gız keçi boynuzu kokusundan belli nasıl kakalicaaannn
Ben gitmiyom bir yere işim gücüm yok
7.30 da evden çıkıcaz cnm..
Paşam nasıl olayım işte gergin bi tuhafım... Sen nslsn
ya ben denedim en fazla ustunu alabılıyorum her taraf agda oluyorbenden erkek olamazsın okadar yane canım pko için yürüyüş dedim bebem kiloyla alakası yok ben brişey biliyomki deyom abla sözü dinle o neymiş bisikler koş bantrı temiz hava varken hep benim o laetlerden yok bana yollasana be
terbiyesiz seni bende kilo vermeye ugraşıyorum sen o kilodasın senin neyine spor ben bitmişim okeye dönüyom vallahi
saglık olsn bebem kardeş iiyi olsnda gerisi boş
manyak karı seni canım dinimizde günah istedigin kişiye sor eşe bile günal belden aşagısını görmek bile günahmış biline:18::18:
kız elin koln yokmu sizlerin ben benim canım yokmu geçiriyorm elime eldivenimi alıyorm sonrada makinadan geçiriyorum temem deneyin ne kaybedersiniz
kaç tl aldırıyorsun bir deyin hele birde ben tanırım bedoktora bile utanıyom ben
slmm kzıalrrr
yumoslarım buyumemıs ıptal oclk asılmam carsambadaa bakcazz son sans olarak
sogumasından ne alakası var sevinç sendeYuhhhhhhhhhhhhh ben yaptırmammm
Ben kukuşum müsait değilse bile eşime göstermiyom
adam bendenmi soğusun
canım nasıl istiyorsanız öle yapın benden yarması sonra yaradan bana bilmedigini neden paylaşmadım demesin :18::18:ya ben denedim en fazla ustunu alabılıyorum her taraf agda oluyorBen kaş bıyık komple bacak koltuk altı bikini bölgesi hepsiiiiiii 30 tl Ama bi yer gdıyordunm 1senedir orda 60 verıyordum kazıklnmışım senelerdır
slmm kzıalrrr
yumoslarım buyumemıs ıptal oclk asılmam carsambadaa bakcazz son sans olarak
yaaaaaüzülme kuzum yaaaaa iptal olsun soğan yaparız bal tarçın çörek otu derken olur inşallah beloşummm
sogumasından ne alakası var sevinç sendemecbur kalınca bir yaptırıyorsnki sorma misal ben rahimime dikiş atıldı doktor bana sadece wc kalkınca dik otrcaksın yatarak yemek yiceksin vs dedi doktora gidince agdayı ne yapcen temizlenmeyi sana sorarım dik otrsan dikişlerin sızlıyor ya bebegime birşey ıolursa diye anlıcagın kimse keyfe birşey yaptırmaz bnu böle bil neyse ben kaçıyım beni eşim ebbek gibi yıkardı duşta 5 dakika düşün ben saçımı yıkayana kadar oda iliflerdi buz gibi syla yıkanırdım iyi hasta olmadım eşim dedi paşa hasta olrsn sıcakl olmaz bebegime birşey olr bornoz giyerdin yatara yatırıdı bebegi nasıl giydiriyorsn öyle giydyirirdi çoraplarımı bile o giydiridi otrmak yasak hep yatıcen ayakta dyrması yasak vs ben ne yapayım ben çok zor bir gebelik geçirdim yatalaktan farkım sadece wc gidipo geliyordum yatarak yemek yiyordm neden ömürüme birşey olmasın ama ne yaptıysam yetmedim yetemedim kızıma
canım nasıl istiyorsanız öle yapın benden yarması sonra yaradan bana bilmedigini neden paylaşmadım demesin :18::18:
rabbim hayırlısını ne zamansa o zaman versin bebem bu sefer ben kaçtım
uzuldum abla zaman kaybı 2 gunde bı hastanedeyımm uzak bıdeee off 15 gundr canım cıktı sonucc yapılmadan sıfır yaaaaa
üzülmeyecek değil ama söyleyecek laf bulamıyorum Allahım beterinden esirgesin sana kocana sağlık versin
bak bize Allah korusun eşimi kaybedebilirdim beterin beteri varr kuzucum hayırlısını dile
kuzum senin özel durumun varmış ama şimdi bizim bişemiz yokkk herife ağda yaptıracak kadar.
Ne kızıyon ne dedimkiii
rabbım uzun omur versın esıne ablaaa
ya ne bıleyımm aglamıyurm ama gulmuyorumdaa morlaım cok bozukksımdı carsamba gıdeem buyumeyecekk adet olunca gel dıyecekkk sonra gene 14 gun boyunca gıt gel gıt gelll offf bastan baslamak ıstemıyorumm
kızmıyorm canım sakın yanlış anlama hamilelik için dedim normalde yaptırmazsın zate neyse ne ya isteyen agdacıya gider konu kapanmıştır sen üzüldün diye girdim şimdi çıkıyom hadı sizde çıkında namazınızı kılın sonra yaradan sorucak kln neden bana secde etmedin ne dicez:18::18::18:benden sizi uyarması 4 şbat gibi memlekete gidicem ablamın kızının dügünü varkızı diyormuşki mutfagı yatak odasını teyzeme yaptırıcam o düzenli diyormş yandıkki ne yandık kalırızda orda dedi damat bey bakalım nasıl bir çocuk damat 7 yaş yok aramız bana teyze derse ay ne ka komik olr he b sefer kaçtım çok çene çalmayım okumam he sonra yok ben duymadım yok ben bilmedim demeyin
slm kızlarrr nasılsınııızzz biz çok iyiiiz şükürler olsun
allahım isteyen herkese bu duyuguyu tatdırsın inşallah hepiniz dualarımdasınız
beşinci ayımızın bitmesine 1 hafta kaldı tam net değil ama kızçem olacak inşallahh
allahım sizlerede dünyalar tatlısı ikizler,üçüzler,dördüzleeerr nasip etsin amiiinnnnn....
hepinizi çoook çok öpüyorumm moral bozmak yok yola dewam inaşalllaahh...
Duman dogurdumu diye merak ettim yok annem
O basaktanda tembel cikti
gıte bencede cnm ama sende hep karar degıstırıonaynen bendende tembel çıktı
bizde Egeyi bugün aşıya götürdük, 1kolundan 2 bacağından yaptılar
çocuğum mosmor oldu ağlamaktan
ağrı kesici ateş düşürücümüzü de aldık, inşallah çok mız mız olmaz zati huysuz bi bebek:18:
spiral henüz taktırmadığım için sağlık ocağından .ondom verdiler
çarpışamıyok diyemediiiimm diyemediiiiimm
bu arada ben ankaraya gitmiyorum evimde kalmak istiyorum
hadi bakakta görek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?