he moodumda deelim
ah kıyamam kız ne yapcez begelip dövemmi
Yaw zaten dolu stres yasadik on gunden fazla ewde yoktuk ewe geldik saolsunlar misafirler
Bos koymadi ustune bide bu bilgisayari kucaginda oturuyorrr sinir oldum yaaaa
Duruuuewde yer warmi yemeginizide yaparim
Aksam ewe gelirsin yemek hazir camasir bulasik yikanmis
Niye tartisiyolar kizzzzz
Pasa cok guzel diyorsun ama bende hastaliktan yeni kalktim
Hastanelerde perisan oldum ew sobali sobali odaya tikildik kaldik
Mutfaktan cikamiyom mutfak cok soguk misafirde olunca bir iceri
Bir disari basima agri giriyor abimde grip olmus oksuruk hapsuruk
Kicamin yaninda kesinlikle olmamali daha duzelmedi delleniyom
Pozitif dusunemiyom
Pasa cok guzel diyorsun ama bende hastaliktan yeni kalktim
Hastanelerde perisan oldum ew sobali sobali odaya tikildik kaldik
Mutfaktan cikamiyom mutfak cok soguk misafirde olunca bir iceri
Bir disari basima agri giriyor abimde grip olmus oksuruk hapsuruk
Kicamin yaninda kesinlikle olmamali daha duzelmedi delleniyom
Pozitif dusunemiyom
haklısın seninç bu maraşın misafirlik anlayışını bi türlü kabullenemiyorum ben kız varya burdakiler ben bebeğimi kaybettikten sonra geçmiş olsuna toplanıp toplanıp geldiler beni sinir ettiler anam bebeğimi kaybetmişim kendimde değilim hanımlara hizmet ettim çok gıcıklar bu maraşın insanları yaaa hele birisi gelmişşş ay canım dışarda döner yedik doymadık akşama ne yediniz demezmi dicektimmm zıkkımın kökünü yedik ben canımla cebelleşiyom o yemek derdinde allahım bak aklıma geldi gene sinir oldummm
haklısın seninç bu maraşın misafirlik anlayışını bi türlü kabullenemiyorum ben kız varya burdakiler ben bebeğimi kaybettikten sonra geçmiş olsuna toplanıp toplanıp geldiler beni sinir ettiler anam bebeğimi kaybetmişim kendimde değilim hanımlara hizmet ettim çok gıcıklar bu maraşın insanları yaaa hele birisi gelmişşş ay canım dışarda döner yedik doymadık akşama ne yediniz demezmi dicektimmm zıkkımın kökünü yedik ben canımla cebelleşiyom o yemek derdinde allahım bak aklıma geldi gene sinir oldummm
anladım bebm neyse bebem ben çıkıyorm eşimle ilgileneyim rabbim sabır vesin ne diyeyim misafir olunca çeşitte çok olyor anlamdım soguk olmasa neyse ama hava sogk eşinin yanında giriplşi olmaması lazım yask biliyinmi eşim çoşmaya başladı ben kaçtım üzme o tatlı canını bebem bende dinlicek klan yaglanıcak omuz var unutma olurmu seni seviyorum
Ewettt cok berbatttttt sinir oluyommm gezme olsunda nolursa olsun bi aksam cayina gelin yarim saat oturup gidin
Yokkk bide gunduz geliyolar saat 1 gibi 5 e 6 ya kadar oturuyilarrrranlayis hec yokkkkk
aynennn ne bekliyon hastanın eevini e bize gel dedim topraaammm
Nooldu kizzzzz
Aman yaa erkan sureklı cagırıyo kzlar yrn o ıznlı bol bol gırerm allha emnt olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?