benimde uysaldır sert bi adam değil süsleniyom canım ama kısıtlı benim ihmal etmiyom süsümü benimde bana bana sert çıkamaz hadinemi düşmüss iyi valla ben fedakarlık yapım yetmiyo bide azarmı işiticem hiç işim olmaz benim kociş bi bardak su almaktan aciz bi adam neysekı çekmeceleri kapatmama huyu vardı onu düzelti altı yıl uğraştım onu alıştırana kadar benim kociş annesi elbebek gülbebk büyütmüş bira zbencil yani hla dha gelir sırf inadima kalkıp yemeğini hazırlarlar laf olsun diye onlar yüzünden biraz bencil
hah şöylee aferim dizginleri bırakma elinden sendeyok bizimkinin öyle pek dağınıklığı falan yoktur bi yemek seçme huyu var okadarda olur artıkın naapalım idare ediyoz alıştırmaya çalışıyoz bizde bazı yimediklerine yok bencil diildir allahtan çevresindekileri daha çok düşünür kız uyandı benimki saati görünce gözler böyle hadi yatalım diyo şimdide sütümü içmedim daha dur onu ısıtayım bi
Evet kocisin yalniz kalicak ama ne yapican anne olmak kolay degil ben varim artik kiz kardesin tabi kabul edersen ben abla olmaktan sikildim kardes olucam bira git senin yavrunun ismi ne olucak
bi seçemedikki isminii :26: benim beğendiğimi kociş istemiyo onunkileride ben :26: bizimki bu aralar metehana taktı benimde çınr baran kayra gibi modern isimler hoşuma gidiyoisim önerilerine açığız ne demek canım benim çok memnun olurum kız kociş uyandı başımda bekliyo sütümü ısıttım içip yatarım artıkın mecburen yarın kaldığımız yerden devam ederiz artık
Tamam tatlim uyu sen allaha emnet olun bebisinlen yarin aksam gorusuruz. gunduz giremiycem okulda olucam feysstende ekleselim olurmu hadi tatlim opuyorum seni
benim uyku gece eve uğramıyo
bendede yok şuan hiç ama naapalım gel diyip duruyohadi kaçtım been
canından dahamı önemli halbuki iyice dinlense ya erkekler çok önemsemiyorlar böyle rapor filanCnm bugun muayene oldu kalpteki doku zedelenmesi gecmemis ilerlememiste ayni duruyormus
Bol bol istirahat verdi ama kicam raporlu oldugu halde halaa ise gidiyor
Göbek büyüyünce ordan çok zor oluyo ama sen bacaktan yapmışsın bende ona cesaret edemedim bi türlü :) eşimde câni çıktı zaten hiç acımıyo sağolsun banaselam ben 9 ay boyunca kendim yaptım benimki korkmuştu yapmayaen güzeli bacaktan yapmak
Yok cnm çok az kaldı kısmetse bende yenicem bu pıhtı belasını, 3 düşük var cnm son 2 si iğneye rağmen oldu ama onlar başka sorundan gitti,duman ne alemdesin bacım doğurmadınmı daha pıhtılı arkadşlardan doğum yapan oldumu çok seviniyorum duman senin geçmişd kaç düşüğün vardı iğneylede yapmışmıydun
Kızlar kediciğin paylaştığı siteden bazı seçmeceler
Ajda pekkan şarkıda arada sırada aklıma geliyo diyo. Bu yaşta o kadarına dua et. Babaannem senin yaştayken Kenan Evreni kocası sanıyodu
Ferhat Göçer gibi doktor, Ajdar gibi mühendis olduğu sürece kimse bana "beni ne doktorlar ne mühendisler istedi" demesin.
Kızlar temiz bardak kalmayinca çay bardağı ile su içen adam görüseniz evlenin onunla o adam bardağı bile yıkamaya üşeniyordur nasıl aldatsın
Alt komşu külümüze muhtaç diye bütün sigara külünü balkonuna döktüm.şimdi kapıyı zorluyorlar.bu atalar insanın başını belaya sokar valla.
Bazen kaçmak istiyorum uzaklara. Sonra aklıma müge anlı ve yalçın abi geliyor vazgeçiyorum..
o lafın orijinali "iki dişinin bildiği sır değildir"miş, sonra tabii feminizm manitasızlık falan derken "iki kişinin"e çevirmişler
artık şu klavyeleri pause break ve scroll lock tuşsuz üretsinler. basmıyoruz arkadaşım, 30 yıldır neyin inadı bu ya?
Çakmak doğada 300 yılda, arkadaşlarımın yanında 10 dakikada kayboluyor
mucize; yaşlı amca ve teyzelerin otobüslerde ayakta her an ölcekmiş gibi dururken,boş yer görünce ok gibi fırlayarak o yeri kapmasına denir
hiçbir şeyi değil de japonca ve çinceyi ilk bulan insanın, bu dilleri ne halt karıştırırken bulduğunu çok merak ediyorum.
günaydın kızlar benim gribim halen geçmedi fenayım :2::2:tam yazıyordm eşime pc lazım old çık diyorişe gitsin gelicek bekleyin beni
günaydım dumanın sevincim biraz daha drsam eşim beni :18::18::18::18:
günaydın kızlar benim gribim halen geçmedi fenayım :2::2:tam yazıyordm eşime pc lazım old çık diyorişe gitsin gelicek bekleyin beni
gunaydınn hayırlı hafta sonlarııı canlarım benımmmmm hepınızı cooook sevıyorummm
dumanımm boncugumm nasılsın ıyımısınnn
arabayla gtcem ama yınede sımsıkı gıyndm gecen ınce gıymstm araba var dıye aslaa usutme ıstemıo hala duzelemedım zatenn :18:gecmis olsunnnn eyi gelebildin
Gunaydin cnm aman usutmeeee disarlarda dikkat et
Karnım ağrıyo yine cnmgunaydınn hayırlı hafta sonlarııı canlarım benımmmmm hepınızı cooook sevıyorummm
dumanımm boncugumm nasılsın ıyımısınnn
Geçmiş olsun cnm,,,günaydın kızlar benim gribim halen geçmedi fenayım :2::2:tam yazıyordm eşime pc lazım old çık diyorişe gitsin gelicek bekleyin beni
Offf benimde birsürü işim var ama yapamıyorum ağlamak istiyorum... Sana kolay gelsinSelam hatunlar himen rapor verip çıkıcağım işlere başladım bi yazayım dedim.
bulaşık yıkadım
odaları toparlıcam
süpürge yapcam
paspas yapcam
toz alcam
kapı tozu alcak
mutfak raflarını silcem
dolap alışverişi yapcam
makine aççam
çamaşır asçam
dolapları toparlıcam
alex'çıkarcam
yimek yapcam
banyo yapcam
parmagımıda kestim bulaşık yıkarkenbişi yok ama
[video=youtube;BwcV0dP6FsE]http://www.youtube.com/watch?v=BwcV0dP6FsE[/video]
Yok cnm ama çok ağrım var yineDumannn dogurmadinmiiii kiz dahaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?