Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kuzummmm benimm yetistirirsin insallah Allah kolaylik versi
Cok gecmis olsun askimmm

Kuzummmm benimm yetistirirsin insallah Allah kolaylik versi
Cok gecmis olsun askimmm
sagol canım ya bebegim için mecbrm teyzesi serklaj parası 9.400 istoyorlar azda katkı ediyim diyorm parada biriktirmeye başladım eşimden habersiz bir dyarsa varya:18::18::18:danteldende 1 milyara kadar alıcam dahada fazla olabilir bakıcez:18::18:günede girdim ayda 100 tl oda olr temem bu iş:18::18:aman eşim dymasın hoş dysada kızmaz tersine sevinir hep der ttml karım der bana
burdayımm ablamm

ne bilem görmeidmde alta seni aqman sizlerle yazışıyım didim eşim pc istiyor be

bırazcık duraydın cook ozledm senı vallaha

bebk takvımım yok bnde bunu yapayım dedım abla umut fakırın ekmegı
Oda olur insallah cnmmm

Kuzum rabbim yardimcin olsun emeklerini bosa cikarmasin korunmayi biraktin dimi

bırazcık duraydın cook ozledm senı vallaha
canım brdayım kocişe höst dedim yeter artık didim ben kankilermle yazıcem dedim bir yandanm acunu seyrediyom bir yandan dantel yapıyom bir yandan eşime hizmet ediyorm bir yandan bir yandan sizleri taciz ediyomhoş blsamda becerememki ben biri yardım etsin noluuuuuuuu
Oda olur insallah cnmmm

Kuzum rabbim yardimcin olsun emeklerini bosa cikarmasin korunmayi biraktin dimi
allah arzı olsn canım inan sabah 8 yok kalkıyorm eşimi yoluyrm otryorm başına bri namazda ev işlerinde kalkıyom yerimden eşim kaç gündür kahvaltı yiyor sag olsn sesi çıkmıyor yarın adama sebze yemegi yapıcem yesin
Peloo size gelimmi ben ewim isgal edildide
bana gel eşim otrmş dersine çalışıyor lisayi dışardan vericek allahın izniyle orta okulu verdi
kaynosla benimki tartisiyo bende size bakam dedim xd bugun iyiyim tatsizlik devam ama abla

hayrola canım neyi paylaşamıyolar

sevınc abla anlatsana ablacıgımaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…