Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zaten kocaları ve bebeleriyle geliyolar kocişle hasret kaldık başbaşa bi film izlemeye inanki nişanlı bi örümcek var yanımda o gidince pek gelmezler yanıma o evde diye geliyolar inşallah senin tayin buraya gelirde tanışırız seninle

yok 7de çıkıyo gelmiyo eve ilgi gösteripte eline bişeymi geçiyo diyo ben takmıyorum artık onu bıktım hergün geç gelmeleri yüzünden kavga etmekten tlfon iletişim üzerine çalişiyo kendi işi yani senink,i baya evcimen nerde benimki bigün erken gelse dünyalar benim oluyo neyse ben geçtim onun ilgisinden zaten evlilik ilerledikçe ilgisiz oluyolar

hıı iyi bari en azından haftada bir değişiklik oluyodur sanada canım öyle valla ben bide tek çocuğum kim bilir habire nerelerde ne şartlarda olucaz daha sevmesek niye katlanalımki mesela şuan nemrutun dibinde en kötü ilçelerinden birindeyiz 65 metrekare eski sobalı bi evde kalıyoz buzz gib valla havalar soba bile yeterli olamıyo bazen donuyoz :26: bide çocuk olcak doğumu memlekette yapcam mecburen kışın yollar falan kapalı oluyo çünkü burda havalar düzelince mayısta döneriz anca oğluşumla neyse seneye kışa naapcaz diye kara kara düşünüyom şimdiden :26: inşallah kaloriferli bi ev buluruz :26: hıı iyi bari orayıda yazalım biz kesin ama ilçeye verirler bizi büyük ihtimalle ilçeleri falan nasıl canım peki?

ay inşallah canım geliriz hee gitsin ozaman o görümcen biran öncede azcık rahat edin sizde kaynoşunuda uyutursunuz işinize bakarsınız siz

aaaa ferda ismine bayılırım hep adım ferda olsun isterdim

bayılırmısıın ben kendi ismimi seçcek olsam istemezdim heralde ama rahmetli canım dedem rüyasında görmüşte öyle koymuşlar o yüzden yeri ayrı tabi ismimin bide anlamı tek yegane demekti sanırım kuranda falan sözlüktede yarın gelecek zaman falan demek tek çocuğum ya anlamıda uymuş hee

ilçeleri güzel çok sık olay çıkmaz oralarda nadir operasyon olur çoğu operasyon şırnak hakkari civarlarında olur ordaki ilçeler sakat biraz sen memeleket nere canım doğum yaptığında ailenin yanında ol zaten aile gibisi varmi tek çocukmusun sen bizim anaların maşallahı var biz yedi kardeşiz en büyüğü benim

aa adama bak 7den 11 e kadar her gece insan dışarda takılırmı yaa bide lafa bak yaa ne demiş ilgiden eline bişiimi geçiyo hıh kızdım bak kocişine neyse düzelir inşallah kuzum yaa üzülme bu arada arkadaşlarıyla arasını bozmak lazım

isminin anlamıda kendiside güzel ben ferda ismini severim kendi ismimi sevmem yaşlı ismi benimki

bazen tlf etiklerinde açıp kocamın yakasını bırakın diyesim geliyo kuma diyorum ben onlara eşimle hiç ortak yanımız yok ben duygusal ve ilgi östermeyi ve görmeyi severim ama o sadece yemek yemek uyku kahve aliskanlığı var ne demişler erkeğin burcu ne olursa olsun yükseleni öküzdür ben ilgi beklemiyorum zaten artık arda göstersede yeter uğrşamam vallahi keyfime bakıyorum bende takmamaya çalışıyorum artık beni takmayanı

ben çankırılıyım canım bizim oralarda genelde 2-3 tane yaparlar çocuk annemde bi kist varmış tedavi falan görmüş anca 3 yıl sonra olmuşum bende benden sonraki 2 taneside kendiliğinden olmuş düşmüş sonrada olmamış bidaa öyle yaani ondan tekim canım kıymetliyiz tabi bide ama oyüzden benim olacağım öğrenilince ortalık bayram yeri gibiydi diyolar kocişte antepli canım oda 6 kardeş ilk duyduğumda bi gözlerim pörtlemişti evet orda olmam en mantıklısı olcak canım ev doğal gazlı merkezdede hem en mantıklısı ora burda doğurmaya kalksam o 74 km yolu 200 küsür virajı normalde 1buçuk saat üren yol kimbilir kaç saat sürer oyüzden genelde kışın helikopter kaldırıyolarmış burda bakalım ondada hava şartı düzgün olcakmı :26::18: oyüzden burda istemiyoz bakalım kocişim garibim kış vakti buralarda 2-3 ay yalnız kalıcak onada kıyamıyom ama artık öncelik bebek tabi :26: şubat ortasına aldım uçak biletini bakalım inşallah ozamana kadar uslu dururda yavrum erken merken gelmeye kalkmaz :18: işin kötüsü tüm eşyalarıda çankırıda ay çok korkuyom ben zaten şırnağa hakkariye falan çıkar diye ay allah korusun kafayı yerim ben hee kocişe bişii oldu olucak diye :18::18:

öküzdür hee çok güzelmiş buuu anam bi başına olsanız evde giyinir süslenir bi güzel şeyle evine bağlarsın belkimde anam bi rahat bırakmıyolarmışkiii :26: aynen bende öyleyim duygusalım ilgi görmeyide göstermeyide severim burcumda başak zati biz uyumluyuz bayaa neyseki ikimizin yapısıda sakindir ama bana arada gelirler tabi oda alttan alır sorun kalmaz garibim ne desem yapar yaa çok şükür eşten yana şanslıyom bak şimdiye kadar bana 1 kere bile bağırmamıştır düşün yaani kuzum o benim oyüzden

senin kocişin mesleği tehlike arz eden bi meslek allah yardımcın olsun o korkuyla yaşamak çok zor sobalı ev çile gibi annem gil sobalı kış geldi geçti soğuktan gidemedim tek olmakta zor ya bacılarım olmasadahayat geçmezdi çok seviyorum onlara valla iyiki annem doğurmuş onları her dakika yardımıma yetiş,iyolar birazdaha erken gitsen keşke yolculuk tehlikeli lur son ayda çocuk söz konusuysa git inanki sobalı evde hastalanır inanki kıyamam ona

altta kaçak güreşen bi arkidiş var izliyceğine sende katılsana canım aramıza ethemim arkidiş kızsın dimi ama bak :26:

benimde uysaldır sert bi adam değil süsleniyom canım ama kısıtlı benim ihmal etmiyom süsümü benimde bana bana sert çıkamaz hadinemi düşmüss iyi valla ben fedakarlık yapım yetmiyo bide azarmı işiticem hiç işim olmaz benim kociş bi bardak su almaktan aciz bi adam neysekı çekmeceleri kapatmama huyu vardı onu düzelti altı yıl uğraştım onu alıştırana kadar benim kociş annesi elbebek gülbebk büyütmüş bira zbencil yani hla dha gelir sırf inadima kalkıp yemeğini hazırlarlar laf olsun diye onlar yüzünden biraz bencil

işte 34.haftam içinde gidicem canım zaten 35ten sonra uçağa almıyolar daha öncede kocişi çokta yalnız bırakmak istemediğim için gitmek istemedim :26: 1 ay sonra falan gidicem inşallah kısmetse ay öyle vallaa zor oluyo şimdik idare ediyosda seneye çocuk olduktan sonra kaloriferli biyer bulsakta taşınsak bari ama oda çok zor normal öyle ev yok lojman desen toplam 5 daire var dolu onlarda bi polis lojmanı kalıyo geriye oda çok zor vermeleri ha bide iş merkezinde stüdyo tipi daireler var diyom onlara taşınalım küçük tek oda falan ama kaloriferli en azından ama onlarada sığmayız diye kociş istemiyoo bende isterdim zaten kardeşimin olmasını kız kardeş yada abla isterdim ama

Evet kocisin yalniz kalicak ama ne yapican anne olmak kolay degil ben varim artik kiz kardesin tabi kabul edersen ben abla olmaktan sikildim kardes olucam bira git senin yavrunun ismi ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…