Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oo bnmde canım onlardan cektıı nolcakk ahh bebgım ozur dılermm :18::18:
tamam yıcem fındık fıstık

anladım kuzcum ya ne bıeyım bole ıstek yok bazı kadınlarda ıstek cok oluyomus bnde 40 yıl aklıma gelmez sanırım pkoyum ya benım erkeklık hormonum da cok calısıo o yuzdenn olablr

Aklina.gelebilecek butun tdaviler. bi tup bebek.kaldi onuda yasimdan dolayi seneye dusunuyorum sogan kurunu denedim daha once yine denerim benim.6 yildir ugrastiriyo
merhaba tatlım bnde pkoluyum malesef 2 asılama yaptım tutmadı bnde 22 yasndaym salladım gıttı taktıkca daha cok olmuyoo sende takmaya calıs en ıyıısıı

preaklamsi ne kız? yüksek tansiyon falanmı demek? :26: canım sadece ankaraya has bişii diil o hastanelerin hepsi öyle evet baş ağrısı için yapabilcekleri zaten pek bişii yoktur en fazla bi iğne vururlar yada ilaç yazarlardı zaten boşuna gitmişsin neyse geçmiş olsun canım şu vikslerden sende dene iyi oluyo canım

belliydi ama durdu,durdu tam don havasında maça gitii..faranjit olmuş,neyseki şimdi geceden iyi...

sen yine ne işi yapıyosun kız,hemen unuttun ağrılarını heralde

dopikin sakinleri hava muhalefeti nedeniylemi gelemiyorsunuz topike

bende gideyim bariii kimse yok

ççuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

dopikin sakinleri hava muhalefeti nedeniylemi gelemiyorsunuz topike

bende gideyim bariii kimse yok

ççuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Giz ben hastanedeydim simdi geldim ewe dondum fallaaaaa esime dr rapor veriyi istirat sart diyo
Herif ise gidiyor

Napıyosunuz kızlar sakin bugün ortalık,,, çok sıkıldım yapacak bişey bulamıyorum

Giz ben hastanedeydim simdi geldim ewe dondum fallaaaaa esime dr rapor veriyi istirat sart diyo
Herif ise gidiyor
yanlış yapıyor ama şimdi önemli olan onun sağlığı,iyi hissedince insan hemen unutuyor neler yaşadığını....RABBİM şifa versin eşine ve tüm hastalara canım..
Napıyosunuz kızlar sakin bugün ortalık,,, çok sıkıldım yapacak bişey bulamıyorum

bende çok sıkılıyorumgelsydin beraber otururduk

Ne bilem sende hasta bakıyosun bilseydim gelirdim bi çay içerdik yerlisinden

Ne bilem sende hasta bakıyosun bilseydim gelirdim bi çay içerdik yerlisinden

Sana noluyo benim kocamda yok yanımda ağlarım bak

gelseydin sana yerlisinden demlerdim çayı

aman kuzum sen ağlama,annene gitmedinmi sen,benim kıcamda yatıyor..

dur ben sana,oynak bir angara türküsü çığırim...angaranın bağlarıda ,büklüm büklüm yolları,yine zerhoş geziyonda kaldıramıyon kolları

Annemdeyim ama kociş geleydi iyiydi... Nasıl oldu sizin hasta kaç gün evde? Türkü için sağol oynayasım geldi

Annemdeyim ama kociş geleydi iyiydi... Nasıl oldu sizin hasta kaç gün evde? Türkü için sağol oynayasım geldi

gelir elbet üzülme zeynepin anası:))

hastamız dünden iyi çok şükür ,yarın gitmesi lazım büyük bir ihtimalle gider...

sende ne güzel göbek atarsın ha etrafında ne varsa devrilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…