pis kız ne söylüyon belki canımız istediinaapcaz şimdik yapınca yolla banada bi tabak bende yimek yapcam işte akşama canım
menüm
kilis tava yanında közlenmiş soğan ve kırmızı biberde tabi
Yoğurtlu erişte çorbası
Dünden limonlanmamış tuzlanmamış patates salatam var bide
anladım kuzcum ya ne bıeyım bole ıstek yok bazı kadınlarda ıstek cok oluyomus bnde 40 yıl aklıma gelmez sanırım pkoyum ya benım erkeklık hormonum da cok calısıo o yuzdenn olablraaa geçmiş olsun,şom ağzımızı açtık desene soğuktu filan diye konuşurken kötü olmuş.. iyice bakar iyileştirirsin sen eşini artık
cnm parolun birini aslında önce içmiştim onun üzerine çok çıkardım onun etkisi geçmiştir diye 2.yi içtim 1 saat sonra filan.. valla acile yine mecbur yakın old.için lokman hekime gittik..ankara nın hastanelerinden duydunmu bilmem...yine lanet edip çıktım bu kaçıncı oldu her seferinde bir daha gelmiycem diyorum ama mecbur kalınca yakın diye gittim yine..
. neyse hastaneye gittim preaklamsiden şüphelendi acil dr u, kadın doğumcuya çıkmamı istedi... tansiyonuma filan baktılar tansiyon normal çıktı.. k.doğumcuya çıktık bana diyoki sana idrar kan testi yapıcam ultrasonla muayene yapıcam,bebeğin suyuna bakıcam...baş ağrım için ne yapacaksınız dedim? hiçbişey yapamıycaz onun için dedi hamile old.için,sadece bebekle alakalı bi durummu diye bakabilecekmiş... Bende dedim bugün zaten kontrolüm vardı suyumda iyi,testlerimde iyi... hadi size iyi akşamlar madem öyle ben kendi dr uma giderim dedim çıktım..eve gelince eşim biraz baş masajı filan yaptı sonra rahatladım uyudum...geçtiiiii :) hamile olmasaydım dayanırdım apranaxa da napalım az kaldı böyle şiddetli ağrı da inş.bidaha yaşamam...
kolay gelsin, afiyetlerrr olsun.... ben temizlik yapıyorum 1-2 saat sonra anneme inicem bende:)
ben vaji tedavisi gördüm cnm, dr erkekti o tedavide zaten biçok şeyi aşıyosundr bana cinsel istek konusunda problem yaşayıp yaşamadığımı sormuştu...hayır dedim bende,evet deseydim fiziksel ve psikolojik terapi yapacaktı..daha ayrıntıya girmeyim:) En son düşünecein şey olsun, bence daha basit yöntemlerle aşabilirsin bu problemi
merhaba tatlım bnde pkoluyum malesef 2 asılama yaptım tutmadı bnde 22 yasndaym salladım gıttı taktıkca daha cok olmuyoo sende takmaya calıs en ıyıısııAklina.gelebilecek butun tdaviler. bi tup bebek.kaldi onuda yasimdan dolayi seneye dusunuyorum sogan kurunu denedim daha once yine denerim benim.6 yildir ugrastiriyo
aaa geçmiş olsun,şom ağzımızı açtık desene soğuktu filan diye konuşurken kötü olmuş.. iyice bakar iyileştirirsin sen eşini artık
cnm parolun birini aslında önce içmiştim onun üzerine çok çıkardım onun etkisi geçmiştir diye 2.yi içtim 1 saat sonra filan.. valla acile yine mecbur yakın old.için lokman hekime gittik..ankara nın hastanelerinden duydunmu bilmem...yine lanet edip çıktım bu kaçıncı oldu her seferinde bir daha gelmiycem diyorum ama mecbur kalınca yakın diye gittim yine..
. neyse hastaneye gittim preaklamsiden şüphelendi acil dr u, kadın doğumcuya çıkmamı istedi... tansiyonuma filan baktılar tansiyon normal çıktı.. k.doğumcuya çıktık bana diyoki sana idrar kan testi yapıcam ultrasonla muayene yapıcam,bebeğin suyuna bakıcam...baş ağrım için ne yapacaksınız dedim? hiçbişey yapamıycaz onun için dedi hamile old.için,sadece bebekle alakalı bi durummu diye bakabilecekmiş... Bende dedim bugün zaten kontrolüm vardı suyumda iyi,testlerimde iyi... hadi size iyi akşamlar madem öyle ben kendi dr uma giderim dedim çıktım..eve gelince eşim biraz baş masajı filan yaptı sonra rahatladım uyudum...geçtiiiii :) hamile olmasaydım dayanırdım apranaxa da napalım az kaldı böyle şiddetli ağrı da inş.bidaha yaşamam...
kolay gelsin, afiyetlerrr olsun.... ben temizlik yapıyorum 1-2 saat sonra anneme inicem bende:)
ben vaji tedavisi gördüm cnm, dr erkekti o tedavide zaten biçok şeyi aşıyosundr bana cinsel istek konusunda problem yaşayıp yaşamadığımı sormuştu...hayır dedim bende,evet deseydim fiziksel ve psikolojik terapi yapacaktı..daha ayrıntıya girmeyim:) En son düşünecein şey olsun, bence daha basit yöntemlerle aşabilirsin bu problemi
oo bnmde canım onlardan cektıı nolcakk ahh bebgım ozur dılermm :18::18:
tamam yıcem fındık fıstık
aaa geçmiş olsun,şom ağzımızı açtık desene soğuktu filan diye konuşurken kötü olmuş.. iyice bakar iyileştirirsin sen eşini artık
bılmıorm abla ya sogukluk var bnde:18::18:
ne yesem kı mmesır macunu muha
yırlı cumalar canlarımmm
dopikin sakinleri hava muhalefeti nedeniylemi gelemiyorsunuz topike
bende gideyim bariii kimse yok
ççuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
kızlarrrrr napıyonuzzzzz
yanlış yapıyor ama şimdi önemli olan onun sağlığı,iyi hissedince insan hemen unutuyor neler yaşadığını....RABBİM şifa versin eşine ve tüm hastalara canım..Giz ben hastanedeydim simdi geldim ewe dondum fallaaaaa esime dr rapor veriyi istirat sart diyo
Herif ise gidiyor
Napıyosunuz kızlar sakin bugün ortalık,,, çok sıkıldım yapacak bişey bulamıyorum
yanlış yapıyor ama şimdi önemli olan onun sağlığı,iyi hissedince insan hemen unutuyor neler yaşadığını....RABBİM şifa versin eşine ve tüm hastalara canım..
bende çok sıkılıyorumgelsydin beraber otururduk
akşaammmm ollduuuuu hüzünlendiim ben yineeee
Ne bilem sende hasta bakıyosun bilseydim gelirdim bi çay içerdik yerlisinden
Sana noluyo benim kocamda yok yanımda ağlarım bak
kızlarrrrr napıyonuzzzzz
gelseydin sana yerlisinden demlerdim çayı
aman kuzum sen ağlama,annene gitmedinmi sen,benim kıcamda yatıyor..
dur ben sana,oynak bir angara türküsü çığırim...angaranın bağlarıda ,büklüm büklüm yolları,yine zerhoş geziyonda kaldıramıyon kolları
Annemdeyim ama kociş geleydi iyiydi... Nasıl oldu sizin hasta kaç gün evde? Türkü için sağol oynayasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?