ALLAH razı olsun gerçekten..ne olsun kuzum laflıyos işte,sizde şimdi heyecan doruktadır...
kız ALLAH iyiliğini versin öldüm gülmektenerkek oldun heee
ben tam 12 de çalarım çıngırakları hepimiz birden girişirik
ben ne zaman bebeğe vesile olacağımı bilmiyom ALLAH bilir walla daha biz karar vermedik...
ewet yaaa birikti birazcık
siz yalnız kalamadınızmı haylaa
Eki Görüntüle 603724
burda oğliş çamşır sepetinde geziyo
maymuşşş bu yaaa yerim ben bunu kız.. mimikler süper maşallahhhh
wuwwwww wuuwwwwwwwwww wuuwwwwwwwwwwwww sohbet koyuymuş kaçırmışım yaaaaaaAman sende ne var çarpışmada önce güzel bir duş alıcen dişelrini fırçalıcen güzelcene eşinin sevdigi kokyu sürücensonrada güzel renkli bir şeyler giycen sonrası malm hayatım az bakarmısın dicen yatıcen kalkıcen duş alıcen sonrası kolay böle olcen kornmayınca ona öyle bir gece yaşatıcaksınki felegi şaşsın ben yemekleri ısıtıyım siz sevişe drn fazla çene yapmayın zor oluyor okurken kızım birde genciz diye geçiniyorsunz he sevinç karısını örnek alın be söz sevde sevinjç karısı konuş
heyecan mı desem korkumu desem panikmi desemmm :) bilmiyorumki var bişiler ama öyle çok heyecanlı diiliz,sanki çok önemli bi misafir gelecek gibi hazırlık yapıyoruzALLAH razı olsun gerçekten..ne olsun kuzum laflıyos işte,sizde şimdi heyecan doruktadır...
kız ALLAH iyiliğini versin öldüm gülmektenerkek oldun heee
ben tam 12 de çalarım çıngırakları hepimiz birden girişirik
ben ne zaman bebeğe vesile olacağımı bilmiyom ALLAH bilir walla daha biz karar vermedik...
off bilmediğimiz neler neler var... herşeyin bi çaresini buluyolar ama artık dimi yaaahe erkegim ben3 çocugum erkeklik hormonuyla dogrdum canımd elümüsün nesün ilacı 3 ay kllandım 30 adetti içinde her ay 10 tane ilaç hormon hapı pahalı ama:18::18:doktora sordum ne yanı ben erkekmıyim diye oda ne alaka hormonlarla alakalı dedi herkezde var dedi asistanı bebek gibi kadın demezmi benimki seninkinde yüksek kıllanma aşırı kilo pkodan olrmuş bebem düşüklere sebep rahim agzı yeretsiziligi olurmş pkoda rahim boyu hemen kısalabiliyor dogum olabiliyormş hamile kalınca şeker hapı veriyorlar doktorla hormonlar kendine gelsin diye doktor bana rahim dikişin çok güzel olabilir ama dedei pko yüzünden kısalmışta olabilir dedi canım onn iin pkolular dikkat edicek rahim boyuna sogan kürü kllanın hemen cik hamile kalıyorsunuz ben kilo verdim epey işşallah hormonlarım düzelmiştir
:18::18::18:
kocicim çağırıyo kızlar gelemem belki artık öpüyorum hepinizi iyigeceler
geldim kocacımmmm geldimmmmmmm
maymuşşş bu yaaa yerim ben bunu kız.. mimikler süper maşallahhhh
wuwwwww wuuwwwwwwwwww wuuwwwwwwwwwwwww sohbet koyuymuş kaçırmışım yaaaaaa
heyecan mı desem korkumu desem panikmi desemmm :) bilmiyorumki var bişiler ama öyle çok heyecanlı diiliz,sanki çok önemli bi misafir gelecek gibi hazırlık yapıyoruz
off bilmediğimiz neler neler var... herşeyin bi çaresini buluyolar ama artık dimi yaaa
hadi inşallah koccaa kocca yumurtan olmuştur...yapmadım yaa
neyse cıkayım ben yarın erken kalkcm yumoladrama bakmaya gıdecez buymslermı dıyee
canım şaka bir yanada doktor beni çokr korkkt dediki sen kadınsın her kadında olyor b dedi pko denen hastalık yani yumurtamız çok olyor ama sperm dölleyemiyor ilaca gelince benimki en az sınırdaymış asitanı dediki benmki daha yüksek aydın bey bana sen erkek olsaydın rahimin gögüslerin olmazdı helede dogrganlıgın olmazdı kadınlara ilgi duyardın dedibende oda yok yırttın anlıcagın eltin menepozn sınırından krtldu daha ne hastalıklar neyse ben çıkıyım eşim çagırıyor sonra görüşrüz
estagfurullah canım ya ıcınden o gelmıs almıs adam burbery borumu
ıphone 5 aldı kocam ama onla kurtulamazz valla bı daha alcakkk
herkes nerdeeeeeee
Offfff yaaaaa bugun esim izin aldi ewde dinleniyor
Abimde hafta sonu calismiyor tablet kucaginda
Sabahtan beri oturuyorrr yaaaa bu gidisle sinir hastasi olurum
Hava soguk diger odalarada gidemiyom cildiracam az kaldi
git git aman bekletme kocişikimse de kalmadı yaaa bende çıkarım madem
yapmadım yaa
neyse cıkayım ben yarın erken kalkcm yumoladrama bakmaya gıdecez buymslermı dıyee
paşam,nazemir siz burdasınız dimii hemen çıkmayacaksınız
hadi inşallah koccaa kocca yumurtan olmuştur...
eminim psikolojik bile etkileniyodur bu hormonlar ve zaten geçici bi durumdur..
sende kaç bakalım paşa hanımmmmm
ıphone bi bulaşan bidaha başka tele dönemezzaykadaş nediy bu sizdeki ıphone meyakı çılgınlığı
benimkide çok yavaş yaaaa valla ne cevap sayfası açılıyo ne diğer sayfalar 2 saat tınn tınnnseni çok iyi anlıyorum ALLAH kurtarsın diyim
bende geçmişi okuyorum ama netim çok yavaş sinir oldum
olmuş
eşim gelene kadar burdayım yada netin yavaşlığına ne kadar sabredersem diyim
vallahi kaçasım yokta eşim dürtüm dryor hadi diyebende hadiliyim bari öopüyorum canem
estagfurullah canım ya ıcınden o gelmıs almıs adam burbery borumu
ıphone 5 aldı kocam ama onla kurtulamazz valla bı daha alcakkk
Eki Görüntüle 603724
burda oğliş çamşır sepetinde geziyo
kızlar sistem yavaş bendede çünkü şuan sitede 9bin küsür misafir ziyaretçi 1 kişide uye oalrak toplam 10bin küsür lişi var normal
sağol canım benmm evet çirkin ve poklu evde işemediği mıçmadığı yer kalamdı
darısı sana kızzz yap artık yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?