Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu içinde yaşadığım stres sıkıntı üzüntü varken, nasıl pozitif olupta gebe kalıcam, büyük merak konusu benim için:26:
İnşallah bu 2013 bizim için güzel bi yıl olur

sohbet ederek eğlenceli hale getirmeye çalışarak
bize katıl anlarsın tatlm

bengiiiiii bulamdmmmmm

bak kullanıcı kontrol paneline giriyorsun
ordan sol aşşadan profilini düzenleyi seçiyosun
ordan özel gün ve tarih var bayaa aşşaada ona evlilik tarihini gir
görsel kısmından istediğin resmin sayısını seç
hitap şeklinide gir doldur işte onları kaydet sonra

bu içinde yaşadığım stres sıkıntı üzüntü varken, nasıl pozitif olupta gebe kalıcam, büyük merak konusu benim için:26:
İnşallah bu 2013 bizim için güzel bi yıl olur

hoş geldin canım aramıza dertsiz kedersiz olmayan pek yokki canım üzülme hayırdır senin derdin ne peki canım anlatmak istersen zevkle dinleriz

Kuzlarrr kicamin sonucu iyi cikmis cok sukurrrrr
Yarin sabah kalp doktorunda kontrolumuz var dua edin
Nolurr bisi cikmadin

Nolurr bisi cikmadin

ay aman iyi bari bizide merakta bıraktın kız nereye kaybolduydun öyleee :26::26: çok şükür bişii yokmuş kocişinin neden olduki pekii? üşütmüş falanmı?:26:

Usutunce de olurmus gogus agrisi :18: havada buzzzz iyi giyiniyor ama

benimde olur sık sık göğüs ağrısı nefes darlığından artık okadar alıştımki normal karşılıyorum
ama dün akşam göğsüm ağrırken aklıma geldi ciddi bişey olsa normaldir deyip geçiştirecem

Usutunce de olurmus gogus agrisi :18: havada buzzzz iyi giyiniyor ama

ne kadar sıkı giyinsende insan gene üşütür canım benim evlerde sobalı içeri dışarı derken evde bile gene üşütüyo canım insan :18: bende hastalancam diye çok korkuyom :18: çok şükür bişi olmadı şimdiye kadar iyi bakıyom demekki kendimize meyveydi bol limonlu salatasıydı kırmızı biberdi ohoo bolca c vitamini bitek burnumuz aktı tıkandı şimdiye kadar bi çok şükür

Ayyyyy Allah korusun dikkat et bacimmmm

evet benm bildiğim öyledir süt püsküvüt ve meyve suyudur, genelde de bim in meyve suyu olur4
evet çok saçmaydı vallahi doğum yaptığm ın sabahı gelmeye baişladılar
bide emzimek için sobalı odadan dışarı çıkamıyorum, oda misafir dolu
göğüs uçlarım acıyo emzirirken bağırmak zorundayım
eş dost akraba pek düşünceliydi sağolsun hiç boş gün olmadı rahat rahat dinleneyim

Nolurr bisi cikmadin

çok şükür inşallah bişi çıkmaz Rabbm şifa versn bi daha göstermesin

dedğin gibi üşütünce insanın lkalbine iğne saplanıyor
öyle bişi olabilir

aa o kötü olmuş vallaa ev sobalı olunca gidememişinde başka yere emzirmeye ee naaptın peki mecbur onların yanında emzirmişsindir erkekde varmıydı peki odada? çankırıda olursa doğum o hiç sorun olmıycaktır bizim annem ilgilenir misafirlerle bende odaya gider orda emzirebilirim rahatça ev doğal gazlı her yer sıcak olur nasılsa

Saol tatlim sohbet koyu burda kaynasmissiniz bende pkoluyum ama hic tedaviye cevap alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…