Yapar tabiiii kiz gogsunede bulasir perisan olursun
Onun damlasi var yarin saglik ocaginda yazdir karbonat
Sur damagina felan rahatlar sende karbonatli suyla memisi sil
ben de askılıyla geziyorum sobalı odada
dışarıda öyle çıkıyorum vala inşallah hasta olmayık:18:
bulmuşta bulunuyor sobalı evdebogazimmmmmmmmmm :2::2: :2: bu sobali ew yuzunden hasta oluyommm
Soguktan sicaga sicaktan soguga
bende anlamıyorum biri anlatsada bizde bilsek :95:bu konularda sıze cevap veremıorm anlamıyorm pamukcuk bılmem ne
canım 78 kadar düştüm emem geri aldım bilmiyorm perşembe tartılıcem :18::18:Ohh masallah sana kac kılo oldn ablam
:2::2:canım benim birşey sorcem deminden beri burnum siliyom zorlamadanmı bilmiyom ama çok açık kan geldi içerdenAllah seni ne yapmasin vur patlasin cal oynasin haaasapuk kari enisteyi mahfediyon desene bu aralar
Ustelik benim seksi ic camasirim var her renk kisa sureli ustumde kalsadabu ise ozel
heee dikindim
maşşallah şöyle bir görümce göremedik he hoş benim görümcemde yokyaHuhuuu napıyosunuz kızlarrr ?? yogun bi gündü görümcem geldi dip köşe temizlik başladı ne kadar bişey yaptırmasalarda belim fena ağrıyo valla insan oturamıyo illaki kalkıp bakınıyısun, halada devam etmekteyiz ben biraz dinlenirken size bakayım dedim... İyidinizdir inş... Sanırım bundan sonra çok sık giremem bi süre, yarın inş son hazırlıklarıma bakıp kuaföre filan gidicem ... Aptal ben 2 hafta önce ağdaya gitmiştim şimdi ağdaya gelemiycek kadar çıktı napcam ben şimdi
Basak gara bocuk napiyorrr
Dayisiylan resmini cekte gorek
Hec foto koymuyon nazar ederik diye korkuyonmu
Cirkin kara bocuke
canım 78 kadar düştüm emem geri aldım bilmiyorm perşembe tartılıcem :18::18:
:2::2:canım benim birşey sorcem deminden beri burnum siliyom zorlamadanmı bilmiyom ama çok açık kan geldi içerdenbrnmdan olamaz sümkürünce beraber geldi kötü birşey yoktr degilmi sizlerede olyorm girpken pembemsi kan çok az
maşşallah şöyle bir görümce göremedik he hoş benim görümcemde yokyakız kızı yorma be allah mafaza :18::18:
ben geldim kızlar çok moralim bozld brnmdaki kana ya biri birşy desin korkyorm kanserden ailede yok ama neden b kadar evhamlıyımki :18::18:
ablaa bendede arada nadiren pembesi kırmızıya ytakın gelirdi kan birşey olmadı şükür baa normaldir diye düşünüyorum içinde yara fekan çıkmıştır o kanamıştır:18:canım 78 kadar düştüm emem geri aldım bilmiyorm perşembe tartılıcem :18::18:
:2::2:canım benim birşey sorcem deminden beri burnum siliyom zorlamadanmı bilmiyom ama çok açık kan geldi içerdenbrnmdan olamaz sümkürünce beraber geldi kötü birşey yoktr degilmi sizlerede olyorm girpken pembemsi kan çok az
maşşallah şöyle bir görümce göremedik he hoş benim görümcemde yokyakız kızı yorma be allah mafaza :18::18:
ben geldim kızlar çok moralim bozld brnmdaki kana ya biri birşy desin korkyorm kanserden ailede yok ama neden b kadar evhamlıyımki :18::18:
bulmuşta bulunuyor sobalı evde
bende anlamıyorum biri anlatsada bizde bilsek :95:
48emi düşcenabla benım de kanadı o grıptem sılınce yara oluyo o yuzden merak etme
bende rejımdeyım 48 e duscemm
abla benım de kanadı o grıptem sılınce yara oluyo o yuzden merak etme
bende rejımdeyım 48 e duscemm
ablaa bendede arada nadiren pembesi kırmızıya ytakın gelirdi kan birşey olmadı şükür baa normaldir diye düşünüyorum içinde yara fekan çıkmıştır o kanamıştır:18:
iyyim annem napayım otruyorum pasta yaptım elcazlarımla muzlu pudingli şantiliben anlamıom valla bebegımde olmadıgı ıcın bılemıyorum hıhhh
kuzucum napıon ıyımsn
yok yok sakin ol birşey yok nefes al su iç yok bişi bendede yoktu yara ama geldi okadar mühim değil kanımca ama çok taktıysan git sağlıuk ocagına yarın sıkma canını şşşcanlar afedersiniz brnumn içinde yara yok sümkürünce geldi ya korkyorm şimdi kdurcekl benim panik atak :18::18:
canlar afedersiniz brnumn içinde yara yok sümkürünce geldi ya korkyorm şimdi kdurcekl benim panik atak :18::18:
iyyim annem napayım otruyorum pasta yaptım elcazlarımla muzlu pudingli şantili
Yimek yapamdım bugun hazır kordon bulu var onlardan aldım yidi öhüz
Ben artık yimem ama karnım ansıl aççama totom için aç kalacam birde ebru şallı 21 gunde mümekmml karını yapıyorum ayva göbeğimvar azcıkta kaslansın
banada soru soran bin pişman sülalaleme kadar iniyom cevap için ee sen nassın
yok yok sakin ol birşey yok nefes al su iç yok bişi bendede yoktu yara ama geldi okadar mühim değil kanımca ama çok taktıysan git sağlıuk ocagına yarın sıkma canını şşş
abla ama normalde kanama olmuyo degıllmı
grıp olunca genelde bende olur ole tahrıs oluyo sonucta sakın ol ablamm
bıtanem ıcın rahatlıcaksa yap ama sakın ol hıcbısey yok vallahayok canım olmyor cumartesşnden beri gribim bebeler okadarda yok ama varla yok arası gördüm bvebem ya saglık ocagınada kan veriyim ben en iyisi ya strese girdim allahım birgün öldürücek bu panik atak en son şubatta kan tahlili yaptım genemi yapsam
benim ölçüler: 75,61,91olsun anlat guzel oluyo :)
benımde popom buyuk olculerım bu bak 89 67 98 yuh be totoya bak48 e dusunce de 96 oluyo yanı yaratılısımdan buyukkk
bnde napım atlatttım ssanırım pıslık grıbı kuuzunmmm
vallaha ablam için rahat etircekce birdaha yaptır testi ama sanmıyorum birşey çıkçagını yarın bir gityok canım olmyor cumartesşnden beri gribim bebeler okadarda yok ama varla yok arası gördüm bvebem ya saglık ocagınada kan veriyim ben en iyisi ya strese girdim allahım birgün öldürücek bu panik atak en son şubatta kan tahlili yaptım genemi yapsam
bıtanem ıcın rahatlıcaksa yap ama sakın ol hıcbısey yok vallaha
bıde bıse dıcem sende pkosun ya nasıl soganla hamıle kaldın anlat konu degıssın de unut kan man yok
aslında bu olculerle gayet zayıfız kuzummbenim ölçüler: 75,61,91sen ölçüler çok hoş vallaha dolgun enazından oh geçmiş olsun pslükk gelmesin brdaha
vallaha ablam için rahat etircekce birdaha yaptır testi ama sanmıyorum birşey çıkçagını yarın bir git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?