Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

deli yaa ne kilon varki vercen sankii sözüm kediyede tabi kafayı bozdunuz bu kiloyla haa ne takıyonuzkii gayet iyisiniz iklinizde fıstık gibisiniz daha nasıl zayıf olmayı düşünüyosanız artık ıy bi deri bi kemük kalırsınız sonram :120: sizinkilerde sizi beğenmez söyliim kim isterki sarıldıkça eline çıta gibi dümdüz bişii gelsin ay heç sevmem öle çırpı gibileri :120:

kız yapamıycak nesi var gayet güzel anlatmıştım nenemi getirsen o bilem yapabilir dene bi kan fazla oluncada oluyo kuzum bak sende sulandırıcı kullanıyomuşsun ondanda olmuştur zaten gripkenede oluyo sende kendine panik geçircek şey arıyon hee takma öyle basit şeyleri kafana kuzum

banane hıcbıseym olmuyodu 48 olcamm kafaya koydummm

bu konularda sıze cevap veremıorm anlamıyorm pamukcuk bılmem ne

bulmuşta bulunuyor sobalı evde

bende anlamıyorum biri anlatsada bizde bilsek :95:
kuzum bebeklerin ağzında beyaz yara gibi bişiler çıkıyor hatta d,linde de olur belki görüşsndür o işte pamukçuk:18::18::18:

nasılsınız tatlı böcüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

naslsnz soruma cvp vermek zorunda değilsnz msjımı beğenin yeter
ben sizin yerinizde olsam vermek istemezdim

Kizlar napayonuz? Biz kocisle pizza yedik,dolastik sora pasta aldik eve geldik.hediyemi dun aksam verdi romantik herufum xd.pek bi ozel bisey yapmadik anlicaniz ama guzeldi yinede.benim kist sanci yapiyo ya uzaniyom simdi.

Kuzucum tekrardan dogum gunun kutlu olsun nice senelere ne aldi kocis

anladım bebegıımmm ben ıyıymmm sen nasslsn kayboluyon arada egeye bakıyon sanırımm ankaraya gıdıomsn

allahım sana cook saglıklı hayırlı bır evlat versın en yakın zamanda bıtanemmm

yaparsn tabııkıı

Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bu yazıyor bebem açsamda göremiyomki neler oldgnu be beceremiyom deyom kızıyonz he
nasıl yapcez

heaaa geçmiş olsun geçer geçer anasııııııııııııııııııııııııı

Sana vermek isterim ben cevap iyiyyizz kk karıştı ona bakıyorum

bole yap abla
mesela
20-10-2010
aralara tre koy oluyoo tre koymayınca olmuo

ama ben cvp yazdiydim

ablaa bnaa da öyel didi sonra çözdüm orda gg-aa-yyyy- yazıyoru yaz mesela şöyle yazcan

03-03-2014 - tireyi koycan aralara

seninki kaçıncı birde ddaktan öpşen kızlar ya biri desin resimelri nasıl görcez

kız görsel kısmında altta evlilik görselleri diye kırmızı bi yazı varya ona tıkla ordan beğen

demekki aralarına tire koymamışsın kız örneğin 20-05-2011 bizimki böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…