Mucooo napiyon cnmmmm
Kiz bayan bunalim bebiside gobuse koydun ne canin sikiliyo odanizda tv yokmu giiinolsun canım sıkılıyo
iyidir canım geçmiş olsuna babamgil geldi bende bi bakıyım dedim
Kiz bayan bunalim bebiside gobuse koydun ne canin sikiliyo odanizda tv yokmu giii
Him anladim cnm Allahim sifa versin
Kiz bayan bunalim bebiside gobuse koydun ne canin sikiliyo odanizda tv yokmu giii
Him anladim cnm Allahim sifa versin
odada radyasyon az ya bide tv koyak benımkı alacakta ızın vermiyomkız napim şu maç zıkkımından bıktım sayesınde ondan iyi anlıyom artık
şu evlilik şeysini nasıl yaptınız kıskanıyom
Benimkide goya raporlu bay iskoliksağol canım bizimki hiç ameliyatlı gibi değil ama
duman doğurdumu
paşacım normalde 3-4 gün önceden bıraktırıyo dr lar diye biliyodum ama bizimki kesme iğneyi dedi... ben yine p.tesi yapmıcam salı da doğum var zati....canım sorma brnmu çekip dryom vallahirabbim şifa versin işşalah
seni alta görünce çok sevindim agzımdan ne çıktı laf biliyinmi inanmazsın kardeşim be gelmişnaber bebek ne var ne yok bende dantel yapıyordm parayla aldım eve katkım olsn 2 takım tam takım etek 30 adet havlı kenarı :18::18:nasıl biter eteke takımları çok zor nasıl altından kalkıcem:18::18:
sagol bebem senin dogumuna daha var kal slandırıcıları ne zaman kesiyoz biliyinmi
manyak kocayı bırakıp nereye gidiyon be
Duman dogurdunmi kizzz :18::18::18:
duman doğurdumu
tvden bise olmaz gece fisini ceker yatarsiniz kullanici kotrol panelinde profili duzenle de
Orda soruyo ewliklik tarihini felan
Benimkide goya raporlu bay iskolik
En son karni agriyididogursa haber eder zaar naklen canli yayinda
paşacım normalde 3-4 gün önceden bıraktırıyo dr lar diye biliyodum ama bizimki kesme iğneyi dedi... ben yine p.tesi yapmıcam salı da doğum var zati....
heee bebe kucağımda suan
sevinçççç geçtimi sinirin???
benim kociş gelince geçti karnımın ağrısı
gizzz dogurunca bizi terkedecenmi
Huzunlendim bir anda
Offff ne tembel ciktin yarina dogurun kesin
sabah erkenden görümcem geliyorrrr, zaten kimsede yokbende çıkayım bari iyi geceleeeerr öporum hepinizi canlarım...
yok kız ben emzirirken filan telden girerimvalla sırf bunun için tele net aldım... pc ye kalsam giremezdim sanırım ama telden ggirmeye çalışırım fırsat buldukça... yoksa bunalıma girerim bi anda hem eve kapan hem net yok...
cnm ben çkmalııym şimdi görüşürüz yarın öptüm...
bendede yok şuan hiç ama naapalım gel diyip duruyohadi kaçtım been
canından dahamı önemli halbuki iyice dinlense ya erkekler çok önemsemiyorlar böyle rapor filan
Göbek büyüyünce ordan çok zor oluyo ama sen bacaktan yapmışsın bende ona cesaret edemedim bi türlü :) eşimde câni çıktı zaten hiç acımıyo sağolsun bana
Yok cnm çok az kaldı kısmetse bende yenicem bu pıhtı belasını, 3 düşük var cnm son 2 si iğneye rağmen oldu ama onlar başka sorundan gitti,
Hahaaa hepsi süpermiş:) ben dün açamamıştım....
Gece gece iyi kaynatmışsınız kızlar,,,
Bu arada günaydınnnn Ankara bembeyaz bugün çok güzelll
ben ankaraya gidiyorum
kocamdan hayır yok bana
çok zorlanırım burda anladım
zati adamın çarpışma kesişme yırtışma hücreleride yok olm uş
gidiyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?