heee duysa daha çarpışamam nazarlara gelirim alimallah
kuzucum ıyıyım allaha sukur az grıbım kaldıbegüm sen naptın canım gribin geçtimi pek kolay geçmez bu hastalıkta
:90::90: ne sandın sıradan sen varsınnnnnnn :90:
dikkat et de dumandan önce doğurmaaaa
neyse kar ambulansları var artıkkk :90:
:101: çok gıcıkım heeeeeeeeee :101:
aç boğazlar
heççççççç umrumda deell
poponuda pışpışlıyakmıbayıldı zaaar yada herüfün koynuna gidip tekrar şansını denemiştir
beydağlı beni kutla canım ness istedi elimi attım geri bıraktımmmm
he yapcamm aksama carpıscamolur neden olmasın bende beşiktaşlıyım güzel fikirmişşş
evettt ne war
sende erkan yimee gelince fantazi yap
evet memet ölüyodu ama belkim hürrem yaptırdı diye düşünüyolar ya mehmetede mahi bulaştırtır kesin hastalığı ona bağlarlar belkim kız sonucu :26: mustafanınkiler ölmğyodu diye biliyom bende sonra babası mustafayı öldürtünce ailesinide ortadan kaldırıyıdi ozaman ölüyodu çucukları :26:
bırakyom gidiyom yatak odasına herif kovalıyo
git yatacam diye
ikiz kuleleri gözüne sokuyom tık yok
hıh ne ambulansı helikopternen giderim ben öyle bişii olsa3-4 saatte ambulansnan gidene kadar doğurur ayol insan burda sancı olunca arıyon geliyolar muayene ediyolarmış eğer doğum başladıysa malatyadan helikopter gelip alıyomuş yaaa tabi hava şartı helikoptere müsait olabilirmi oda var tabi yoksam zıçtık erken gelse :18: aman ben memlekete gidiimde öyle gelsin gelecekse sabretsin 35.haftaya kadar daha güççük hen heheh çankırıdaki evdede net yok son zamanlarımda uğraşamıycaanız benlen ooh yaaa
ikiz kuleleri işe yarıcakmı bakalım...
BRAVOOOOOOOOOOOOOO tebrik ediyorum toprammmm
poponuda pışpışlıyakmı
he yapcamm aksama carpıscamıyılestm artık
ben de çekinmesin diye anlattım o kadarkız o ikiz kuleler yüzünden çekiniyodur ya oo süt fışkırır diye yada oğlanın süt boşa gitmesin diyede çekiniyo olabilirbide şeyden çocuk çıktı ya genişlemiştir ora falan diyede çekiniyoda olabilir nasılsa dikip eski haline getiriyılar orayı neden çekiniyosa :26:
ne yapaceuk bilmem
gördüksz
yok pazartesı yaptım kacamadım yakaldı
bi zahmet herif unuttu zaten nasıl bişe olduğunu
ben de çekinmesin diye anlattım o kadar
dikiyorlar eskisinden daha güzel oluyor diye inandırdım ama başka düşünceleri vada çözemedm:44:
he kızzzzz borcam kaç para fiyatı belli ya
ne bilim burda adet kase takımı bile geldi su takımı
:26: niye kukuşun ağzı gözümü dağıldıki :26:
ne anlatıyon diktiler ettiler diyeeee
bazı herif sevmez öyle duymayı midesi kalkar
bişe olmadıki hooop diye çıktı deseydin
zaar doğumdan öncede dışarı fırlar diye korkuyordun
ondanda bahsettiysen herif çekiniyor elinde kalır diye :26:
kızzz zaten o sancılar beter doğururken 1-2-3 hooooop çıktığı anda bişe kalmıyorrrrOyyyy çok fenayıım ben istemem normal filan, sancısı böyleyse doğum nasıldıryatıyorum ama ara ara ağrı saplanıyo ağladım bile ama suan iyim size bakim dedim... Napıyosunuz
yok pazartesı yaptım kacamadım yakaldı
saçma geldi len bana:26:
yoook doktor "aynaya bak eskisi gibi çok güzel oldu" demişti
kukuşm dağılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?