Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyyyy aklina getirme yaaaa oyle kotu seylerii
Allah korusun insallah :18::18::18:

ay evet korusun vallaaa yavrumu allahım :18::18: normal olaraktan broxton hils mi neydi yazılışı yalancı kasılmalarım oluyo işte az öncede oldu bulaşık yıkarken kociş devam etti sonra balığın tepsisini yıkamaya :26: biraz acıyo işte neyseki arada giriyo çok sık girse tehlikeli çok şükür yolunda herşey böyle gidersek iyi bakalım :26:

bıde pkolu kendı gebe kalamaz dıyolarya mallar bengısu da ole kaldı masallah

oohh menun supermss valla bn gunduz bulgur pılavı yedım
sımdıde esımle mandalına elma yıyozz 48 olcam kafaya koydum oda zayflıcak kıloluu

Kizlar napayonuz? Biz kocisle pizza yedik,dolastik sora pasta aldik eve geldik.hediyemi dun aksam verdi romantik herufum xd.pek bi ozel bisey yapmadik anlicaniz ama guzeldi yinede.benim kist sanci yapiyo ya uzaniyom simdi.

Kizlar napayonuz? Biz kocisle pizza yedik,dolastik sora pasta aldik eve geldik.hediyemi dun aksam verdi romantik herufum xd.pek bi ozel bisey yapmadik anlicaniz ama guzeldi yinede.benim kist sanci yapiyo ya uzaniyom simdi.

tekrr solıyım kuzucum ıyıkı dogmussn bebısınle esınle bı omur boyu mutlu saglıklı olun...

Yapar tabiiii kiz gogsunede bulasir perisan olursun
Onun damlasi var yarin saglik ocaginda yazdir karbonat
Sur damagina felan rahatlar sende karbonatli suyla memisi sil

heh bende onu diycektim karbonatı suyla karıştırsın temiz beyaz yemeni gibi bişiyle egeniz ağzındaki pamukçukları silsin göğsünede sürsün hattaa hem çatlaklarına yaralarına iyi gelir hemde bebeğin ağzındaki aftlara ben göğüs çatlağı için krem falan almayı düşünmüyom karbonatlı suyu deniycem önce yaralar için falan bide aft için tabi baktım çağre olmuyosa ozaman alırım artıkın krem karbonat daha doğal geldi bana açıkçası kremden dumaaan oku sende bunları lazım olcak

ay bulamadım begusu canım bacım banada verse lınk süle ben bulurum
kaaaçççç sayfa öte gittm kıymetımı bılll
kullanıcı kontrol paneline giriyorsun
ordan sol aşşadan profilini düzenleyi seçiyosun
ordan özel gün ve tarih var bayaa aşşaada ona evlilik tarihini gir
görsel kısmından istediğin resmin sayısını seç
hitap şeklinide gir doldur işte onları kaydet

al kuzucumm

o takvimi nsıı yaptıı gıı bnde istiyommmmm
bende istiyomda beni gören yok hoş sayfayıda bulsam becerememki bende o kapisite yok

canım bende nisanda bıraktrım tedaviyisi seneye mayısta hamile kaldım eltim benle kafa bldu hamileyim diye beni kandırdı çok aglattı ogün eve geldik eşimle kavga dövüş 2 gün konşmadım eşimle sonra namaz kılıyordm dedim allahım dedim da ederken ne olr saglıklı hayırlı evlatlar ver paşan acız herkez benle dalga geçiyor dedim o secdelerin dili olsada konşsa o ay dam kabul old hamile kaldım oglm beni bırakıp gene abinin yanına cennete gitti sonrada ömürüm güzel kıızm ailerin yanına gitti 3 melegim öldü bazen düşünüyorm ben seçilmiş anneyim galiba b kadar acıya nasıl ayaktayım rabbim biliyor

estagfurullah ablamm al yazıom
kullanıcı kontrol paneline giriyorsun
ordan sol aşşadan profilini düzenleyi seçiyosun
ordan özel gün ve tarih var bayaa aşşaada ona evlilik tarihini gir
görsel kısmından istediğin resmin sayısını seç
hitap şeklinide gir doldur işte onları kaydet

3 tanemı dusugun var :18::18: allah sabır versın 3undede kendnmı gebe kaldın demekkı kalınıyo ıste pko da hıhh pok yesın doktorlarrrrrr

kız sende panik atak geçirmek için zorluyon kendini nerdeyse heee len yok bişii insan accık burnundan gelen kanı kafaya takarmı yaa benimki nerdeyse artık her gün kanıyoo hemde bazen bayaa bi ama ben sen gibi takmıyom kafaya benimki artan kan artışı yüzünden damarlara kanın fazla gelmesinden dolayı öyle hünkürdükçe geliyo arada korkcak bişii yok yaani seninkide gripten hünkürdükçe sildikçe naapsın damarlarda kanama olabilir normal yaani korkcak bişii yok kız kendine dert ettiğin şeye bak hiç güleceğim yoktu kanser heee alemsin vallaaa kedi şeyini görmüş yara sanmış hesabı rahatla biraz kuzum bu kadar panik olma herşeye sorun yok merak etmee

canım ben hep 18 ve 20 haftada kaybettim işin kötüsü canlı dogp ölüyorlar
kız ben bu dedigini nasıl yapcam be allah allah çokta beceirirmdyadr bir deniyim
çopk açıklamalı old bebem bende kan slandırıcı kllanıyom

ay bulamadım begusu canım bacım banada verse lınk süle ben bulurum

kuzum kullnıcı kontrol panelin varya ordan yapıyon
solda az aşşadaki profilini düzenleye giriyon
bayaa aşşada
özel gün türü ve tarihi
görselini ve hitap şekli kısımlarını doldurup değişikliklerini kaydediyon okadaar

allahım sana cook saglıklı hayırlı bır evlat versın en yakın zamanda bıtanemmm

yaparsn tabııkıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…