Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Duruuu ewde yer warmi yemeginizide yaparim
Aksam ewe gelirsin yemek hazir camasir bulasik yikanmis

Yaw zaten dolu stres yasadik on gunden fazla ewde yoktuk ewe geldik saolsunlar misafirler
Bos koymadi ustune bide bu bilgisayari kucaginda oturuyorrr sinir oldum yaaaa

canım adı üstünde misafir ne yapıcem benim silivriden arkadaşım geldi pazartesi kaldı salı sabahın kürnde kahvaltı hazırladım pogaça vs totom yatak görmedi gece geç yattık sabahın küründe uyandım uykuyu alamdımmı sabah salı sabahıo kahvaltıyı yaptım 12 kaynanam geldi oda kaldımı sana çarşamba öylen gitti tam rahatın didim arkadaş geldi anlıcagın perşembe boşm didim ama nerde gene misafir allah yoklklarını göstermesim ama kendimle kalamadım öylen misafirleri yolla akşam misafir vardı biz gittik anca bgün akşam eşimle baş başayızoda ders çalışıyo ben de dantel ay ne romantiksabret misafir 10 rızıkla gelir 9 bırakırmış sende öle düşün

Duruuu ewde yer warmi yemeginizide yaparim
Aksam ewe gelirsin yemek hazir camasir bulasik yikanmis

anaaaaaammmmmmmmm kuzucum geçmişi okuyodum yeni geldimmmvalla gel kuzucum evim merkezi sistem her yer sıcacık çoooooooookkkk rahat edersinnnkocam hafta içi 7de çıkar bende 11 e doğru çıkarım ohhhhhh ev sana kalır akşam 6 geliriz ayyyyyyyy yemeklerimizi yap yeterrr kızzz ne süper olur yaaaa gel kız gel valla çok güselll olurrrr zaten biz otel gibi kullanıyok evi bari boş yere kira vermemiş oluruzzz

Pasa cok guzel diyorsun ama bende hastaliktan yeni kalktim
Hastanelerde perisan oldum ew sobali sobali odaya tikildik kaldik
Mutfaktan cikamiyom mutfak cok soguk misafirde olunca bir iceri
Bir disari basima agri giriyor abimde grip olmus oksuruk hapsuruk
Kicamin yaninda kesinlikle olmamali daha duzelmedi delleniyom
Pozitif dusunemiyom

haklısın seninç bu maraşın misafirlik anlayışını bi türlü kabullenemiyorum ben kız varya burdakiler ben bebeğimi kaybettikten sonra geçmiş olsuna toplanıp toplanıp geldiler beni sinir ettiler anam bebeğimi kaybetmişim kendimde değilim hanımlara hizmet ettim çok gıcıklar bu maraşın insanları yaaa hele birisi gelmişşş ay canım dışarda döner yedik doymadık akşama ne yediniz demezmi dicektimmm zıkkımın kökünü yedik ben canımla cebelleşiyom o yemek derdinde allahım bak aklıma geldi gene sinir oldummm

anladım bebm neyse bebem ben çıkıyorm eşimle ilgileneyim rabbim sabır vesin ne diyeyim misafir olunca çeşitte çok olyor anlamdım soguk olmasa neyse ama hava sogk eşinin yanında giriplşi olmaması lazım yask biliyinmi eşim çoşmaya başladı ben kaçtım üzme o tatlı canını bebem bende dinlicek klan yaglanıcak omuz var unutma olurmu seni seviyorum

vay delüler vay

Ewettt cok berbatttttt sinir oluyommm gezme olsunda nolursa olsun bi aksam cayina gelin yarim saat oturup gidin
Yokkk bide gunduz geliyolar saat 1 gibi 5 e 6 ya kadar oturuyilarrrr anlayis hec yokkkkk

Cok saol bebeeem bende seni cok sewiyomm git ilgilen enisteylen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…