Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Diyarbakirliyim insallah bu tarafa dusersin seninle tanisiriz inanki sevinirim 22 yasindayim ben gonul pesine dustum erken evlendim bende acikogretim imam hatip okuyorum kuran kursu hocaligi icin kiz seninle cok konusuruz biz beni taniyinca deli dolu oldugumu anlarsin birazda ucari dusuncelerim var ama sadece dusunce. korkma cilgin olmayi seviyorum herkes gibi moton olmak istemiyorum sana kanim kaynadi kiz

heheh bende daha görmeden tam o sorduklarını anlattıydım içime doğmuş gibi evet çok şükür hamile kalabildim canım ben 1 yıllık bi uğraşın sonunda bendede pko vardı demişimdir ama bayaa şanslı pkolulardanım ben anlaşılan doktorda şaşırdıydı zaten 1 yılda iyi kalmışın diye hem diyolar hiç bi sorunun yok kalırsın hamile doğumda çatlar kistlerin diyolar inanıyon sende sonra uğraş dur tabi kalıncada şaşırıyolar hee hıı 2.den sonra öğrendin yaani e bidahakine bişii olmıycaktır canım ozaman bi kalsan gerisi gelcek desene bu sefer ay evet yaa çok zor olsa gerek demek 10 gün komada kaldın hee neden öyle olduki pekii? evet çok şükürki sen kurtulmuşsun canım sağlığında yerinde olur nasılsa daha çocuğun üzme sen kendini dediğim gibi kafanı rahat tut yeter canım gerçi 7 börülceyle nasıl olcaksa oda :26: laf falan söylüyolarmı peki bebek konusunda kaynoşun görümcelerin veya eşin falan :26:

Bundan sonra boyle yapiyorum zAten cebhe aldim onlara karsi artik cok yipratilar beni kaldiramiyorum esimide ben ken cepheme aldim icim rahat artik cokta tinnn diyorum artik

hıı iyi bari eşin senden yanaysa gerçi olmayıpta naapcaktı biz eşlerinde kardeşlerinde olmayan silahlarımız oluyo sıkıysa olmasınlar yoksa o işte yok

Esim degildeorumcekler laf sokuyo okonuda hele kaynanam cokcuk konusunda piskolojime ediyoilk tedavi kolaydir pkolarda bende ilk yil tedavi olmadi ikinci yilda uc aylik tedaviyle hamile kalmistim snrsi malum iste evet kafami rahat tutabilsem belki daha guzel olur

benimde sana kaynadı vallaa aa küçükmüşsün ya sen benden kııız 6 yıllık evliyim diyince benlensin veya büyüksündür diye düşündüydüm 16 yaşında falan evlendin ozaman sen heralde dimi? küçükmüşsünde evlendiğinde bayaada kız :26: neden olmasın kız belkim yazarız diyarbakırıda ne iyi olurdu valla geldiğimde direk hazır arkadaş memleketteki arkidişimde ondan okuyo 2 üni bitirdi kız iş bulamadıydı sonra daha bide 3.yü okiyi hiç diilse hocalık yaparım diye arapça dersleriniz falandamı ne varmış heralde dimi zor diyodu arkidişim? neyseki oda pazartesi bankada işe başlıyomuş sonuçta uçarı derken ne kadar uçarı olabilirki kız hepimiz uçuk kaçığız bu topikte rahat ol

kesin daha güzel olur canım sürekli bebeği taktımmı kafaya insanın psikolojiside bozuluyo vallaa :26: hmm onlarda baskıyla iyice bozuyolar desene moralini :26::18: kocişine söylede kapatsın çenelerini sahip çıksın sana belkim öyle bidaa bişii diyemezler kız

evet malesef asık oldum hayatan vazgecip hayatım o dedim ama demez olaydım evlilik çok büyük bi sorumluluk bazen pes diyorum ama yinede seviyorum kocişi bırakıp gidemiyorum diyarbakırı yaz inanki benimde arkadasim yok seninle tanışmak iyi gelir bana senin eşin ne iş yapıyo öğretmenmi polismi arapça derleri çok zor yarın okul var ürperiyorum inanki normal okul çocuk oyuncağıymis yanında zaten topikteki kankilerin paylaşımlarını okudukça benlik dedim

Hakini helal et canim umarim canini sikmamisimdir uykun varsa seni tutmayayim ben sabahlayanlardanim bana bakma sen

yok kuzum ne uykusu bi ara bastırır gibi olduydu kömür falan attıydım o ara sobaya kaçtıydı sonra bende gececiyim kız merak etme 2de 3te falan anca yatarım kocişte akşamdan beri uyukluyup duruyo zaten yanımda dünde nöbetçiydi of 2 gündür ilgisiz kaldım sıkıldım biras iyi geldin bana neyseki hafta sonu geldi yanımda olcak seninkide uykuya düşkünmü kız böyle? uyuyomu oda yanında bi yandan

çok fenalar onlar eşim yanımdayken melek oluyolar bana eşim olmayınca şeytana dünüşüyolar eşim görse yaptıklarını susturuyo ama görmüyo ben anlatınca eşin yalan söylüyo diyolar biz onu çok seviyoruz o bizi sevmiyo diyolar ben bu kadar yaman örümcek görmedim hayatımda

ay kız benimki uykuya aşık resmen bazen ilgisizlikten oturup hüngür hüngür ağliyorum benim tek öyle sanıyodum meğer kader arkadaşlarım çokmuş şunan gülüyorum inanki ben kocamı haftada bi görüyorum sayılır çünkü 11 dw geliyo eve arkadaşlarla takılıyo o saate kadar sonra eve gelip kafayı vurup yatıyo

kusura bakma geciktim çok dertlenmişim içimi dökmekle meşguldüm wc ye hemmen cevaplayıyorum..

öyle deme kuzum allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin sevgimizden katlanıcaz her türlü zorluğa naapalım nasıl peki orası güzelmi merkezdemisin sen? çok olay falan oluyomu kız jandarma benim kocişim o yüzden nekadar olay az olursa okadar iyi :18::26: evet doğrudur zordur canım ya allah kolaylık versin açıktan okumuyomuydun kız sen ne okuluna gidiyonki? :26: tabikide büyük sorumluluk canım bide çocuk yaşta evlenmişsin kaynoşun görümcelerin falan yardımcı olmuyomu hiç işlere güçlere falan? :26:

bak sen şunlara yaa ne anasının gözüymüşler :18: allah kolaylık versin valla canım pek kurtuluş yok gibi onlardan çoluk çocukları falan yokmu onlaarın yaa otursunlar evlerinde bebeleriyle kocalarıyla ilgilensinler birazda

tabi sevgiden olmasa neye katlanıcas ki zaten diyarbakır güzel bi yer merkezdeyim ben yok kız öyle korku şehri olarak gösteriyolar bi kaç çocuk topluyolar küçük yoksul bi semte elerine para sıkıştırıyolar medyda diyarbakırı savaş yeri olarak gösteriyolar ben daha olaylara şahit olmadım bu güne kadar sizin gibi tv den görüyorum burda eski komsum polis eşi vardı diyarbakırı çok sevdiler burda ev aldılar emekli olunca buraya yerlesicekler evet açık ama haftada bi ders var bildiğin okulu olduk sınıfta gırgır var baya seviyorum okul gününü çok eğlenceli oluyo tenefüs ler tabi eğlenceli olan

aa senin durum daha vahimmiş ben pek yollamıyom öyle dışarı oda garibim 7de kalkıyo işe gidiyo bazende nöbetçi oluyolar uyuyamıyolar kıyamıyom genelde müsaade ediyom uyumasına artıkın naapalım yoruluyo kuzum :26: bak dün nöbetçiydi meselaa sabah 11de geldi sobayı yaktı kahvaltı yaptık sonra cumaya gitti ordan traş oldu geldi bi uyudu akşam 7 buçukta uyandırdım ta onuda zar zor :26: 2 saat falan oturdu geri sızdı dizime yattıda bide işin komiği karnıma yatcaktı yatamadıda oğlana kızıyo bide nerden çıktın sen diye şakasına dedim daha dur sen o doğsun bi ilgiyi biraz zor görürsün diye çocuk gibi yaa kah saçını oynatır kah sırtını aman evcimen neyseki bizimki çok şükür seninkininde ne işi varsa hergün hergün geç satlere kadar dışarda accıkda senle ilgilensin canım ne iş yapıyoki canım kocişin geçmi çıkıyo işten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…