Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kiz bayan bunalim bebiside gobuse koydun ne canin sikiliyo odanizda tv yokmu giii

Him anladim cnm Allahim sifa versin

odada radyasyon az ya bide tv koyak benımkı alacakta ızın vermiyom kız napim şu maç zıkkımından bıktım sayesınde ondan iyi anlıyom artık

şu evlilik şeysini nasıl yaptınız kıskanıyom

tvden bise olmaz gece fisini ceker yatarsiniz kullanici kotrol panelinde profili duzenle de
Orda soruyo ewliklik tarihini felan
sağol canım bizimki hiç ameliyatlı gibi değil ama
Benimkide goya raporlu bay iskolik
duman doğurdumu

En son karni agriyidi dogursa haber eder zaar naklen canli yayinda

paşacım normalde 3-4 gün önceden bıraktırıyo dr lar diye biliyodum ama bizimki kesme iğneyi dedi... ben yine p.tesi yapmıcam salı da doğum var zati....
Duman dogurdunmi kizzz :18::18::18:
heee bebe kucağımda suan
duman doğurdumu

tvden bise olmaz gece fisini ceker yatarsiniz kullanici kotrol panelinde profili duzenle de
Orda soruyo ewliklik tarihini felan

Benimkide goya raporlu bay iskolik

En son karni agriyidi dogursa haber eder zaar naklen canli yayinda

sevinçççç geçtimi sinirin???

benim kociş gelince geçti karnımın ağrısı

paşacım normalde 3-4 gün önceden bıraktırıyo dr lar diye biliyodum ama bizimki kesme iğneyi dedi... ben yine p.tesi yapmıcam salı da doğum var zati....

heee bebe kucağımda suan

gizzz dogurunca bizi terkedecenmi
Huzunlendim bir anda
Offff ne tembel ciktin yarina dogurun kesin

sabah erkenden görümcem geliyorrrr, zaten kimsede yok bende çıkayım bari iyi geceleeeerr öporum hepinizi canlarım...

sevinçççç geçtimi sinirin???

benim kociş gelince geçti karnımın ağrısı

Annem sabrediyom valla uyumaya niyeti yok
Kocamla bir kelime sohbet edemedik son ses film koydular
Ceneside durmuyor valla ne saygisiz insanlar warrr
Kocamin abisi olsa herifin burnundan getirirdim

gizzz dogurunca bizi terkedecenmi
Huzunlendim bir anda
Offff ne tembel ciktin yarina dogurun kesin

yok kız ben emzirirken filan telden girerim valla sırf bunun için tele net aldım... pc ye kalsam giremezdim sanırım ama telden ggirmeye çalışırım fırsat buldukça... yoksa bunalıma girerim bi anda hem eve kapan hem net yok...
cnm ben çkmalııym şimdi görüşürüz yarın öptüm...

tamam git borulceye hazirlik yap

caaniimi çıktı kocişiin neyse gene cesaret edip yapabiliyo ya kuzum sen ona bak evet bayaa kaynattık bu gecede gelen olduysa kaynatırdıkda bizim 12 buçuk gibi iş üstünde olacağımız tuttu eh duş saç kurutma falan anca gelebildim ben :26: bizim buralar cumadan beri bembeyaz zati ay buzzz dışarısı yaa pazartesi zor geldik eve bidahada kayarım düşerim korkusundan çıkamadım dışarı poff

ben ankaraya gidiyorum
kocamdan hayır yok bana
çok zorlanırım burda anladım
zati adamın çarpışma kesişme yırtışma hücreleride yok olm uş
gidiyom ben

anaa gidiyonmuuu kız yazık adama nasıl bırakcan gitcen diycektim taaam ama anasıgil vardı dimi alt katta iyi iyi git ozaman anası baksın birazda kocana sende keyfine bak ananın evinde hee nasılsa bi halt yaptığınızda yok bi faydan olmaz kocana he ama başkasını bulurda onla bi haltlar karıştırsa bilemem tabi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…