Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seni güldürdüysen ne mutlu banadiyolog görseydin doktorla eşimle yerlere yatmam garatiydi akılıma geldikçeeşim geldi çay içiyor şimdi kalk dicekne tecez 12 hazır oln hepiniz sevinç karısı nere gitti çatışmayamı gitti zaar

ewet yaaa birikti birazcık

siz yalnız kalamadınızmı haylaa

kaldıkta büyük yeğen okulu bıraktı işe başladı kardeşimin yanında kalıyor hafta sonları evine gidiyor ama 2 gündür burdalar
netim çok yavaş bugün sayfalar açılmak bilmiyo bu akşam

Eki Görüntüle 603724
burda oğliş çamşır sepetinde geziyo

Eki Görüntüle 603725

burda da arkadaşıyla poz vermişti

maymuşşş bu yaaa yerim ben bunu kız.. mimikler süper maşallahhhh
wuwwwww wuuwwwwwwwwww wuuwwwwwwwwwwwww sohbet koyuymuş kaçırmışım yaaaaaa
heyecan mı desem korkumu desem panikmi desemmm :) bilmiyorumki var bişiler ama öyle çok heyecanlı diiliz,sanki çok önemli bi misafir gelecek gibi hazırlık yapıyoruz

off bilmediğimiz neler neler var... herşeyin bi çaresini buluyolar ama artık dimi yaaa

kocicim çağırıyo kızlar gelemem belki artık öpüyorum hepinizi iyigeceler

geldim kocacımmmm geldimmmmmmm

yapmadım yaa
neyse cıkayım ben yarın erken kalkcm yumoladrama bakmaya gıdecez buymslermı dıyee

canım şaka bir yanada doktor beni çokr korkkt dediki sen kadınsın her kadında olyor b dedi pko denen hastalık yani yumurtamız çok olyor ama sperm dölleyemiyor ilaca gelince benimki en az sınırdaymış asitanı dediki benmki daha yüksek aydın bey bana sen erkek olsaydın rahimin gögüslerin olmazdı helede dogrganlıgın olmazdı kadınlara ilgi duyardın dedibende oda yok yırttın anlıcagın eltin menepozn sınırından krtldu daha ne hastalıklar neyse ben çıkıyım eşim çagırıyor sonra görüşrüz

yapmadım yaa
neyse cıkayım ben yarın erken kalkcm yumoladrama bakmaya gıdecez buymslermı dıyee
hadi inşallah koccaa kocca yumurtan olmuştur...

eminim psikolojik bile etkileniyodur bu hormonlar ve zaten geçici bi durumdur..

sende kaç bakalım paşa hanımmmmm

herkes nerdeeeeeee
Offfff yaaaaa bugun esim izin aldi ewde dinleniyor
Abimde hafta sonu calismiyor tablet kucaginda
Sabahtan beri oturuyorrr yaaaa bu gidisle sinir hastasi olurum
Hava soguk diger odalarada gidemiyom cildiracam az kaldi

seni çok iyi anlıyorum ALLAH kurtarsın diyim

git git aman bekletme kocişi kimse de kalmadı yaaa bende çıkarım madem

bende geçmişi okuyorum ama netim çok yavaş sinir oldum

yapmadım yaa

olmuş

paşam,nazemir siz burdasınız dimii hemen çıkmayacaksınız

eşim gelene kadar burdayım yada netin yavaşlığına ne kadar sabredersem diyim

hadi inşallah koccaa kocca yumurtan olmuştur...

eminim psikolojik bile etkileniyodur bu hormonlar ve zaten geçici bi durumdur..

sende kaç bakalım paşa hanımmmmm

vallahi kaçasım yokta eşim dürtüm dryor hadi diyebende hadiliyim bariöopüyorum canem

aykadaş nediy bu sizdeki ıphone meyakı çılgınlığı
ıphone bi bulaşan bidaha başka tele dönemezz

seni çok iyi anlıyorum ALLAH kurtarsın diyim

bende geçmişi okuyorum ama netim çok yavaş sinir oldum

olmuş

eşim gelene kadar burdayım yada netin yavaşlığına ne kadar sabredersem diyim
benimkide çok yavaş yaaaa valla ne cevap sayfası açılıyo ne diğer sayfalar 2 saat tınn tınnn

vallahi kaçasım yokta eşim dürtüm dryor hadi diyebende hadiliyim bariöopüyorum canem

bende seni öporummmmmm

estagfurullah canım ya ıcınden o gelmıs almıs adam burbery borumu
ıphone 5 aldı kocam ama onla kurtulamazz valla bı daha alcakkk

kızlay nediy bu marka ve ıphone takıntısı ayol dünyanın parası o ıphone'lar yazık vallaa ben kıyamam bi tele okadar para vermeye :26:

kızlar sistem yavaş bendede çünkü şuan sitede 9bin küsür misafir ziyaretçi 1 kişide uye oalrak toplam 10bin küsür lişi var normal

sağol canım benmm evet çirkin ve pokluevde işemediği mıçmadığı yer kalamdı

darısı sana kızzz yap artık yeter

hadi yaa desene bizimkiide başta annanesinin evini mıçıp mıçıp batırcaak kız pipi pedi diye bişii var duymadınmı hiç alt değiştirirken üstüne çüğdürmesini engelliyo ben çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…