hosbulduk canım ablammmHosgeldin begooooo
canım sorma brnmu çekip dryom vallahirabbim şifa versin işşalah
seni alta görünce çok sevindim agzımdan ne çıktı laf biliyinmi inanmazsın kardeşim be gelmişnaber bebek ne var ne yok bende dantel yapıyordm parayla aldım eve katkım olsn 2 takım tam takım etek 30 adet havlı kenarı :18::18:nasıl biter eteke takımları çok zor nasıl altından kalkıcem:18::18:
sagol bebem senin dogumuna daha var kal slandırıcıları ne zaman kesiyoz biliyinmi
manyak kocayı bırakıp nereye gidiyon be
begumsavci
kız görünmezmi oldun banamı öle geliyor:18::18:
Begooo imzan hayirli olsunnn
sagol canım ya bebegim için mecbrm teyzesi serklaj parası 9.400 istoyorlar azda katkı ediyim diyorm parada biriktirmeye başladım eşimden habersiz bir dyarsa varya:18::18::18:danteldende 1 milyara kadar alıcam dahada fazla olabilir bakıcez:18::18:günede girdim ayda 100 tl oda olr temem bu iş:18::18:aman eşim dymasın hoş dysada kızmaz tersine sevinirKuzummmm benimm yetistirirsin insallah Allah kolaylik versi
Cok gecmis olsun askimmm
burdayımm ablamm
bebk takvımım yok bnde bunu yapayım dedım abla umut fakırın ekmegı
bırazcık duraydın cook ozledm senı vallahasagol canım ya bebegim için mecbrm teyzesi serklaj parası 9.400 istoyorlar azda katkı ediyim diyorm parada biriktirmeye başladım eşimden habersiz bir dyarsa varya:18::18::18:danteldende 1 milyara kadar alıcam dahada fazla olabilir bakıcez:18::18:günede girdim ayda 100 tl oda olr temem bu iş:18::18:aman eşim dymasın hoş dysada kızmaz tersine sevinirhep der ttml karım der bana
ne bilem görmeidmde alta seniaqman sizlerle yazışıyım didim eşim pc istiyor be
abla bengısu yazmıs 10 20 sayfa oteye onu okuyarak yapptm aslan bengısukız onu nasıl yapıyorsnz bende istiyom be
Oda olur insallah cnmmmbebk takvımım yok bnde bunu yapayım dedım abla umut fakırın ekmegı
sagol canım ya bebegim için mecbrm teyzesi serklaj parası 9.400 istoyorlar azda katkı ediyim diyorm parada biriktirmeye başladım eşimden habersiz bir dyarsa varya:18::18::18:danteldende 1 milyara kadar alıcam dahada fazla olabilir bakıcez:18::18:günede girdim ayda 100 tl oda olr temem bu iş:18::18:aman eşim dymasın hoş dysada kızmaz tersine sevinirhep der ttml karım der bana
ne bilem görmeidmde alta seniaqman sizlerle yazışıyım didim eşim pc istiyor be
kizlar napiyonuz
Ben bilmem esim biliri izliyom
Sen bulaniyonmu
kaynosla benimki tartisiyo bende size bakam dedim xd bugun iyiyim tatsizlik devam ama abla
bırazcık duraydın cook ozledm senı vallaha
allah arzı olsn canım inan sabah 8 yok kalkıyorm eşimi yoluyrm otryorm başına bri namazda ev işlerinde kalkıyom yerimden eşim kaç gündür kahvaltı yiyor sag olsn sesi çıkmıyor yarın adama sebze yemegi yapıcem yesinOda olur insallah cnmmm
Kuzum rabbim yardimcin olsun emeklerini bosa cikarmasin korunmayi biraktin dimi
bana gel eşim otrmş dersine çalışıyor lisayi dışardan vericek allahın izniyle orta okulu verdiPeloo size gelimmi benewim isgal edildide
kaynosla benimki tartisiyo bende size bakam dedim xd bugun iyiyim tatsizlik devam ama abla
canım brdayım kocişe höst dedim yeter artık didim ben kankilermle yazıcem dedim bir yandanm acunu seyrediyom bir yandan dantel yapıyom bir yandan eşime hizmet ediyorm bir yandan bir yandan sizleri taciz ediyom hoş blsamda becerememki ben biri yardım etsin noluuuuuuuu
allah arzı olsn canım inan sabah 8 yok kalkıyorm eşimi yoluyrm otryorm başına bri namazda ev işlerinde kalkıyom yerimden eşim kaç gündür kahvaltı yiyor sag olsn sesi çıkmıyor yarın adama sebze yemegi yapıcem yesin
bana gel eşim otrmş dersine çalışıyor lisayi dışardan vericek allahın izniyle orta okulu verdi
hayrola canım neyi paylaşamıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?