bengisu canım oğluşuna isim buldunmu yada yazdında benmi görmedim benim akıllı kocamda daha şimdiden tutturmuş erkek olursa adını kartal koyacakmış hasta beşiktaşlı kartal die isimmi olur ya ne dediysem vazgeçmiyo
tovbee yaa cıddımısınn
Günaydınmı diyim tünaydınmı diyim ne diyim bilemedim ee naapıyonuz hanımlaaar? Bende öğlen kalktım kahvaltı yapcam şimdi
sooonnn 5 gün kuzum nerdesin daha kalkmadınmııı:18:
olur neden olmasın bende beşiktaşlıyım güzel fikirmişşş
evettt ne war
sende erkan yimee gelince fantazi yap
bılıyomm kuzummm kıtap konusunuu konusmustuk senlee
ıbooo kopekkk ıbooooo
ayrıcaa bu senarıstt ne kokluyosaa cıcektenn mehmett oluyoduu bunlarr mustafanınn cocugunu oldurdulerr cıcektenn..
hepp hurremı kotu gosterıyolarr ama aslında o degıl gercekk uyuzzz kapıyorummm ya kendımı yoluyom sınırdenn
kız susun karıyı korkudan erken doğurtcaanı biri diyo son 5 gün biri diye sen yarına doğurursunşimdi duman doğurunca siz benlen uğraşmayada başlarsınız aboww
kız bunların içi geçmiş beeeolur neden olmasın bende beşiktaşlıyım güzel fikirmişşş
evettt ne war
sende erkan yimee gelince fantazi yap
kız susun karıyı korkudan erken doğurtcaanı biri diyo son 5 gün biri diye sen yarına doğurursunşimdi duman doğurunca siz benlen uğraşmayada başlarsınız aboww
kız bunların içi geçmiş beee
ewet sıra sendeeee.....
ya bu sitede bir gariplik var bir mesacı kırk saatte gönderemiyorum..
merciiiiiiiii valla içmiyom zaten günlerdir ama canım çok istediydi yine içmedim
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çocuk bayılmıştır acından
bengisu canım oğluşuna isim buldunmu yada yazdında benmi görmedim benim akıllı kocamda daha şimdiden tutturmuş erkek olursa adını kartal koyacakmış hasta beşiktaşlı kartal die isimmi olur ya ne dediysem vazgeçmiyo
benüm herüf face deydi mesaj attım
aaşama misafir gelecek
ama şu anda evde yanlızım gelde çarpışak dedim
çarşıya çıkarsa gelecek
çatlak karı gelmedimi herüfün daha
heee geniş 3 kanepe aldıydım yatak oluyo diyeberjeri napim
alla allaaaaaaa
kız zaten kaynoştayken heç boş kalmadıkki hergün geldilerrr
burda hediye getiriyorlar yada yaş pasta talı felan
havlu çarşaflık kumaş
borcam bile getiren var
azgın kız senin kocaya ne oldu ki ikiz kulelerden süt fışkırır diye korkuyodur belki adam..
benüm herüf face deydi mesaj attım
aaşama misafir gelecek
ama şu anda evde yanlızım gelde çarpışak dedim
çarşıya çıkarsa gelecek
başak duymasın
he kızzzzz borcam kaç para fiyatı belli yayuhh borcammıne saçma maraştamı böyle adet acep
kukuşumdanda mı şüphe ediyo nedir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?