Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

olur neden olmasın bende beşiktaşlıyım güzel fikirmişşş
tovbee yaa cıddımısınn

evettt ne war
sende erkan yimee gelince fantazi yap

evet memet ölüyodu ama belkim hürrem yaptırdı diye düşünüyolar ya mehmetede mahi bulaştırtır kesin hastalığı ona bağlarlar belkim kız sonucu :26: mustafanınkiler ölmğyodu diye biliyom bende sonra babası mustafayı öldürtünce ailesinide ortadan kaldırıyıdi ozaman ölüyodu çucukları :26:

kız susun karıyı korkudan erken doğurtcaanı biri diyo son 5 gün biri diye sen yarına doğurursun şimdi duman doğurunca siz benlen uğraşmayada başlarsınız aboww

:90::90: ne sandın sıradan sen varsınnnnnnn :90:
dikkat et de dumandan önce doğurmaaaa
neyse kar ambulansları var artıkkk :90:

:101: çok gıcıkım heeeeeeeeee :101:

Son düzenleme:
olur neden olmasın bende beşiktaşlıyım güzel fikirmişşş

evettt ne war
sende erkan yimee gelince fantazi yap
kız bunların içi geçmiş beee
kız susun karıyı korkudan erken doğurtcaanı biri diyo son 5 gün biri diye sen yarına doğurursun şimdi duman doğurunca siz benlen uğraşmayada başlarsınız aboww

ewet sıra sendeeee.....

ya bu sitede bir gariplik var bir mesacı kırk saatte gönderemiyorum..

merciiiiiiiii valla içmiyom zaten günlerdir ama canım çok istediydi yine içmedim

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çocuk bayılmıştır acından

yok yok ben gece onun karnını doyurup öyle yatıyom merak etme süt içtiydim gece baktım tıkamadı fırın sütlaç vardı arkadaşın getirdiği bide onu yedim öyle yattım şimdide güselce yavaş yavaş kahvaltımı yapıyom

yok canım yaa nerdeee haylaa bulamadık birbirimize isim beğendiremiyok :26:

yuhh borcammıne saçma maraştamı böyle adet acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…