Saol tatlim sohbet koyu burda kaynasmissiniz bende pkoluyum ama hic tedaviye cevap alamadim
aa sahimii valla benim pkoya anca soğan kürü yaradıda öyle hamile kalabildim kistlerimi küçülttü sağolsun klomende kullanıyodum zaten öyle büyümüştüsen denedinmi peki hiç soğan kürünü denemediysen dene mutlakaa ne tedavisi gördün peki sen?
Aklina.gelebilecek butun tdaviler. bi tup bebek.kaldi onuda yasimdan dolayi seneye dusunuyorum sogan kurunu denedim daha once yine denerim benim.6 yildir ugrastiriyo
Alah evladini sana bagislasin biz olmayanlarda nasip.etsin.ve bagislasin onerebilecegin baska kurler varmi pkolular icin ada cayi iyi geliyomu gercekten
6 yıldırmıııbayaaa uğraştırmış seninki desenee allah sabır versin canım yaa :26: biz evlendiğimizden beri korunmadık 1 yılda hamile kalabildim ben neyseki bayaa şanslı pkolulardanım anlaşılan :26: canım bak ben 5 ay klomen tedavisi gördüm bi işe yaramamıştı son işte 5.ayımdada olmasa iğnelere başlancaktı o ay soğan kürünü denediydim bende iyikide denemişim adetimle beraber başladım ben ama en büyüğü 7 milim olan kistlerim 5 milime düşmüştü klomende büyütmüş yumurtamı 18.günümde gittiiimde 20 milimdi inanamamıştım hemen çatlatma istedim bende ertesi gecede ilişki oldu işte kız bak sende dene bi bidaha olmadı 2 ay yaparsınki kistlerin küçülsün erisin ondan sonrada bi 2 ayda incir kürü yaparsınki yumoşların büyüsün yalnız soğan kürünü ilk 14 gün yap inciride ilk 21 gün yapılıyo yumurtlama zamanında içine birde incirin havuç koyup öyle kaynatıyon onu içiyon bi dene kuzum nede olsa doğal yollardanda hamile kalabiliyoz denemek lazım şansımızı
Gunaydin sekerler hast geldik sira bekliiiik duman dogurdumu merak ettimde:26:
cnm sıkıntı çıkmamış çok sevindim...
ben yeni uyandım sayılır doğurmadım ama gece acildeydik,zor bi gece geçirdim..başağrısı öldürecekti beni... en son artık dayanamadım 2 tane parol üzerine uyuyabildim de kurtuldum...sancı filanda kalmadı
Aynen canim bak ne guzel soyluyosun hep pozitif dusunmek lazim soylediklerini denerim bi umut oldu bana denedigim halde aslinda piskolojik olarak iyi olsam tedaviler cvp verecek ama takmaktan tirlaticam yakinda burda ogrendigim seyler isime yariyo ayni seylrri yasaysn arkadaslarla paylasmak baya rahatlatiyo bide pkoda kilo verirsen duzelir diyolar ben biraz daha zayiflarsam etopyalilara donucem yani zaten zayifim amaaan aklim ermiyo artik su yumoslarin cilvelerine en iyisi koyver gitsin demek
cnm sıkıntı çıkmamış çok sevindim...
ben yeni uyandım sayılır doğurmadım ama gece acildeydik,zor bi gece geçirdim..başağrısı öldürecekti beni... en son artık dayanamadım 2 tane parol üzerine uyuyabildim de kurtuldum...sancı filanda kalmadı
nıye vahım kı kuzum anlamadmO iş 1 kere olduysa vajinusmus sayılamazsın :) Dr başka bişey için tedavi etmeye çalışır sonra o daha vahim:)
bılmıorm abla ya sogukluk var bnde:18::18:adamın burnundan getirmeseydin..kuzum git bari daha bu yaşta niye böyle olduki:26:
ne yesem kı mmesır macunu muöyle olsan hiçten yapamazdın kuzum :26: sana cinsel gücü artırıcı şeyleri yedirmek lazımki adamın üstüne atlayasınbide görün istersen genede bi kız :26: eşlerimizi tatmin etmek için mecburuz kuzum yapcak bişii yok
kızlarr napıyosunz annemdeym ben mantı acıcaz sımdı sız neler yapıosunz
bılmıorm abla ya sogukluk var bnde:18::18:
ne yesem kı mmesır macunu muha
yırlı cumalar canlarımmm
aaa geçmiş olsun,şom ağzımızı açtık desene soğuktu filan diye konuşurken kötü olmuş.. iyice bakar iyileştirirsin sen eşini artıkgeçmiş olsun canım,sık dişini az kaldı..sevinç doğurtamadı seni
benim kociş maça gitmişti ya korktuğum oldu bugün hasta ve evde
cnm parolun birini aslında önce içmiştim onun üzerine çok çıkardım onun etkisi geçmiştir diye 2.yi içtim 1 saat sonra filan.. valla acile yine mecbur yakın old.için lokman hekime gittik..ankara nın hastanelerinden duydunmu bilmem...yine lanet edip çıktım bu kaçıncı oldu her seferinde bir daha gelmiycem diyorum ama mecbur kalınca yakın diye gittim yine..ay kuzum yaa allah kolaylık ve sabır versin :26: bendede oluyo bazen şiddetli ağrılar sinüzütümde var bazen viks sürüyom o geçiriyo biraz geçmiycek gibiysede minoset içiyom artıkın naapalım :26: sende 2 parol birden çok içmişsin kız okadar içmeseydin keşke acilde ne ettiniz peki kız parol kullandında öyle geçti madem :26: neyseki az kaldı senin atlattın sayılır bikaç gün daha dişini sıktınmı tamamdıır hooop bebeğin kucağındaay darısı benimde başıma yaa keşke benimde az kalsa pazartesi daha 30.haftaya gircem :26:
kolay gelsin, afiyetlerrr olsun.... ben temizlik yapıyorum 1-2 saat sonra anneme inicem bende:)kızlarr napıyosunz annemdeym ben mantı acıcaz sımdı sız neler yapıosunz
ben vaji tedavisi gördüm cnm, dr erkekti o tedavide zaten biçok şeyi aşıyosunnıye vahım kı kuzum anlamadm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?