slm kızlar naber duman sancıların varmış eyşan zeynep daha fazla dayanamıycak galibabaşak ve sevinç sizin bu atışmalarınızı özlemişim ya bende yarın doktora gidecem kısmetse bebeğimi görecem inşallah kalp atışınıda duyarım adana buz gibi kapıdan çıkılmıyo güneş var ama aynı zamanda rüzgarda var donuyokk
benüm herüf face deydi mesaj attım
aaşama misafir gelecek
ama şu anda evde yanlızım gelde çarpışak dedim
çarşıya çıkarsa gelecek
ben yatamıyorum salonda ya yatak odasında yatıyok walla...borcam getirenide ilk kez duydum..
kız ne güzel bir işe yarıyolarmış hediyelerle geliyolar,iyiymiş hee..
başak duymasın
:13: hoşgeldin hemşommmmmmm inşallah görürsün duyarsın hangi toktura gidiyordun sen adanada
bizde donuyok hatta uçuyok
hoşbuldum hemşo metro hastanesinde normalde ferat erola gidecektim ama çok yoğunmuş yine metroda abdulhakim arısoy var şimdilik ona gidiyorum ama değişecem doktor arayışındayım varmı tavsiye edeceğin biri
he işi bitince oynuyo işte
kız walla kaseyi falan ilk defa duydum..doğru söylüyosun RABBİM kocanı korusun sağlık sihhat versin..bizde ilk defa bu sene salonda yatıyokkk
herüfün üşütmemesi lazımmış
he kız hediyeli geliyorlar bizde öyle gidiyoz burda adet
kase takımı getiren var
geçen akşam gelen pijama takımı getirmiş
çok güzel, bir sürü havlu atlet çarşaf oldu
kutuyla çikolata getiren bile var
kaynoştayken hiç hazırlık yapmadık
yaşpastalar tatlılar hiç bitmediki
of kocama bişe olmasında hediye felan istemiyom
heee duysa daha çarpışamam nazarlara gelirim alimallah
kız metronun başhekimi doçent kadın doğumcu mecit uncu ben ona gitmiştim son kürtajda adamdan bilgi akıyor resmen:26::26:
bide benim doktorum seyhan başkentte ama riskli gebeliklere bakıyor
doç. dr. ebru tarım:26::26:
kız walla kaseyi falan ilk defa duydum..doğru söylüyosun RABBİM kocanı korusun sağlık sihhat versin..
kadın yok oldu baksana
ya internette yorumlarına baktım mecit uncu için pek iyi şeyler yazmıyodu birde onun muayene ücreti biraz daha pahalı diğerlerine göre ben ücretli muayene oluyorum büyük ihtimal ye ferat erol yada üniversalde cazip kocabağlı var eltim ona gitmişti çok memnun kaldı yorumları falanda hep olumlu yönde ikisinden birini tercih edecem gibi
bayıldı zaaar yada herüfün koynuna gidip tekrar şansını denemiştir
beydağlı beni kutla canım ness istedi elimi attım geri bıraktımmmm
bayıldı zaaar yada herüfün koynuna gidip tekrar şansını denemiştir
beydağlı beni kutla canım ness istedi elimi attım geri bıraktımmmm
benüm herüf face deydi mesaj attım
aaşama misafir gelecek
ama şu anda evde yanlızım gelde çarpışak dedim
çarşıya çıkarsa gelecek
işte budur
ikiz kuleleri işe yarıcakmı bakalım...
BRAVOOOOOOOOOOOOOO tebrik ediyorum toprammmm
Günaydınmı diyim tünaydınmı diyim ne diyim bilemedim ee naapıyonuz hanımlaaar? Bende öğlen kalktım kahvaltı yapcam şimdi
Ayyyy cok sinir olurum benimde basima gelmistiiiii
kuzum yayla corbasi
Havuclu pattisli bezelye
Bilgir piloo
Bide dunden mantarli makarna var
Kızlar selam napıyosunuz ? Dr dan geldim çok sancım var suan bile yatıyorum 80 lere çıkıyor sancı .. Kullandığım iğne dozu hastalık tedavi dozu kadar yüksek olduğu için anestezici epidural çok riskli dedi, normalde plesentada kanama bile nadir olan bi durumken bende olmuş, ameliyatta da cerrahi müdahale bile gerekebilirmiş Allah korusun.. O yüzden genel olucambi yandanda seviniyorum korkuyodum zaten çok hayırlısı olsun.. Çok ağrım var ben çıkıyorum şimdi görüşürüüüz
kız hayla bitiremedinizmi bu mantarlı makarnayıı sankim ondan önceki günde o vardı menüde diye hatırlıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?