcez allahın izniylee : ) zaten antepteyken 2 kez ultrasonda gördüm 2.cisindede kalp atışlarını duymuştum kuzumun..

ama bundan sonra mümkün oldukça birlikte gitmek için çabalıcam..

şimdi benim takvimim böle geriden mi gelcek hep

sevinç karısıda baktı baktı gitti abisi kızdı saçından sürükledi heral

sil şimdi tekrardan yap

poly hayırlı olsun canım hamileymişsin allah sağ salim kucağına almaayı nasip etsin

başak sen napıyon kız oğluşun nasıl?

napiyim kızz oğlişle uğraşıyorum tüm zamanımı alıyor kerata vallahi papaz gibi geziyorumbüyüyo maaşalahh
çok güzel bişi kuzum yaşayınca göreceksin seninkinin ci,nsiyeti neydi kızz ben bimiyorumsanırım

ayy oğlum yamanım yazmşsın şimdi gördüm
yaşasın senn demi oğlun olacakkkkkkkkkkkkkkkkk

bizimki de erkek canım hayırlısıyla mayıs gelsin diye bekliyorum şimdi hazırlıklarımız başladı onların heyecanı var odası eşyaları filan çok güzel duygular bunlar rabbim herkese yaşatsın

sen büyütüyosun sıra bize gelir inşallah canım

ohh az kalmş cnm zaman öyle çabuk geçiyorki bi bakmşsın kucağına almşsın
ben de anne olabileceğime hiç inanmıyordum son ana kadar
normalmi olcak senin

kaynanan mı cnm allah allah bı gıtsın evıe bebegının tadını cıkaramadn onun yuzunden he bn napıyım hurremımı beklıom

sorma yaa kadın alınmıyoda hiç bişeye ha

kızz hürem daha çocuk yapamıyomu oda katılsın aramıza

napıyon bebem cok özledimm
bende senı coook ozledım bıtanem facede de konusamadık tam hala grıbıım ama cok yogun degıl allaha sukur.. okuudm yazdıklarını bebısın kalp atıslarını duymussun ohh allaha sukur kucagına da al hayırlısıyla... bnde markte gttm esımle yollar acılmıstı dun gıdemedık kardan.. geldım hurrosumu beklıom

bende gribim ama öyle ağır değil : ) evet konuşamıyoz nezamandır..
amin canım inşallah herşey youlnda gider..
ay ne kardı demi buralarda hep mahvoldu ama olsun güzel oluyo

bende gribim ama öyle ağır değil : ) evet konuşamıyoz nezamandır..
amin canım inşallah herşey youlnda gider..
ay ne kardı demi buralarda hep mahvoldu ama olsun güzel oluyo
karı sevıyoruz cunkuu ıkımızde kar bebegıyızzz ocak bebegıyız
cok sewıyrm karı ama sogukta kmse donmasa karda kımse kaza yapmasa daha cok sewermm kurban oldugum kımseyı sogukta ve ac bırakmasnn...

karı sevıyoruz cunkuu ıkımızde kar bebegıyızzz ocak bebegıyız
cok sewıyrm karı ama sogukta kmse donmasa karda kımse kaza yapmasa daha cok sewermm kurban oldugum kımseyı sogukta ve ac bırakmasnn...

he valla haklısın kıışn ortasında doğmuşuz: D evet yaa aminnn bu soğuklarda allah yardımcısı olsun dışardaki insanların rabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…