Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi bari bu hafta sonu yalnızsınız

bu duman bir gözüktü kayboldu heee:18::18:
he kızzz börülcesi temizlik yapiyii buda başında duriyi zaaaarrr

keçi boynuzu al bol bol yeeee
fındık fıstık mesir macunu
hep erkeklermi yicek birazda sen yee

Son düzenleme:

ay bende hep kuaföre aldırırım kendim alammaki :18:

he kızzz börülcesi temizlik yapiyii buda başında duriyi zaaaarrr

keçi boynuzu al bol bol yeeee
fındık fıstık mesir macunu
hep erkeklermi yicek birazda sen ya

walla ALLAH razı olsun öyle görümceden,benimkiler yerinden kalkmaya üşenir

zaten dünden beri öğretmen bir kaynım var karısıda öğretmen onlara sinir oldum..okumuşlar ama insanlıktan nasipleri yok,boşuna dememişler okumakla

CEHALET GİDER EŞŞEKLİK BAKİ KALIR diye tabi herkes için geçerli değil..insan biraz görgü adap bilecek ama nerde...

Canlarım napıyosunuz?? İş yapıyordum yoruldum bi bakayım dedim, birazdan banyo yapıp kuaföre gidicem temizlik işleri için:) siz napıyosunuz bakim?

ayyyy nerdeeee bende bir tane var görümceee mihrimahsultan bir tane diye yerinden kaldırmamışlarrr onun ewine bile gitsem iş beni bulur
okumuştan heç bahsetme börülce öğtretmen kaynım mühendisss
ama ne cehalet gitmiş neden eşşeklik

Canlarım napıyosunuz?? İş yapıyordum yoruldum bi bakayım dedim, birazdan banyo yapıp kuaföre gidicem temizlik işleri için:) siz napıyosunuz bakim?
bizde senden bahsediyorduk son hazırlıklar demek..
duwara tırmanırmısım
erkana tırman

bende 2 tane var biri evli biri bekar ikiside aynı analarına çekmişler tembeller..

he kız okuyolar ama kendilerini yetiştirememişler..

benden erkek olamazsın okadar yanecanım pko için yürüyüş dedim bebem kiloyla alakası yok ben brişey biliyomki deyom abla sözü dinleo neymiş bisikler koş bantrı temiz hava varken hep benim o laetlerden yok bana yollasana be
bıtanemm nden spor yap dedn bana bn ewde yapıorm bısıklet ve kosu bandı da sen nıe dedın pko ıle mı alakalı gu ıtıbarı ıle 52 kıloyum huhuuuuuuuu
terbiyesiz seni bende kilo vermeye ugraşıyorum sen o kilodasın senin neyine sporben bitmişim okeye dönüyom vallahi
saglık olsn bebem kardeş iiyi olsnda gerisi boş
bugün olursun sende sen olmazsan kocanı sen güle çevir

kız günahmıya ben hep kendim alıyordum ama belim rahatsızlağından beri gidiyorum ağdaya beceremiyorumda pek..
manyak karı seni canım dinimizde günah istedigin kişiye sor eşe bile günal belden aşagısını görmek bile günahmış biline:18::18:
ay bende hep kuaföre aldırırım kendim alammaki :18:
kız elin koln yokmu sizlerin ben benim canım yokmu geçiriyorm elime eldivenimi alıyorm sonrada makinadan geçiriyorum temem deneyin ne kaybedersiniz
kaç tl aldırıyorsun bir deyin hele birde ben tanırım be doktora bile utanıyom ben

bizde senden bahsediyorduk son hazırlıklar demek..

erkana tırman

bende 2 tane var biri evli biri bekar ikiside aynı analarına çekmişler tembeller..

he kız okuyolar ama kendilerini yetiştirememişler..
Kulağım çınladı ondan geldim bende
eyiiii bir güzel aklan paklan
doğuramadın gitti heeee
40 a girdinnnn

Ağdalık bişeyim yokda işte yinede bi baktırıcam napim

kız bende çok utanıyorum walla..rahatsızken mecbur aldırdım bir dahada bırakmadım ama ben günah olduğunu bilmiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…