Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yapar tabiiii kiz gogsunede bulasir perisan olursun
Onun damlasi var yarin saglik ocaginda yazdir karbonat
Sur damagina felan rahatlar sende karbonatli suyla memisi sil

doktor ilaç vermişti ağzına sıkıyorum ama ege nin midesini bulandırdığı için vermiyodum
ama rahatsız oluyor sanırım yavrucak:18:
resm koyiym
sen istemen lazm ama

Ohh masallah sana kac kılo oldn ablam
canım 78 kadar düştüm emem geri aldım bilmiyorm perşembe tartılıcem :18::18:
Allah seni ne yapmasin vur patlasin cal oynasin haaa sapuk kari enisteyi mahfediyon desene bu aralar
Ustelik benim seksi ic camasirim var her renk kisa sureli ustumde kalsada bu ise ozel

heee dikindim
:2::2:canım benim birşey sorcem deminden beri burnum siliyom zorlamadanmı bilmiyom ama çok açık kan geldi içerden brnmdan olamaz sümkürünce beraber geldi kötü birşey yoktr degilmi sizlerede olyorm girpken pembemsi kan çok az
maşşallah şöyle bir görümce göremedik he hoş benim görümcemde yokyakız kızı yorma be allah mafaza :18::18:
Basak gara bocuk napiyorrr
Dayisiylan resmini cekte gorek
Hec foto koymuyon nazar ederik diye korkuyonmu
Cirkin kara bocuke
ben geldim kızlar çok moralim bozld brnmdaki kana ya biri birşy desin korkyorm kanserden ailede yok ama neden b kadar evhamlıyımki :18::18:

abla benım de kanadı o grıptem sılınce yara oluyo o yuzden merak etme

bende rejımdeyım 48 e duscemm

ablaa bendede arada nadiren pembesi kırmızıya ytakın gelirdi kan birşey olmadı şükür baa normaldir diye düşünüyorum içinde yara fekan çıkmıştır o kanamıştır:18:

abla benım de kanadı o grıptem sılınce yara oluyo o yuzden merak etme

bende rejımdeyım 48 e duscemm

ablaa bendede arada nadiren pembesi kırmızıya ytakın gelirdi kan birşey olmadı şükür baa normaldir diye düşünüyorum içinde yara fekan çıkmıştır o kanamıştır:18:

canlar afedersiniz brnumn içinde yara yok sümkürünce geldi ya korkyorm şimdi kdurcekl benim panik atak :18::18:

ben anlamıom valla bebegımde olmadıgı ıcın bılemıyorum hıhhh
kuzucum napıon ıyımsn
iyyim annem napayım otruyorum pasta yaptım elcazlarımla muzlu pudingli şantili

Yimek yapamdım bugun hazır kordon bulu var onlardan aldım yidi öhüz

Ben artık yimem ama karnım ansıl açç ama totom için aç kalacam birde ebru şallı 21 gunde mümekmml karını yapıyorum ayva göbeğimvar azcıkta kaslansın

banada soru soran bin pişman sülalaleme kadar iniyom cevap için ee sen nassın

Son düzenleme:
canlar afedersiniz brnumn içinde yara yok sümkürünce geldi ya korkyorm şimdi kdurcekl benim panik atak :18::18:
yok yok sakin ol birşey yok nefes al su iç yok bişi bendede yoktu yara ama geldi okadar mühim değil kanımca ama çok taktıysan git sağlıuk ocagına yarın sıkma canını şşş

olsun anlat guzel oluyo :)
benımde popom buyuk olculerım bu bak 89 67 98 yuh be totoya bak 48 e dusunce de 96 oluyo yanı yaratılısımdan buyukkk
bnde napım atlatttım ssanırım pıslık grıbı kuuzunmmm

yok yok sakin ol birşey yok nefes al su iç yok bişi bendede yoktu yara ama geldi okadar mühim değil kanımca ama çok taktıysan git sağlıuk ocagına yarın sıkma canını şşş

abla ama normalde kanama olmuyo degıllmı
grıp olunca genelde bende olur ole tahrıs oluyo sonucta sakın ol ablamm

yok canım olmyor cumartesşnden beri gribim bebeler okadarda yok ama varla yok arası gördüm bvebem ya saglık ocagınada kan veriyim ben en iyisi ya strese girdim allahım birgün öldürücek bu panik atak en son şubatta kan tahlili yaptım genemi yapsam

bıtanem ıcın rahatlıcaksa yap ama sakın ol hıcbısey yok vallaha

bıde bıse dıcem sende pkosun ya nasıl soganla hamıle kaldın anlat konu degıssın de unut kan man yok

olsun anlat guzel oluyo :)
benımde popom buyuk olculerım bu bak 89 67 98 yuh be totoya bak 48 e dusunce de 96 oluyo yanı yaratılısımdan buyukkk
bnde napım atlatttım ssanırım pıslık grıbı kuuzunmmm
benim ölçüler: 75,61,91sen ölçüler çok hoş vallaha dolgun enazından oh geçmiş olsun pslükk gelmesin brdaha
vallaha ablam için rahat etircekce birdaha yaptır testi ama sanmıyorum birşey çıkçagını yarın bir git

bıtanem ıcın rahatlıcaksa yap ama sakın ol hıcbısey yok vallaha

bıde bıse dıcem sende pkosun ya nasıl soganla hamıle kaldın anlat konu degıssın de unut kan man yok

canım ben adetime 15 gün kala yaptım o ay hamile kalıdm olay bu spor yaptım diyet tememişallah griptendir birde sümkürünce çok zorluyorm ondan galiba kocişte glemdi nerde kaldı be menü zengin bugüm meyhane pialı var tel şehriyeli tavuklu çorba karnıyarık salata cacık sizlerde ne var

aslında bu olculerle gayet zayıfız kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…