Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Saol tatlim sohbet koyu burda kaynasmissiniz bende pkoluyum ama hic tedaviye cevap alamadim

aa sahimii valla benim pkoya anca soğan kürü yaradıda öyle hamile kalabildim kistlerimi küçülttü sağolsun klomende kullanıyodum zaten öyle büyümüştü sen denedinmi peki hiç soğan kürünü denemediysen dene mutlakaa ne tedavisi gördün peki sen?

Alah evladini sana bagislasin biz olmayanlarda nasip.etsin.ve bagislasin onerebilecegin baska kurler varmi pkolular icin ada cayi iyi geliyomu gercekten

Aklina.gelebilecek butun tdaviler. bi tup bebek.kaldi onuda yasimdan dolayi seneye dusunuyorum sogan kurunu denedim daha once yine denerim benim.6 yildir ugrastiriyo

6 yıldırmııı bayaaa uğraştırmış seninki desenee allah sabır versin canım yaa :26: biz evlendiğimizden beri korunmadık 1 yılda hamile kalabildim ben neyseki bayaa şanslı pkolulardanım anlaşılan :26: canım bak ben 5 ay klomen tedavisi gördüm bi işe yaramamıştı son işte 5.ayımdada olmasa iğnelere başlancaktı o ay soğan kürünü denediydim bende iyikide denemişim adetimle beraber başladım ben ama en büyüğü 7 milim olan kistlerim 5 milime düşmüştü klomende büyütmüş yumurtamı 18.günümde gittiiimde 20 milimdi inanamamıştım hemen çatlatma istedim bende ertesi gecede ilişki oldu işte kız bak sende dene bi bidaha olmadı 2 ay yaparsınki kistlerin küçülsün erisin ondan sonrada bi 2 ayda incir kürü yaparsınki yumoşların büyüsün yalnız soğan kürünü ilk 14 gün yap inciride ilk 21 gün yapılıyo yumurtlama zamanında içine birde incirin havuç koyup öyle kaynatıyon onu içiyon bi dene kuzum nede olsa doğal yollardanda hamile kalabiliyoz denemek lazım şansımızı

Alah evladini sana bagislasin biz olmayanlarda nasip.etsin.ve bagislasin onerebilecegin baska kurler varmi pkolular icin ada cayi iyi geliyomu gercekten

ay amin canım yaa allah sanada nasip etsin inşallah tez zamanda canım benim ada çayını pek bilmiyomda hayıt otuda iyi geliyo diyolar bi araştır istersen onuda ama en güzeli soğan kürü tabi bizim için

Aynen canim bak ne guzel soyluyosun hep pozitif dusunmek lazim soylediklerini denerim bi umut oldu bana denedigim halde aslinda piskolojik olarak iyi olsam tedaviler cvp verecek ama takmaktan tirlaticam yakinda burda ogrendigim seyler isime yariyo ayni seylrri yasaysn arkadaslarla paylasmak baya rahatlatiyo bide pkoda kilo verirsen duzelir diyolar ben biraz daha zayiflarsam etopyalilara donucem yani zaten zayifim amaaan aklim ermiyo artik su yumoslarin cilvelerine en iyisi koyver gitsin demek

KAPI AÇILIR SEN YETER Kİ VURMAYI BİL NE ZAMAN AÇILIR BİLEMEM SEN YETER Kİ O KAPIDA DURMAYI BİL (mevlana) RABBİM AÇILMASINI BEKLEDİĞİNİZ TÜM KAPILARI AÇSIN SİZLERE HAYIRLI CUMALAR

Son düzenleme:
Gunaydin sekerler hast geldik sira bekliiiik duman dogurdumu merak ettimde:26:

cnm sıkıntı çıkmamış çok sevindim...

ben yeni uyandım sayılır doğurmadım ama gece acildeydik,zor bi gece geçirdim..başağrısı öldürecekti beni... en son artık dayanamadım 2 tane parol üzerine uyuyabildim de kurtuldum...sancı filanda kalmadı

canım çok geçmiş olsun neyseki bişey çıkmamış çok şükür,inşaallah bundan sonrada birşey olmaz..

geçmiş olsun canım,sık dişini az kaldı..sevinç doğurtamadı seni

benim kociş maça gitmişti ya korktuğum oldu bugün hasta ve evde

canım benim dediğin gibi kesinlikle takmayacaksın kafaya bak benim o ay taşınma telaşına gelmişti onun derdindeydik 12 gün içebilmiştim üstelik anca soğan kürünü sonra malatyaya taşındık yerleştik annemlerle memlekete geçtik orda bi kontrole gittiydim sadece işte büyüdüğünü görünce iğne falan istedim vuruldum ilişki oldu ertesi gece ama onuda seksii şeyler falan giyimiştim eşim için öyle sırf çocuk için şeetmiş gibi olmasın diye sonra uzandım işte bi müddet kalkmadım neyse sonrada düşünmedim hiç işte gezdik tozduk daha ordan eşimin memlekete gittik bide ordada gezdik sayılır sadece orda bana ateş basıyodu arada acaba hamilemiyim diy bi ozaman düşündüm çokta takmadım gene kafaya döndük geri evimize hatta merdiven yıkarken düştüm bile ben dedim hamilesem inşallah bişii olmamıştır diye korktumda hattaa biraz neyse 33 günde falan adet olurum ben genelde o aralar şiddetli kramplarım girdi bak bidaa negatifi görmeyim diye bekledim iyice 5 gün geçti işte 38.günümde yaptıydım ta testi herşey kafada bitiyo canım takmıycaksın bende her ay 1-2 gün gecikse test yapıyodum hemen sitrestende gecikiyodu bazen hiiç takmıycan kafaya gez toz arkadaşlarına git ne biliim kurslara falan yazıl tatile çıkın düşünme yeterki olursa olur demekki zamanı gelmemiş de olumlu düşün yeterki bak benim hep en fazla 13-14 milim oluyodu en fazla ilaçla tabi oda sen dene tekrar şu soğan kürünü ama bebek için diil kistlerin için iç erisin küçülsün diye iç unut bebeği klomende kullanabilirsin tabi sonrada büyüsünler diye 2 doz kullanıyodum ben o ara olmadımı bidahaki ay tekrar dene ne kaybedersinki şifaa niyetine iç işte

ay kuzum yaa allah kolaylık ve sabır versin :26: bendede oluyo bazen şiddetli ağrılar sinüzütümde var bazen viks sürüyom o geçiriyo biraz geçmiycek gibiysede minoset içiyom artıkın naapalım :26: sende 2 parol birden çok içmişsin kız okadar içmeseydin keşke acilde ne ettiniz peki kız parol kullandında öyle geçti madem :26: neyseki az kaldı senin atlattın sayılır bikaç gün daha dişini sıktınmı tamamdıır hooop bebeğin kucağında ay darısı benimde başıma yaa keşke benimde az kalsa pazartesi daha 30.haftaya gircem :26:

adamın burnundan getirmeseydin..kuzum git bari daha bu yaşta niye böyle olduki:26:
bılmıorm abla ya sogukluk var bnde:18::18:

ne yesem kı mmesır macunu muha

yırlı cumalar canlarımmm

yazamamısım hayırlııı cumalarr

sevınc ablacım halan abım hastalanmıs sımdı nasıl ıyıdır ınsallah rabbım mubarek cuma gunu tum hasta olanlara sıfa versınn

kızlarr napıyosunz annemdeym ben mantı acıcaz sımdı sız neler yapıosunz

pis kız ne söylüyon belki canımız istedii naapcaz şimdik yapınca yolla banada bi tabak bende yimek yapcam işte akşama canım
menüm
kilis tava yanında közlenmiş soğan ve kırmızı biberde tabi
Yoğurtlu erişte çorbası
Dünden limonlanmamış tuzlanmamış patates salatam var bide

geçmiş olsun canım,sık dişini az kaldı..sevinç doğurtamadı seni

benim kociş maça gitmişti ya korktuğum oldu bugün hasta ve evde
aaa geçmiş olsun,şom ağzımızı açtık desene soğuktu filan diye konuşurken kötü olmuş.. iyice bakar iyileştirirsin sen eşini artık

cnm parolun birini aslında önce içmiştim onun üzerine çok çıkardım onun etkisi geçmiştir diye 2.yi içtim 1 saat sonra filan.. valla acile yine mecbur yakın old.için lokman hekime gittik..ankara nın hastanelerinden duydunmu bilmem...yine lanet edip çıktım bu kaçıncı oldu her seferinde bir daha gelmiycem diyorum ama mecbur kalınca yakın diye gittim yine..
. neyse hastaneye gittim preaklamsiden şüphelendi acil dr u, kadın doğumcuya çıkmamı istedi... tansiyonuma filan baktılar tansiyon normal çıktı.. k.doğumcuya çıktık bana diyoki sana idrar kan testi yapıcam ultrasonla muayene yapıcam,bebeğin suyuna bakıcam...baş ağrım için ne yapacaksınız dedim? hiçbişey yapamıycaz onun için dedi hamile old.için,sadece bebekle alakalı bi durummu diye bakabilecekmiş... Bende dedim bugün zaten kontrolüm vardı suyumda iyi,testlerimde iyi... hadi size iyi akşamlar madem öyle ben kendi dr uma giderim dedim çıktım..eve gelince eşim biraz baş masajı filan yaptı sonra rahatladım uyudum...geçtiiiii :) hamile olmasaydım dayanırdım apranaxa da napalım az kaldı böyle şiddetli ağrı da inş.bidaha yaşamam...

kızlarr napıyosunz annemdeym ben mantı acıcaz sımdı sız neler yapıosunz
kolay gelsin, afiyetlerrr olsun.... ben temizlik yapıyorum 1-2 saat sonra anneme inicem bende:)
nıye vahım kı kuzum anlamadm:18:
ben vaji tedavisi gördüm cnm, dr erkekti o tedavide zaten biçok şeyi aşıyosun dr bana cinsel istek konusunda problem yaşayıp yaşamadığımı sormuştu...hayır dedim bende,evet deseydim fiziksel ve psikolojik terapi yapacaktı..daha ayrıntıya girmeyim:) En son düşünecein şey olsun, bence daha basit yöntemlerle aşabilirsin bu problemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…