bıde pkolu kendı gebe kalamaz dıyolarya mallar bengısu da ole kaldı masallah
oohh menun supermss valla bn gunduz bulgur pılavı yedım
sımdıde esımle mandalına elma yıyozz 48 olcam kafaya koydum oda zayflıcak kıloluu
hepsı guzell bıtanemm sec bırınısayılar var bebem hangisi gzüelki ekliyek be
canım ben hep 18 ve 20 haftada kaybettim işin kötüsü canlı dogp ölüyorlar
kız ben bu dedigini nasıl yapcam be allah allah çokta beceirirmdyadr bir deniyim
çopk açıklamalı old bebem bende kan slandırıcı kllanıyom
deli yaa ne kilon varki vercen sankiisözüm kediyede tabi kafayı bozdunuz bu kiloyla haa ne takıyonuzkii gayet iyisiniz iklinizde fıstık gibisiniz daha nasıl zayıf olmayı düşünüyosanız artık ıy bi deri bi kemük kalırsınız sonram :120: sizinkilerde sizi beğenmez söyliim kim isterki sarıldıkça eline çıta gibi dümdüz bişii gelsin ay heç sevmem öle çırpı gibileri :120:
ben 2. yaptm ablamseninki kaçıncı birde ddaktan öpşen kızlar ya biri desin resimelri nasıl görcez
bu konularda sıze cevap veremıorm anlamıyorm pamukcuk bılmem ne
kuzum bebeklerin ağzında beyaz yara gibi bişiler çıkıyor hatta d,linde de olur belki görüşsndür o işte pamukçuk:18::18::18:bulmuşta bulunuyor sobalı evde
bende anlamıyorum biri anlatsada bizde bilsek :95:
sayılar var bebem hangisi gzüelki ekliyek be
Kizlar napayonuz? Biz kocisle pizza yedik,dolastik sora pasta aldik eve geldik.hediyemi dun aksam verdi romantik herufum xd.pek bi ozel bisey yapmadik anlicaniz ama guzeldi yinede.benim kist sanci yapiyo ya uzaniyom simdi.
kuzum bebeklerin ağzında beyaz yara gibi bişiler çıkıyor hatta d,linde de olur belki görüşsndür o işte pamukçuk:18::18::18:
nasılsınız tatlı böcüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naslsnz soruma cvp vermek zorunda değilsnz msjımı beğenin yeter
ben sizin yerinizde olsam vermek istemezdim
allahım sana cook saglıklı hayırlı bır evlat versın en yakın zamanda bıtanemmm
yaparsn tabııkıı
heaaa geçmiş olsun geçer geçer anasııııııııııııııııııııııııı
kuzum bebeklerin ağzında beyaz yara gibi bişiler çıkıyor hatta d,linde de olur belki görüşsndür o işte pamukçuk:18::18::18:
banane hıcbıseym olmuyodu 48 olcamm kafaya koydummm
bole yap ablaBu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bu yazıyor bebem açsamda göremiyomki neler oldgnu be beceremiyom deyom kızıyonz he
nasıl yapcez
ablaa bnaa da öyel didi sonra çözdüm orda gg-aa-yyyy- yazıyoru yaz mesela şöyle yazcanBu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bu yazıyor bebem açsamda göremiyomki neler oldgnu be beceremiyom deyom kızıyonz he
nasıl yapcez
oda rejımde zayıflasınn banane sısko patatess ohıh ol olda kocişin sarıldımmı kaybol kollarının arasındaazaten zayıfsın iğneyle iplik makarası gibim olursunuz iyicene bak kocişin yapılı çöp gibi olursan yakışmazsınız kız :26:
seninki kaçıncı birde ddaktan öpşen kızlar ya biri desin resimelri nasıl görcez
Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bu yazıyor bebem açsamda göremiyomki neler oldgnu be beceremiyom deyom kızıyonz he
nasıl yapcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?