elbise filan düşündüm de yok yaa zor olur giyinmesi,alta bi eşofman yeter.. üst önemli diil.mont olcak zaten...hem benim kociş tayt giymeme de izin vermiyobu benim için imkansız bi giyim şekli olur... aman yoruldum filan ama bitti bile..mis gibi oldu dolabı daha önce böyle görmemiştim benim minnoşun da doğacağı yok zaten yeri rahat sanmıyorum sezeryan gününden önce sürpriz yapsın
fasulye yapıcam yeşilinden... ocağa koyup geliyorum
3 tane kizi varrrr hayirlisi olsun insallah
He kiz mayista dogurdumdu ben
sabah gunaydın yazdım kımse yazmamıs bnde küstümm
oyle olsun barı :) bnde esımı beklıom yemek yıcez yollar acılms markete gtcmm ılaclarm bıttı ılacda alcammhoş geldin kuzuu sabahmı girdikte günaydın diyek kız geldiğim buraya öğlendiakşamaydın olur anca bu saatten sonrada zaten
ne bu bole
oyle olsun barı :) bnde esımı beklıom yemek yıcez yollar acılms markete gtcmm ılaclarm bıttı ılacda alcamm
ne bu bolekuzucummm
slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası
yeter cnm kardesinin gebeligi devam ediyormu merak ettimde
malesef canımmmm kanaması başladı
malesef canımmmm kanaması başladı
Ayyy cok uzuldum cnm yaaaaa bende sewiniyordum
Ne diyim rabbimin vardir bir bildigi
yoksa bi sorunu vardıda zormu hamiş kaldıydı oda :26: ay o daha kötü olmuş desenee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?