iyi bari bu hafta sonu yalnızsınız
bu duman bir gözüktü kayboldu heee:18::18:
hee gec dalganı bnde bole olmak ıstemezdm ne guzel vucudum var ama erkeklık hormonum calısıo elımde deıl dktra sordm dedıkı seksı hıssetmeye calıs kendını sorun sende degıl dedı abla bn napımm valla bn sızı seederm erkekım lan
kecı boynuzu pekmezı de var ewde yıyıp ıyıce erkek olmam ınsallahhe kızzz börülcesi temizlik yapiyii buda başında duriyi zaaaarrr
keçi boynuzu al bol bol yeeee
fındık fıstık mesir macunu
hep erkeklermi yicek birazda sen ya
sorma bebem hep bu erkekler bir paşagül olamadım be
canım yürüyüşleri bolo yap sana abla nasihatı spora başla
he nazar deydi bize akşama kaçarı yok ama
canım işte ymrtaların çalışıyor taze yapıyorsn işşallah :2::2:
kendin yapamıyomsn kız agdanı kkşnu kimselere gösterme günah
al bendende o kadar perşembede ben yaptım ama 1 kere gördü beni o ka
kecı boynuzu pekmezı de var ewde yıyıp ıyıce erkek olmam ınsallah
he kızzz börülcesi temizlik yapiyii buda başında duriyi zaaaarrr
keçi boynuzu al bol bol yeeee
fındık fıstık mesir macunu
hep erkeklermi yicek birazda sen ya
tamam abla sana guwenıomyok kız deliiii günde bir yemek kaşığı ile başla
sonra iki ye çıkarırsın kafiiii
kecı boynuzu pekmezı de var ewde yıyıp ıyıce erkek olmam ınsallah
walla ALLAH razı olsun öyle görümceden,benimkiler yerinden kalkmaya üşenir
zaten dünden beri öğretmen bir kaynım var karısıda öğretmen onlara sinir oldum..okumuşlar ama insanlıktan nasipleri yok,boşuna dememişler okumakla
CEHALET GİDER EŞŞEKLİK BAKİ KALIR diye tabi herkes için geçerli değil..insan biraz görgü adap bilecek ama nerde...
bız ıyıyız boncugm sen nasılsn eysan nasılCanlarım napıyosunuz?? İş yapıyordum yoruldum bi bakayım dedim, birazdan banyo yapıp kuaföre gidicem temizlik işleri için:) siz napıyosunuz bakim?
bız ıyıyız boncugm sen nasılsn eysan nasıl
bizde senden bahsediyorduk son hazırlıklar demek..Canlarım napıyosunuz?? İş yapıyordum yoruldum bi bakayım dedim, birazdan banyo yapıp kuaföre gidicem temizlik işleri için:) siz napıyosunuz bakim?
erkana tırmanduwara tırmanırmısım
ayyyy nerdeeee bende bir tane var görümceee mihrimahsultan bir tane diye yerinden kaldırmamışlarrr onun ewine bile gitsem iş beni bulur
okumuştan heç bahsetme börülce öğtretmen kaynım mühendisss
ama ne cehalet gitmiş neden eşşeklik
Canlarım napıyosunuz?? İş yapıyordum yoruldum bi bakayım dedim, birazdan banyo yapıp kuaföre gidicem temizlik işleri için:) siz napıyosunuz bakim?
hee gec dalganı bnde bole olmak ıstemezdm ne guzel vucudum var ama erkeklık hormonum calısıo elımde deıl dktra sordm dedıkı seksı hıssetmeye calıs kendını sorun sende degıl dedı abla bn napımm valla bn sızı seederm erkekım lan
bıtanemm nden spor yap dedn bana bn ewde yapıorm bısıklet ve kosu bandı da sen nıe dedın pko ıle mı alakalı gu ıtıbarı ıle 52 kıloyum huhuuuuuuuu
saglık olsn bebem kardeş iiyi olsnda gerisi boşhemde ne partiii oğlanıda babaannesinemi göndertsek
walla benimki çarşıya felan çıksa kesin eve uğrar o durumda
heee bizde parladık iki defa gösterdik neysekiiii
koskoca ay 2 defaaaheç yakışmadı bize
anjiyo yok kaynanagilde kaldık şimdide abim derken ay bitti beee
bugün olursun sende sen olmazsan kocanı sen güle çevir
kız günahmıya ben hep kendim alıyordum ama belim rahatsızlağından beri gidiyorum ağdaya beceremiyorumda pek..
kız elin koln yokmu sizlerin ben benim canım yokmu geçiriyorm elime eldivenimi alıyorm sonrada makinadan geçiriyorum temem deneyin ne kaybedersinizay bende hep kuaföre aldırırım kendim alammaki:18:
Valla garip bi şekilde iyim maşallah :) sezeryan olmasam bu kızın geleceği yokmuş demekki:)
Kulağım çınladı ondan geldim bendebizde senden bahsediyorduk son hazırlıklar demek..
erkana tırman
bende 2 tane var biri evli biri bekar ikiside aynı analarına çekmişler tembeller..
he kız okuyolar ama kendilerini yetiştirememişler..
eyiiii bir güzel aklan paklan
doğuramadın gitti heeee
40 a girdinnnn
benden erkek olamazsın okadar yane canım pko için yürüyüş dedim bebem kiloyla alakası yok ben brişey biliyomki deyom abla sözü dinle o neymiş bisikler koş bantrı temiz hava varken hep benim o laetlerden yok bana yollasana be
terbiyesiz seni bende kilo vermeye ugraşıyorum sen o kilodasın senin neyine spor ben bitmişim okeye dönüyom vallahi
saglık olsn bebem kardeş iiyi olsnda gerisi boş
manyak karı seni canım dinimizde günah istedigin kişiye sor eşe bile günal belden aşagısını görmek bile günahmış biline:18::18:
kız elin koln yokmu sizlerin ben benim canım yokmu geçiriyorm elime eldivenimi alıyorm sonrada makinadan geçiriyorum temem deneyin ne kaybedersiniz
kaç tl aldırıyorsun bir deyin hele birde ben tanırım bedoktora bile utanıyom ben
HEEEE norman olsa 42 haftalık doğacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?