Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız üstü elbise olcak zaten uzun olcak yaani ha tayt ha kakın çorap aynı şey taytı tek giycek halimiz yokya ilahi yaa evet eşohman olabilir tabi alta iyi fikir deli yaa rahat bırak çocuğu biraz daha keyfini çıkarsın göbüşünün

3 tane kizi varrrr hayirlisi olsun insallah

He kiz mayista dogurdumdu ben

çatlak karı bizi niye kendinle bir tutuyon sen baharda doğurmuşsun biz kışta doğurcaaz hava güzel olsa hiç sorun diil neyle çıkarsan çık bebek içinde korkmaya gerek kalmaz hem ozamana üşüycekmi diyee :26:

slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası

Yeter cnm kardesinin gebeligi devam ediyormu merak ettimde

yoksa bi sorunu vardıda zormu hamiş kaldıydı oda :26: ay o daha kötü olmuş desenee

Cnm tup bebek yaptirmisti ama ilk denemesi degildi yanilmiyosam
Negatif sonuc alip hemen pesine dogal yolla gebe kalmisti betasida yukseliyordu
Ama olmamus demekki ama dogal yolla gebe kalabildi bu iyi bise bence:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…